Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle video je boží a pokud hra bude nastavená tím způsobem, že mi umožní hrát čistě stealth, což zatím vypadá, že bude, tak ať si ostatní klidně sekaj hlavy.

Thief 4 samozřejmě vládne. *5*
  • když je řeč o stealth, půjdou tam dveře otevřít taky jinak, než že je rozrazíte dokořán?...
  • Caincz
    Ach jo, asi to tu schytám za to, že jsem troll a hater a že nestojím o to, aby se herní průmysl posouval k novým mechanismům...ale už jsem téhle hry tak přežraný, že je to až s podivem, na to, že mě prakticky od prvopočátku vůbec nezajímá :( Nechci nad tím lámat hůl, hru určitě zkusím a třeba to bude hit a bomba, ale zatím mam problém vidět v tom to, co v tom vidí ostatní (minimálně poměrně velká část redakce Games).
  • DangerousDave
    S Dishonored som ako na húpačke, prvý dojem super, ďalšie videá s usekávaním hláv a prevtelovaním do rýb ma schladili ale čím ďalej sa dozvedám tým moje nadšenie narastá. Ako prvé povypínam všetky tie wallhacky, superability a grafické sprostosti ktoré lietajú okolo postáv a hru sa pokúsim prejsť bez zabíjania. Neviem sa dočkať... Dúfam, že T4 bude v podobnom duchu.

Stealth is back !
  • BoB.2
    Stealth já rád
    *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit