Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každodenní kratochvíle konzoláků
    1.Sedne na pohovku(konzoláci jsou obézní, ti nikdy nesedí na židli), zapne přístroj pro kriply, donese žrádlo, a vytáhne svoji lásku - ovladač.
    2.Ví, že mu něco schází a po chvíli si strčí ovladač do řitního otvoru a zapne vibrování, při tom si užívá zběsilé m@sturbace nad Cortanou.
    3.Pouští se do zběsilé jízdy hraní, mezitím si rukou od exkrementů a semene bere brambůrky.
    4.Už je večer, je zpocený a zapařený, oční víčka se mu dovírají, ale ví, že mu něco schází...
    Ano! Už ho to napadlo! Ovladač zaražený do prd€le a zběsilá m@sturbace je to nejlepší před spaním!
    5.Jde spát, celý od exkrementů a semene.
    6.Ulehá, až leží, přikryje se peřinou, pomlaská si v ústech, prohrábne kouličky, vyšpulí prcinku a vrazí si prst do prd€le.
    7.Spí.
    • zazvor nechceme ti brat tvoje trapne iluzie len az si nabuduce budes honit ego nezabudni si precistit hlavu az ti z ust nevychadzaju taketo ubohe sr..cky na ktore ani tie obtlustle spoluziacky s ktorymi ani hajzlik nechce ma nic spolocne nebudu reagovat a ty ostanes zasa opat so svojim perom v ruke
    • Nechci ti kazit iluze, ale PCčkáři na židli taky nesedí :)
      • Vážně ti děkuju, sotva jsem dočetl tvůj výrok, židle podemnou zmizela a já si narazil pr*el! ;)
      • Jo jo, E-sport se hraje nejlíp v pohovce *1* *1* tys to zabil kámo *1* *1*
        • Funny bunny, jak každý PC tard neustále mele o E-sportech, přitom jednou viděl nějaký turnaj v Botě a s kámošama ze školy soutěžili kdo nejrychleji postaví domeček v minecraftu. Ooo ty velký HC hráči *5* *5*
          • 1) Uhýbáš od tématu
            2) Tvůj komentář nedává vůbec žádný smysl(to v podstatě platí u všech hoven, který píšeš ale tady ses překonal *1* *1* )
            • Bohužel to, že někoho setřeš si myslíš vždycky jen sám. Je to trochu smutné. :) Každopádně lidi jako ty jsou jedním z neduhů, že máme celkem hezkou volnost, co chceme sem psát.

PS: Je jedno, zda nesouhlasím jen s tebou nebo s oběma, nebo ostatníma obecně...
            • Mě tedy rozhodně nedává smysl, proč tebe ještě někdo neudusil polštářem. Jinak nevím, jak mohu uhýbat od tématu, tys ani žádné téma nenahodil, jen se pokoušíš trollovat a já tě vždy setřu. *5* *5*
    • wau, tam bylo všechno sex, akce, sádlomáslo no prostě mazec. Hádám, že při hraní WoWka nebo Doty balíš na podobné hlášky holky (těmi holkami rozuměj obtloustlé, líné obrýlené nerdy, wanna be ajťáky, co se ti snaží nacpat svou poslední nvidiu do pr*ele).
      Každopádně pěkný příběh, opět nic originálního, méně vtipná a velice primitivní verze mého masterpiecu. No, fakt že sem anonymek (který pak, PC troll se rychle odhlásil a pod všeříkající přezdívkou zázvor sem začal blinkat?) jako ty napíše tuto nevtipnou, křečovitou a očividně v afektu psanou slátaninu (ani si se nedostal na 10. bod no ale je mi jasné že i tímto výtvorem sis zavařil mozek víc než dost) jen dokazuje, že byl můj původní koment trefa do černého.
      *5* *5* *5*
      • ty si mal dobry matros co ked uz na konzol strankach kde sa hadas ci je xbox alebo ps lepsie puberta plieska ja byt tojim otcom a zistim aky trolo si tak ti zakazem ten tvoj tabletik aj pleystation. kindervajco
      • Bylo to natolik originální, že jsem ti sebral tvůj čas na odpověď na můj výtvor a zvedl žluč - mission completed.
        • Neboj, já záchvat vzeku nedostal. Odpovídám pouze abych ti vzal i poslední zbytečky naděje, že se ti kdy podaří prorazit nezdolnou hradbu sony legií. Není pro mě nic víc potěšujícího, než v pátek večer v diskuzi seškvařit nedomrlé kiddos jako ty. Za to mi ten čas kliďánko stojí.
          • Ty se taky neboj, nic si mi nevzal, na druhou stranu toho od sebe bereš dost. Jinak díky, že pokračuješ v exkrementních výtvorech dál, vždycky se rád pousměju nad lidskou demencí :)
            • zazvor a ja myslel ze si na chripku a nie na trepanie koko..tin
            • To se pak asi směješ každé ráno při pohledu do zrcadla.
              Nebo brečíš?
  • Ta ponurá atmosféra je skvělá ale o gameplayi už se to bohužel říct nedá.. *15*
    • a to si to este nehral *15*
      • A asi ani nebudu, vidět to ve videu mi stačilo *15*
        • nieze sa budes pred prvou sulozou divat na pokazene pcko az si vobec zapichas *1*
          • Neboj, tohle už mam za sebou *15*
            • A ty mě snad znáš? Takový dementy machrující v anonymních diskuzich fakt miluju *15* ..asi máš s těma lízátkama v prdeli nějaký osobní zkušenosti *1*
            • povedalo dieta plne snov a lizatiek v prdeli
  • Ta bukva musí být už hodně zoufalá, že si háže lajky a každýmu kdo řekne křiví slovo o konzolistech mínusky *1* *1*
  • del0
    Tak ať vám to vyjde kluci. Snad v tom bude něco inovativního a ne jen akčnější kopírka DS v jiných kulisách. Oh wait...
    • to nieje vobec na skodu ja sa tesim ze to bude ako ds v inych kulisach kto si mysli opak je bud v...l alebou uplny idi...t
      • del0
        Uvidíme, kdo tady bude id*ot, až to začne dostávat 10/10 v profi recenzích od zaručeně objektivních DS fanboyů.
  • To jim to teda trvalo na to, že je to jen reskinovaný Crap Souls. *6*
  • Moj stryko z japánska mi to uz poslal mam to inak uz prejdene a bolo to fakt hardkord vypol som aj autoaim dvakrat som stlacil stvorcek a zaroven lavou packu som sa uhybal potom sek sek a bolo po nom nikto nemal sancu.atmoska super len mi chybal ruzovy jednorozec.
    • moj stryko z japonska mi poslal bonsaj len mi zabudol povedat ze to nieje na vecerne onanovanie tak onanuje´m nad tvojou hlupostou
  • Je to v gotickem nadechu to je hodne detailni proto se ti to zda preplacane. Aspon teda... to je muj nazor.
  • Osobne som to hral pred tyzdnom na GDC niekolko hodin a aj ked som sa nato velmi tesil som bol dost sklamany a kupu asi odlozim. Pride mi to ze sa to az na grafiku moc od DS neposunulo a ta grafika tomu skor skodi, ani nie tak samotne graficke spracovanie ako skor to ze je to prilis preplacane chcelo by to niekde ubrat.
    • nesmies na gdc pred tym vypit liter redbulu az aj nieco z toho mas
    • No ja uvidim. Mam domluvene zapujceni PS4 a Blooborne na tyden, tak to otestuju a pak uvidim, jestli ma smysl kupovat PS4 uz ted, nebo pockat na dalsi exkluzivku, coz bude asi Uncharted nekdy za rok.
      • serte na to s takymto pristupom si radsej stiahnite zadarmo neaku kuuul pico....inu z netu na pc a na ps4 serte a vobec sa tym nezatazujte
        • Proc bych na to mel sr.t? Kdyz si chci zahrat hru, ktera neni na PC, tak si holt tu konzoli musim koupit. A protoze me ty manyry s exkluzivnimi hrami celkem serou, tak to proste nebudu podporovat tim, ze si na konzoli budu kupovat hry, ktere muzu koupit na PC o dost levneji a pobezi mi v lepsi audiovizualni kvalite. Je mi jasne, ze pointa toho, ze Sony plati za exkluzivitu, je v tom, ze kdyz uz koupim tu konzoli, budu si pak na ni kupovat vsechny hry a sypat Sony do kapsy dalsi penize. Tuudle, at si vyserou oko. PS3 jsem si taky koupil jen kvuli 5 hram, takze to stejne bude s PS4.
          Uprimne, co taky na tech konzolich hrat? FPS, sporty, zavody a hry typu GoW nehraju ani na PC a kdyz se tohle vsechno odecte, tak je na PS4 ta nabidka hodne slaba.

btw Playstationy jsem mel zatim vsechny 3 generace. Pak jsem kvuli Zeldam mel N64,Gamecube a Wii.
          • Orc mít pravdu *12*
            • Nebyt orc. Wahooka goblinu kral.
  • joj ti i SIMCITY4 VYPADA LIP jak tato KOKOTINA *1* *1* *1* *1* *1*
    • kokoti...na si ty len si to neuvedomujes
  • WWladCZ
    Těšil jsem se a pak jsem zjistil že je to PS4 only hra. Taková škoda!
    • Ak sa im to oplati a Sony im vynahradi zopar milionov za stratene predaje Xone / PC, tak je to ich vec a obchodna strategia.
    • to víš tituly pod smlouvou pouze pro jednu konzoli. Bez těch smluvních omezení by konzole byli v koncích. Proto to mají takto hloupě a nutí ostatní aby vydávali pouze u nich.

Jak tohle může někdo podporovat... Hloupý člověk a zbytečný.
      • a co ti na tom vadi ked na to nemas tak tu nenariekaj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit