Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne, Záchranu světa na základě otcovských rad nic nepřekoná, to je vrchol žánru fantasy!
  • což ovšem hravě nahrazují kryptické bláboly, které vychází z úst skoro každého NPC ve hře
  • tak aspoň tam není záchrana světa na základě otcovských rad *15*
  • Tohle jako má být něco k těm klišé? Tvůrce je velký fanda Berserka a Dark Souls dává poctu této sérii. V čem je jako problém? Bloodborne je zase pocta Lovecraftovi...
  • jo a zombíci, co by to bylo za fantasy klišé bez zombíků, že
  • Uvědomuješ, že máš nick z Forgotten Realms, čili asi nejvíce klišodiní série?
  • Draky a bohy má i Malaz a nikdy by mě nenapadlo, že je to klišoidní, ale tak asi jo, ty jsi expert...
  • http://aminoapps.com/page/anime/5028329/dark-souls-vs-berserk
  • draci, bohové, kletby, temnota a vyvolený co to dá vše do pořádku *1*
  • příklad těch klišé?
  • Dark Souls je docela zábavný hybrid plošinovky/RPG se velmi dobrou atmosférou. Za tím příběhem bych ale žádnou zásadní hloubku nehledal. Když jsem to začínal hrát, tak jsem tam viděl paralely k buddhismu (bell of awakening, říše nemrtvých jako koloběh samsáry, oheň jako symbol osvícení), čím víc jsem to ale hrál, tím víc mi ten příběh přišel jako poměrně náhodné nakupení různých fantasy klišé. Tím netvrdím, že ty jednotlivé lokace nebyly skvělé a atmosférické a to samé bossové - katakomby, Anor Londo, Undead Burg, Ash Lake. Ale ten příběh prostě žádná bomba nebyl. Rozhodně ne v porovnání s vrcholem žánru jako Planescape Torment nebo Xenogears.

Dark Souls jsem si užil, ale ne kvůli příběhu, hlavně kvůli atmosféře a kvůli opravdu zábavným soubojům - prostě to má hratelnost starých automatových arkád typu R-Type nebo Ghosts-n-Goblins.
  • Vypadá to grandiózně. Nejlepší atmosféru, architekturu, level desing a gameplay dělá FS! Jo a hudba je taky skvělá!!! Teď ještě jestli koupím na PC nebo na PS4....
  • Ta hudba je glakticky hustodémonská. *1*
  • To vypadá příšerně ve všech ohledech.. Haló, Japonsko?? Máme rok 2016, proberte se!! *1*
  • sranda by bola, keby v trojke bolo treba zabit vlastne postavu, ktorou ludia hrali dvojku :)
  • Ať už je to tu. Jsem rád, že mi zůstalo aspoň něco, když moje oblíbené série byly odpískané(Riddick) nebo se změnily v hnuj(Splinter Cell, FF atd.)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit