Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On vychazí další Zaklínač?
  • má *3*
  • engine je úplně nový v podstatě, pro Bloodborne vytvořili nový, pokud ti vadí kotouly, tak to s něma nehraj panebože... Aspoń si něco nastuduj, když sem vlezeš...
  • Záleží na každém, jak to hraje. Někdo se kutálí jen tak ze sportu v každé hře, která mu to dovolí, i když třeba jen běží, někdo ne.
    Odehrál jsem sérii od Demon's Souls a jediné kotrmelce byly ty nechtěné v zápalu boje.
  • Těším se moc, příběh v Bloodborne mě opravdu dostal, výborný story a jedna z nejlepších her posledních x let. Lovecraft by byl pyšnej na Bloodborne. Skvost...
  • kennyB
    Tak například já jsem v DS průměrný hráč, ale hraji dost různorodě tzn. nějaké to usekání, hodně backstabů a nějaké to parry. Pak jsou tu ještě luky, magie atd. To že jsi neustále vracen není chyba hry, ale tvoje, protože i podprůměrný hráč dokáže tuhle hru pokořit a dostat se (i když s nadáváním) na konec *3*
  • :-D tak to bys me mel videt u Army s nejvyssi obtiznosti a modama. Kupodivu AI je u 3. dilu na takove urovni, ze kazdy reload je unikatni
  • posun by to chtělo jako sůl, tohle už zahnívá jak měsíc stará ryba na sluníčku, pestřejší prostředí, pár nových herních mechanik, znatelně vylepšit engine, podporu modů, zachovat nesmlouvavou obtížnost a bojový systém, jen ho rozšířit o nové pohyby a komba, dát pryč dementní kotouly a hned by to byla o 100% lepší hra *4*
  • Nepoznáte ironii? Série DS totiž žádný nadupaný příběh nemá.
  • To není správné srovnání. Fotbal i tenis jsou sporty a každý zápas je jiný. V DS člověk opakuje identický úsek stále dokola, takže to nelze vůbec přirovnávat.
  • Chtěl jsem napsat spíš "stejného" než "jednoho", samozřejmě těch úseků je vícero, dalo by se říci jeden za druhým od začátku hry až do konce. Srovnání se střílečkami není korektní, tam postupuji stále vpřed, zatímco zde jsem neustále vracen zpět. Takže spíše bys měl říct hrát jeden level střílečky dokola, než psát o mačkání spouště.
  • aspoň tam neni yeti co po tobě metá obří sněhové koule *4*
  • ale kdy ses naposledy v nějaké moderní střílečce zaseknul, nebo musel 10x opakovat jednu pasáž, nepočítaje multiplayer?
  • Osobně bych chtěl aby se posunuli zas trochu dál nějaké scifi na Soul způsob bych si dal
  • kennyB
    Jen jeden sek tam není, ale to nevadí. Ve střílečkách se taky nudíš, když vlastně neustálen jen "mačkáš spoušť"???
  • Drizzte, díky za objektivní a celkem i pravdivé shrnutí této hry. Bohužel i tak dostaneš naklikáno, že sis dovolil nenapsat jen superlativa. Je přece jasné, že ta hra má nejlepší roleplaying, combat, příběh, lore, atmosféru, zvuk, hudbu, grafiku, animace, design, emoce, prostě všechno. TOP 1 RPG ALL TIME. Místní erudovaní anonýmkové tě velmi rychle přesvědčí. *3*
  • Jj a MGS 4 měl být taky poslední, na tyto řeči už jsem poněkud imunní
  • Už trochu klišé...
  • Pokud se nepletu tak mass effect 3 měl být jen zakončení Ovčáka, ne celé série. Co se zaklínač týče netuším reklamní masáž mě úspěšně minula a hra mě zklamala takže netuším co o tom řekli.
  • Dávat do souvislosti úroveň příběhu a lore BB/DS s PT chce hodně silnou dávku fanboy séra... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit