Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • opravdu tě mám citovat? Takže tady to máš. "Světlo vidí až na konci trilogie" Jelikož konec trilogie je Útočiště a celé útočiště se v podstatě odehrává pod Sluncem, tak absolutně nevíš, o čem mluvíš...
  • to ano, ale Útočiště je až třetí knížka té trilogie
  • To je samozřejmě nesmysl, jelikož většina Útočiště se odehrává mimo jeskyně.
  • světlo vidí až na konci trilogie o dvě knížky dál a mezitím se stane ještě spousta dalších věcí, ale jinak docela hezká pohádka, která si na nic nehraje *4*
  • pochybuji, pšonky z CDP zajímá jenom PR, hype, marketing a největší komerční úspěch na světě, jak sami prohlásili, na fanatické fanboye není čas...
  • To si pleteš s Fable, tam to myslím Molyneaux říkal, ale pak se znemožnil v rozhovoru na RPS a od té doby o něm není moc slyšet, jenom občas vydá Godus, aby se neřeklo.
  • jj, platí dobře, ale bohužel zatím jen v orenech, snad mi to někde vymění za eura
  • Jelikož Drizzt žije v temné jeskyni, kde je velice matriarchální společnost a Matrona je vskutku nechutná, tak Drizzt se na to vykašle a uteče. Na konci knihy se konečně dostává z jeskynního kompexu a vidí světlo...
  • Jsi placen CDP nebo to děláš jako dobrovolník? Něco jako ruská úderka na novinkách ale v poslkém vydaní... Doufám, že tě platí, takhle se ponižovat...
  • ach jo, 99% hráčů hraje lock na enemy v Bloodborne, takže žádný kotoul neuděláš ty jelito ani kdybys chtěl... Vidím experta...
  • haha, štěňátko zahnané do kouta nám krom kňučení zkouší i vrčet? jsi rozomilý když se bojíš *1*
  • právě sis nakakčil sám na sebe ty polské, trollí hovádko...
  • kennyB
    Hra je spíše o umu hráče a jak k bossovi přistupuje. A nikdy mě na jednu ránu nesetnul, vždycky jsem měl možnost použít estus flask.
  • jen do toho *4*
  • Doporucuji si zahrat Bloodborne a ne jen blbe pindat o tom jak je kompletne bez kotoulu. Napsal jsem to tvym stylem, aby sis uvedomil, jak se vyjadrujes. *15*
  • krom toho, že bys sem neměl tahat offtopic, neměl by ses záměrným trollením pokoušet vyvolat flame, tak bys rozhodně neměl častovat ostatní diskutující agresivními vulgárními urážkami, takže se ti povedlo porušit 3 pravidla v jednom příspěvku. gratuluji *5*
  • Kdo hrál tak ví že když klikne na krvavej flek tak se mu přehraje jak dotyčnej chlápek zakalil.
    No a kolikrát jsem si říkal co to musí být za trotla. A odpověď už znám - jsou to zdejší hateři.
    Kdo to totiž nehrál tak může ztěžka pomlouvat něco o čem nic neví.
  • kde je napsáno, že sem nemůžu tahat příběh o zachraňovaní princezen a světa??? Pošli mi pravidla. Díky ty polské, trollí hovádko :)
  • a já se opět táží, proč taháš nějakého Geralta do diskuse o Dark Souls? Leží ti snad hra a rpg roku v žaludku tak moc, že na ní nemůžeš půl minuty přestat myslet? Založ si blogísek a neotravuj s tím tady
  • prosím tebe, běž si zapnout Geralta, zachraň pár princezen a mě neotravuj, nemám náladu na tyhle polské trolly...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší