Přejít na výpis diskuzí
Video z gotické rubačky Bloodborne hlásá, že je hra hotová
13.3.2015 | Adam Homola
122 příspěvků
-
Hmm. Tá hra vyzerá OK . Rozhodne v tom je kus práce.
-
Anglická recenze zde: http://imgur.com/a/uOT3b
-
-
Tohle ale není recenze.
-
-
1. Pctardi zvedli zapařené kmíny, aby pustili do své temné nory trochu vzduchu.
2. Nakoupili balíček kapesníčků a stáhli tepláky s povolenou gumou.
3. Odškrtli v umaštěném kalendáři datum vydání bloodborne a alt+tabnuli své p2w omalovánky.
4. Obvolali své stejně zakomplexované tučné kamarády.
5. Vytvořili 30 účtu na metacritic, 20 na YT a 10 na games.
6. Rozhlásili do všech diskuzí jak mají konzole upr*ele
7. V den D jakožto den kdy ze sebe mohou udělat dmenty (ještě větší než jsou) nahejtovali Bloodborne kde se dalo (jednou rukou divoce ona*ujíce).
9. Po úspěšné akci koukli do kalendáře kdy vychází další konzolová hra, poplácali se po ramenou, pobrečeli si že jim rodiče nekoupí PS4/xone dali BB na Metu ještě jedno 0/10 a natáhli tepláky
10. Spustili omalovánky a pokračovali v hraní svých sr*ek s absolutním pocitem tělesného i duševního uspokojení. -
-
konzolu som skusal ale je mi to proti srsti ako sa vravi...PC je to najoptimalnejsie pre mna a nejak sa neviem stotoznit s tym zoznamom co tu mas takze to bude asi len obycajny vyplod konzolaka ktory si nieco asi musi kompenzovat...alebo len nema kamaratov tak tu pise provokativne komentare len aby nanho niekto reagoval a citil sa aspon trosku vnimany okolitym svetom :) tak si uzivaj tu svoju chvilku slavy :)
Ja si mozem aspon zo zoznamu skrtnut dobry skutok na dnes ze som niekomu pomohol :P -
Chvíli tu na tebe koukam, ty jsi řádnej debžot, viď? Evidentně taky řádně zamindrákovanej.
-
někteří z nás jsem šli třeba pro to, že doufali v nějakou informaci o tom, jestli není vidina portu na PC, protože třeba DS 2 se fakt povedlo a zdobí mojí knihovničku na steamu a BB bych si koupil taky i kdyby to bylo jen z poloviny tak dobrý jako DS2, jinak nová profilovka je fakt hustá *1* těžko asi někdo trumfne víc provokační
-
-
Díky za pochvalu. Musím říct, že to vyžadovalo nahlédnou do nejtemějších zákoutí internetu (místa kde je snuff jen pohádka pro děti) abych ji našel. No, ale abych řekl to hlavní, BB na PC nebude a pokud by byl, určitě by to hlásil nadpis, takže dokud neuvidíš něco v nadpisu (což neuvidíš) nemá cenu chodit do diskuze a hatovat.
Protože já tu budu stát na stráži. *5* *5* -
-
Často ale hráči mají víc informací než redaktoři to je hlavní důvod, proč diskusi vůbec otevřu, já mám například často informace o hrách z jednoho japonského webu, který o nich píše jen okrajově často rychleji, než z takových známých webů jako je gamespot nebo gamesradar. Já doufám, že časem bude, neboť jsem lama s gamepadem na 3rd person view hry ale DS2 byl dobře udělaný na k+m, stejně tak se povedl Shadow of mordor, takhle mají vypadat pořádně udělané multiplatformní hry a všechny "strany" mohou být spokojené. Mě se třeba fakt líbí the last of us i Uncharted, ale když to nevydají na PC(tím jsem si bohužel jistý, ale třeba nová Lara byla super a v tomhle stylu) tak je to, jako by se bezrukému líbila motorka
-
-
Doufám, že to na PC nikdy nevyjde, nebo se spíš doslova modlím. Podobnou hru si nezasloužíte. Nemluvě o tom, že na PC je taky spousta PC only titulů, které se nikdy nedostanou na konzole. Tak proč my bychom nemohli mít své exklusivity.
-
-
Kinet1c ja myslim ze se PS3 vyplati, ale ne zrovna kvuli tem hram, co jsi psal. Ja si koupil PS3 z druhe ruky za 2500, k tomu za 500 Move starter pack a cele to vlastne kvuli temto hram: Demons Souls - chtel jsem videt, kde to cele zacalo, moc dobra hra, nekompromisni, libi se mi vice nez Dark Souls. Dragons Dogma - v recenzich me ta hra zaujala a je to fakt parada. Shadow of Colossus/ICO HD - na PS2 jsem ani jednu z nich poradne nehral, ale na PS3 jsem si to radne vychutnal. Mistrovske kousky. Okami HD - hral jsem Okami fest na PS2, na PS3 je ten vizual opravdu kouzelny a s move ovladacem je to ultimatni zazitek. Katamari Forever - Katamari damacy jsem mel extremne rad, takze tohle nesmelo na PS3 chybet. Je to taky jedna z mala her, kterou si zahraje zena. Jakmile jednou clovek propadna namotavani, je ztracen :)
-
Ci uveris alebo nie mnohy z nas PC hracov, ani moc netuzi po takychto hrach, su nuda, pribeh nuda, doslova nuda, ale jedno urcite je na urovni a to graficke spracovanie, ale kvoli tomu lutovat, ze to nebude na PC :D, ale ale, v ziadnom pripade. Samozrejme si predstav a kludne vyplod co len chces vo svojej mysli, mne to vadit nebude ani ostatnym. Pravdepodobne pre teba je PC hrac, clovek co hra iba nejake Esports a FPS a neviem co mozno strategie. Btw. na konzolach vydu dobre hry, dokonca mozno aj tato bude jednou znich, ale tych hier co vide vylucne na konzole a su tak dobre ze by som si kupil konzolu, je tak malo, ze naozaj velmi tvrdo uvazujem, ci by sa my oplatilo nejake PS3 ci Xbox 360, na hry ktore som zmeskal, uncharted, killzone, ci halo, prip. gears of war ci god of war, netusim, najviac ma laka Dragons Dogma (tusim tak sa to vola) a fakt kvoli jednej hre hm, no neviem rozmyslam. Takze ako vidis, su aj vynimky, nie kazdy sa ide zblaznit, ze nieco nevide na PC, btw. aj ty dobre vies, ze toho co nevide na PC, je strasne mnozstvo, ale je dovod preco na PC nevychadzaju. Tym dovodom je ten fakt, ze su to velmi slabe tituly a hracov na PC by to nezaujalo ani keby davali zadarmo (teda vecsinu). Nehovorim, najdu sa ludia v PC komunite, ktory budu ronit slzy nad tym, ze tato hra mozno nikdy nebude portnuta na PC, ale ja rozhodne nebudem jednym znich. Btw. Ja sa pozriem do kazdej diskusie co ma zaujme, takze je my jedno ci PS4-3, xko, ci PC, co vyzera zaujimavo a da sa nieco blizsie dozvediet, som tam a citam. Niekedy ako teraz si neodpustim a dam svoj nazor na precitanie (komu sa chce, pisem vela, zial, chcem aby ludia pochopili co mam na mysli a nejak si neurobili mylnu predstavu). Viem, ze si poriadny ps3-4 exhibicionista a potrebujes sa tu vzdy predviest v plnej krase, ale si dost ubohy a trapny, ale vidim, ze mnohych nachytas a ty sa daju zlakat na to aby si snimi viedol dlhy maraton pre a proti. Je az zarazajuce, ze tolky skocia potom aby ti dali na vedomie aky si hlupak. Samozrejme, som neodolal ani ja a pridal som mnoho svojho v jednom prispevku, cim to pre mna hasne. Dobru noc.
-
Mamiii, oni maji sve exkluzivkyyyy, ja chci mit taky exkluzivkyyy. Jako jasny, chapu ze chory mozek resi to, jestli ta hra vysla i jinde, nez na platformu, na ktere hraje, ale pro normalni hrace, kterym jde o hry a ne platformu, je to spise opruz, protoze kvuli par exkluzivnim hram musi koupit zarizeni, ktere stoji sice par korun, ale je jinak je pro ne uplne zbytecne, kdyz maji herni PC nebo treba konkurencni konzoli.
-
Takže nakonec by to dopadlo tak, že na PC by bylo všechno a na konzole by se dostalo jen něco, jedno jestli kvůli omezení HW nebo ovládání. To co předvádíš je klasické myšlení PChráče, co sice absolutně nesnáší konzole, ale zase chce vyžrat všechny jejich exklusivity.
Dobře že mám kromě PS3 a 4 i dost slušný kompl, nemusím podobné problémy řešit. Jestli chceš konzolové exklusivity kup si konzoli.
Já chtěl hrát armu, total war, WiC, wargame atd. a koupil jsem si PC. -
Jediný, kdo si nezaslouží jakékoliv hry, jsou piráti. Hlavní důvod PC exkluzivit není ani tak HW náročnost, jako ovládání a v případě PS je problém s operačním systémem. U Xone bych neviděl problém nainstalovat třeba nějakou strategii, připojit klávesnici a myš a hrát. Na PS4 sice je možnost, připojit klávesnici a myš přes keymander, ale není to prý ono, ale hlavní issue je v operačním systému, kdežto xone běží na oknech a po upgradu na win 10 nevidím problém aby tam PC hry neběhali
-
-
-
-
-
Genialni, jako vzdy. Ale ted by sis mel vzit prasek na uklidneni a dostat pusu od maminky a jit spinkat. Svuj vykon dnes jiz tezko prekonas.
-
-
Díky, doufám že ti dá tvůj přítel do pusinky než pujdeš spat. *3*
Nailed it
Ne vážně, co sem vůbec lezeš, když ani nemáš ps4? -
-
No, ja chapu, ze vzhledem k tomu, co jsi zazil v detstvi, kdy Ti to tata delal pravidelne, se snazis tuto zkusenost v projekci aplikovat na ostatni. No, jenze problem je, ze toto neni standartni chovani a vsude jinde se tak nechovaji.
Ne vazne, precti si svuj post a pak to mozna pochopis. A mozna taky ne. -
-
A zase nuda, tady by někdo chtěl být troll a moc mu to nejde, zatím docela křečovita snaha o vtip. Každopádně jsem rád že mi povídáš o svých zážitcích z dětství. Možná tebe Keyze a del0a rapeoval ten stejný člověk. No ale já spíš myslím, že lidi jako seš ty se vyrábějí někde v továrně. Protože evoluce, bůh ani matka příroda by něco takového neukuchtili ani po třídení kalbě s Merilynem Mansonem.
-
-
LoooooL, trvalo ti 3 hodiny sesmolit takový elaborát a ještě sis to musel upravit. *15* To neni jak mačkat čudlíky na gamepadu, že? *15* *15* *15* Jinak já zde nejsem žádný nováček, s Veskoslavem a konzolovýma bukvičkama tvého ražení si tady vytírám řiť každý den. *3* *6*
-
Sem rád že ti tak strašně moc záleží na tom, co se děje v diskuzi u konzolové hry. Očividně ti na tom záleží tak moc, že sis založil svůj rádoby trollovací profil se směšným obrázkem a zapojil ses k davu PC trollovacích kiddos. Doufám, že tě del0 nebo nějaký PCtard veterán poplácá po zádech. To je přeci to co chceš, obtloustlí PC nerdi co v reálu dostávaj od života sodu se chtěji alespoň dočkat nějakého uznání ve virtuálním světě. Neboj keyz, del0 a pokud budeš moc hodný možná i sámotný legendární první a jediný veskoslav si tě jednou všimnou a dají ti palec hore. To bude vrchol blaha. K tomu aby si se zapojil ke zdejší pckktské komunitě co dělá všem hráčům akorát ostudu už máš našlápnuto dobře.
-
To jen že jsem zahlídnul na hlavní stránce obrázek jakési buzničky a u ní část hodně zakomplexované věty, což je sice u konzolistů poměrně běžný jev, ale i tak mi to nedalo, vidět něco takového jako vedoucí příspěvek... tady něco smrdí, řekl jsem si. A fakt že jo. *6*
-
No, je to stejně tak pravděpodobné, jako že si banda umaštěných wanna be HC minecraft kiddos jako ty sedne k počítači a začne psát trolllolo komentáře u hry, která je vůbec nemusí zajímat. PCčkáři byli vždy trochu vyvanutý mozky.
-
Hmm, že by si 35 konzolových retardů sedlo k PC a klikali jak se jim líbí hromada urážlivých nesmyslů od nějakého přihřátého inkognita? No i to je možné, vy konzoláci jste opravdu podivná sekta. *6*
-
Čemu věříš nebo ne je mi celkem šumák, ale fakt že já nikdy nenaklikával ani naklikávat nebudu (protože nevím jak se to dělá) je důkazem, že tu nejsou pouze ementálně zaostalí fanboys omalovánek a wanna be HC hráči jako ty, ale i rozumní lidi, co se na BB těší. Docela šok co?
-
Nevěřím, že bys za takový blitek dostal +35 legální cestou. Prostě jen další uplakaný konzoloidní naklikávač. *6*
-
-
-
-
-
-
Udivuje mě že je ještě někdo ochotný na games inzerovat?! Když vidím jaké exoty si taky redakce hýčká, tady je zase nablito.*7*
-
skoda ze to niekomu nedochadza ze toto bude fajn zabava , cest vynimkam ktorych by nezabavil ani senzus ale my ostatni podme sa pekne na dlho zabavat s touto super hrou
-
Tak 80% příspěvků je od PConly což mi přijde trochu zvrácené u Ps4 exluzivky.
Co se traileru týče tak mi přijde jako sešitý horkou jehlou, předešlé ukázky byli minimálně o třídu lepší -
-
Ja sakra uz fakt nechapem preco maju ludia tendenciu sa rozdelovat na PC hracov Konzolistov a inych. Do r.te sme jednoducho hraci, sakra, kazdy hrame na inych masinach, ale hlavne o co by nam vsetkym malo ist aby na vsetky platformy vychadzali kvalitne tituly. Kazdy, aby sa mohol dobre zabavit a ne sa tu vysmievat a osocovat a pohorsovat sa jeden nad druhym. Ja chapem, ze mnohy zvas su nactilety a v hlave to mozno este nemate uplne zrovnane, ale fakt sa stale delit a nejak pohrdat jeden druhym. Ako som napisal, kazdy sme v prvom rade hraci. Preco sa tu stretavame a aj inde a piseme do diskuzii svoje nazory, pretoze nam v urcitom zmysle zalezi na hrach. Tak preco sakra nie je jedno, kto na com hra hru. Uprimne najvecsi rozdiel medzi PC hrami a PS ci X hrami, je asi v menu a v UI hier, nic extremne, nic neprekonatelne. Ale toto je asi ako ziadat nejakeho katolika aby sa stal zidom.
-
-
Bohuzel prave ten rozdil v UI je hodne razantni, a proto to lidi tak rapidne resi. I ja to resim a ac chapu, ze jsou tu zastanci PC nebo Konzoli, tak me osobne jako cloveka, co hraje prevazne na PC vadi to, jakym zpusobem jsou hry ovlivneny.
"zjednoduseny" - nemusi byt vlivem konzoli spis pro sirokou dostupnost..
ovladani - vetsinou hry zamerene na gamepad myvaji dost mizerne porty, zpravidla 1:1
grafika - casto je uprimne grafika na konzolich slabsi a to i novejsi generace, pokud se udela spatny port, tak musi z velke casti prijit komunita a delat upravy v samotnych hrach. Coz by mel delat tvurce te hry..
Takze ve vysledku se jedna o nechut a laxnost tvurcu (vydavatelu) delat ruzna UI a ovladani pro vice typu platforem. -
-
To že se dnes hry portují z konzolí na PC a ne naopak má prostý důvod. Mají z konzolistů víc peněz, protože narozdíl od PC uživatelů (PC zlodějů) nestahují jejich hry zadarmo.Z toho plyne to, že UI na pc vypadá spíš jako obšlehnuté z konzole, to proto že je. Vůbec bych se nedivil, kdyby PC hraní šlo do kytek, když jim PC zlodějíčci nezaplatí. Osobně hraju na obojím jak PC tak PS4 a prodej her mě živí. Když mi do kšeftu vlezou čtyří 15-ti letí smradi se slovy, tak se jdeme podívat co si stáhnem, tak se mi otevírá kudla v kapse. A když jim řeknete, že je to jako by mi tu hru vytáhli z pultu a bez placení odešli, řeknou Vám, že stahují všichni tak proč ne oni. A jak už tu jednou někdo psal jsme všichni hráči tak proč si tady ty diskuze znepříjemňovat nějakým flamem ?
-
A nezapomeň ještě na checkpointy, často dementně umístěné (ideálně před cutscénou, která nejde přeskočit). Další zlo co sem přitáhlo z konzolí. *7*
-
Ale simtě, po mnoha desítkách hodin v arma a total war serii ti mohu říct, že ani u PC only titulů není UI na nějak extra dobré úrovni
-
-
-
Proč by se PC hráč nemohl zajímat o hru pro konzole? Beztak se za pár měsíců objeví i na PC, v lepší grafice a s přídavným obsahem. *6*
-
-
No já neříkám že se nemůžou zajímat o konzolovku jenže většina jich jen nadává a to ještě k tomu bezdůvodně. A jen tak mezi námi moc s tím že se BB objeví na PC nepočítej tohle není hra z Xboxu ale PS tady platí stejná pravidla jako u Demons Souls
-
-
-
a este som zabudol povedat ze tato hra bude proste masaker cool ultra bomba super mega tutti frutti sice som to este nehral ale uz teraz viem ze bude super preto ze podla vsetkeho je to uz teraz super vobec nelutujem 4 predobjednavky pre moje dve sestry a troch bratov
-
pro pc hráče:
hoši nediskutujme tu at si nemyslí že nas tahle hra zajima :)) -
Jsem na to zvedavy, snad to dopadne lepe nez Order. Drzim palce.
-
Tam ta da dam, wait a moment rubačka? no HC? *7* *12* WTF.
Hc to bude... jen možná přístupnější, to by fanoušky moc nepotěšilo.