Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dík, že si potvrdil můj předchozí post. Každý, kdo nenapíše jen superlativa je hater... *15*
  • Podprůměrný hráč tu hru dokáže pokořit, ale žádný hráč tu hru nedokáže pokořit bez toho, aby nesčetněkrát chcípnul, takže nemáš pravdu. Je to design hry, nechat hráče umírat, stejně jako to dělaly automatové střílečky, bojovky. Jen nechápu, proč se fanboyové tvého typu snaží popírat i takovou jednoznačnou věc...
  • Doufám, že v té hře už bude možné odsekávat různé části těla. Takový Severance nebo Die By the Sword (předchůdci DS) to uměli už před 15-20 lety i bez HW akcelerace. Je rok 2016 a u série, která je opěvovaná tím, že má skvělý combat, bych to už považoval za velký joke...
  • Hmm, vtipálek Vogon. Celý tvůj post se dá jednoduše zbourat tím, že si:

a) neuvedl jediný případ toho NEJlepšího příběhu, který je jednoduchý. LotR má do nejlepších příběhů daleko, navíc je to kniha a ne hra = mimoňská paralela tobě vlastní.

b) domýšlíš si, stejně jako všichni fanfictioneři na YT, tudíž tohle nemá žádnou váhu, asi jako kdybych si domýšlel v Doomovi okolnosti invaze démonů na zemi na hodiny videí, a pak někomu cpal, že to má hluboký příběh s bonusovou klamavou argumentací "nemusíš mít hromadu narace, propracované postavy, dialogy, protože NĚKTERÉ jednoduché příběhy jsou dobré" (což samozřejmě vypovídá nula nic o konkrétním příběhu, o kterém je zrovna řeč".

Opět jen obecné plky a zavádění... *7* S takovoým zapálením a okecáváním bych mohl z Tormentu nebo Xenogears udělat magnum opus celého lidstva aspirujícího na několik nobelovek... *7*
  • nemyslím si, že jsi pochopil tvorbu FS, která se často nepokrytě vysmívá jak hráčům, tak zažitým stereotypům jako je ten vyvolený.
  • možná jsem trochu staromilec, ale mě se líbí hodně tohle (obzvlášť jak se skladba mění v 1:30 a 2:30). Jinak u traileru je fakt, že hodně záleží jak se nastříhá (někde se to rve až si člověk řekne, že ta hudba k tomu nejde). Otázkou je, jestli by hudbu v traileru chtěl člověk poslouchat i ve hře (ruku na srdce u spousty trailerů si to člověk těžko představí).
  • Chlape tobě blbne "c" na klávesnici.
  • Popravdě je to teda promazáno tak že to odnesly i nezávadný příspěvky.
    Né že by tady nebyly žumpoidní vlákna ale je to vyčištěný tak nějak úplně do růžova.
    Ale beru že postarat se o to je nevděčná práce.
  • Souhlasím s tím, co jsi napsal. Jinak Dark Souls určitě odpovídá na nejvíce otázek z celé série, Bloodborne je více otevřená kniha, proto tu hru mám taky více rád, dá se tam zapojit více fantazie. Jinak k tomu VaatiVidya, doporučuji přečíst diskuzi, kde se autor Paleblood Hunt zmiňuje, jak ho vykrádá, samozřejmě pokud tě to zajímá...
  • Máš pravdu. Taky se u mě určitě někdo zasmál. Ale třeba v jedničce kolik lidí skončilo v té studni.. :)
  • Tohle nedokážu posoudit, hrál jsem jenom jedničku, takže jak je to s vyprávěnim u ostatních Souls her netušim. Každopádně ani DS1 bych rozhodně neoznačil za hru, která cpe člověku příběh pod nos. Což neni nutně špatně, tenhle styl vyprávění v náznacích a popiscích u předmětů je vlastně dost dobrej nápad.
    Ale tenhle můj fórek s Austrálií měl hlavně ilustrovat jednu věc. Totiž, že mi ty debaty o genialitě příběhu a lore Dark Souls připadaj praštěný. Protože ani jedno z toho neni vůbec důležitý. Ta hra stojí na soubojích, level designu, atmosféře, obtížnosti a nepřebernym množství herních stylů. I kdyby tam příběh nebyl (respektive byl tam jenom ten základní), nebude to mít žádnej vliv. Dark Souls budou furt stejně dobrý. Ostatně, domnívam se, že spousta lidí to hrála tim stylem, že na nějakej příběh úplně kašlala (včetně mně při prvnim průchodu) a přesto považuje Dark Souls za jedno z nejlepších akčních rpg minimálně poslední pětiletky.
  • tak je promazáno, snad je to ted mnohem lepsi......
  • Po všech tě zahraněných princezen, zahraněných světech, hledaní x postav a slunéčkových koncích je potřeba se vrátit zpátky ke králi a zažít nějaké to depresivní fantasy...
  • dokud jsem tomu nedal sto hodin taky mi to přišlo jako tupá rubačka,ale po tom..se nic nezměnilo a kupodivu to člověk občas potřebuje dostat pořádně za uši a zanadávat si sám sobě.podporuju tuhle hru.
  • Správně, tak to má bejt. Nekecat a hrát. Palec nahoru!
  • Ja zkusil DS1 ale do hry jsem se vyložene nutil. Defakto tupá rubačka, muj nazor.
  • TheGGG
    proč za trotla, já jsem se ve hře nějakým blbým způsobem zabil mnohokrát... když člověk třeba v rozběhu nevybere zatáčku a už letí do propasti...
  • Vogon
    Více infa o Dark Souls 3 vyplave na internetu pravděpodobně 1. Března, kdy končí embargo z press eventu v Německu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit