Přejít na výpis diskuzí
Video z gotické rubačky Bloodborne hlásá, že je hra hotová
13.3.2015 | Adam Homola
122 příspěvků
-
konzola je najlepsi platforma na svete keby ste vy na pocitacoch tolko nepiratily mali by ste taketo ackove hry aj vy ale vy piratite a mate tam len tetris tak vam treba my tu mame vsetky zanre od strategii a fps a simulatorov az po indie a viem vam aj obrazok spravit vsetci co tu to hru hajtujete neviete co je cool isis na vas
-
-
lol
-
-
proc vsechny servry pisou o gotice kdyz je to viktorianske?
-
-
Protože všechny rozumné servery píší o "gotickém hororu", který vznikl v 18. století v Anglii, což je shodou okolností Viktoriánské období. ;-)
-
-
Průjem je hotov, připravte papír!
-
-
jan ty si prujem mozem sa na teba vysr,,,t
-
*15* *15* *15*
-
-
A jéje, zase je tu nějakej radikální DS fan mínusář :D
-
Další hra pro konzolisty na ojebání ze zadu do prdele, jen tak dál *4*
-
-
Doufám, že tenhle komentář uvidí uživatel, který tu nedávno prohlásil, že pcčkáři tu jen vyjadřují svůj neurážlivej názor...
-
-
jasně, protože jeden, to už je přeci komunita (ano je mi jasné, že rýpalů je víc, ale to platí pro oba "tábory")
-
Tak pardon pánové, že se snažím zachránit vaše love.
-
-
radsej zachran seba pred trapnymi komenarmi *1* *1*
-
Naše love ti můžou být ukradený, mimoto tahle hra se bude držet v žebříčkách hodně vysoko a hodně dlouho...
-
-
Nejsou mi ukradený, tomu se říká empatie víš... Nechcu ani pomyslet na to, jak pak budete smutně koukat na tu hru, když ji budete hrát *13*
-
-
-
-
Kek ked ti budu ruzovi kamarati cistit ruru my ostatny budeme parit bloodborne
-
Ak si bukvicar a mas rad kakaove slonko tak nam to tu nemusis pisat nechaj si to pre seba a svojho priatela kek
-
Ty si ocas
-
-
Konečně pořádná hra s reálným soubojovým systémem. Nic mě nenaštve víc, než když se koukám na historický či fantasy film a v soubojích nikdo nedělá kotouly!
-
-
Myslíš kotouly v plném plátovém brnění?
-
-
Ano, přesně ty. Ideálně alespoň 3 za sebou.
-
-
-
nic proti, jsem opravdu rad, ze to na PC nevyjde. Me ty 2 DS-ka stacily. A podle tech videi, co pousteji ven, to nevypada, ze by prekrocil stin akcni rubacky.
-
-
staci ked prekrocia teba anachcia na tvoj trapny nazor na vec
-
PRESNE TAK ta hra bude turbo chujovyna grafyka o nicem podle yutube videji umela intelygence taky o nicem a kazde kolo nudny koridor ale tady se kazda chujovyna vynasy do nebes *1* *1* *1*
-
No osobně mi přijde vtipný jak tu na tu hru spousta lidí nadává a to ještě ani není vydaná :D
Ani nechci vědět co se tu bude dít až to nakonec vyjde...
...samozřejmě krom nevyhnutelné petice za vydání na PC :D -
-
no a samozřejmě by pak nadávali jak PC verze stojí za hvno a jak za to můžou konzole *7* *7*
-
-
-
Konzoláci řádí *1*
-
-
strc prst skrs usb ps4 a neprud *1*
-
-
Tak konečně má Sony možnost napravit reputaci svých exkluzivek a uchvátit pro sebe Q1 2015. :)
-
dobry den mam konzolu uz dlho a dostal som pocitac a kde sa zapina poradi mi niekto? a na co je ta cudna vec do ruky co sa posuva hm ani na ovladaci xkom ani stvorcekom nejde ja uz neviem.
-
-
jozko nehul lebo budes sprosty
-
Dost chabý pokus. Zkus to příště a lépe.. *3*
-