Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    já ti mám dojem, že fóra jsou tady plný haterů, kterým se nelíbí nic :D a pak je zde samozřejmě pár trolů, kteří to mají jako zábavu. já bych klidně ocenil, aby bylo nutné se přihlašovat pod tím mojeid, jako ověřená identita. schválně kolik lidí by zkrotlo...
  • No jo, ale jak dlouho tu už Battlefield je ? *3*
  • Hlavně že v tomhle videu to teda přetéká kvalitou. Bavíme se zatím jenom o videu, protože hru ještě nikdo neviděl. A teď už s klidem můžu říct, že Crisys 3 na Ultra detaily tomu klidně nakope. Ale o tom to přesně není, tahle hra ještě nevyšla a na vydání má myslím hooooodně dlouhou dobu. Tak nemůžu posoudit. Ale HW, na kterém je postavena PS4, zatím vyvolal jenom pochybnosti. Na druhou stranu jsem rád, že tu brzy bude. Hau!
  • Oni tyhle fora jsou o tom napsat vlastní názor na to, co se komu nelíbí a nelíbí. Jinak by to byla celkem nuda tu vidět jenom juuuu, jéééé. Nemusím vlastnit hned studio, když chci ohodnotit hru jak po vizualní stránce tak zvukové. Vím snad jestli se mi něco líbí nebo ne i bez herního studia. Také vím co dnešní technologie dokáže a očekávám to samé od nové hry. Hlavně když se jedná o titul, který prezentuje PS4. Na druhou stranu hodnotit video ze hry, kterou ještě nikdo nehrál, je také zavádějící. Viděl jsem už spousty nádherných trailerů z her, které v den vydání vypadají úplně jinak. No a co se týče reality ve hrách, to snad ani nikdo u titulů typu Killzone nebo jiných sci-fi nemůže očekávat *5*. V každém případě jsem rád, že začínají nové konzole, protože to posune i herní scénu na PC. Uvidíme co na to Xbox. Hau!
  • Ano můžou, protože byl primárně dělán pro konzole a to je 8 let starý HW *3* Na PC vznikl jenom PORT
  • No dobře a Killzone pro PS4 už jsi hrál ? ....prostě z tohohle už si nikdo na zadek nesedne.
  • tl;dr
  • Asi se to tu nikdo neodvážil napsat, tak možná budu první...
    Lidi proberte se už ! Vy jste jak spadlí z Marsu nebo co (nemyslím samozřejmě všechny, protože se tu najde aspoň pár inteligentních lidí) ?! Furt se vám něco nelíbí ! Zkuste si sami vytvořit takovou hru nebo si založte svoje vlastní studio a robte si na svojích hrách. Koho tu zajímají ty kecy ohledně každé DEBILITY co na té hře najdete ? ÓÓÓÓ všichni se zes*rem, že na noži je málo krve. Ježiš on se chytl lana za letu. Lidi si neumí uvědomit že je to hra.. Ona to nemá být realita. Hra se snaží hráče uchvátit věcmi, co by v reálu nešli a spoustě her se to daří (viz. Uncharted). Panebože neřešte to a rači se zdržte kometu. Další věc... Co řešíte na grafické stránce hry ? Ta grafika je upřimně nádherná a ještě je to hrané na Konzoli. Je neuvěřitelné jaký obrovský pokrok udělalo PS4 od PS3. Ovšem jde o Exkluzivní titul, takže ještě nevíme jak budou vypadat hry, které nejsou Exklu. Na první představenou hru na PS4 určitě tleskám. Já tu bednu s nápisem SONY PS4 prostě chci. PlayStation mi nabídl už od malička skvělou zábavu, skvělé hry, které si nikde jinde nezahraji atd.. Ale nejsem blázen abych si PS4 koupil za plnou pálku... opravdu za to nedám 12 000, ale když si počkám 3 roky tak možná 8000 za to dám. Do té doby zase vyjde spousta perfektních EX. titulů a jiných her. Doufám, že PS4 bude schopná kompatibility her z PS3, protože jinak bych zase musel dávat hry za desítky tisíc pryč a to nějak se mi nechce. No co už.. Já lidi nezměním. Nikdo z nás. Chytrému napověz, hloupého kopni.
  • Witcher 2
  • Battlefield 3 vážně ? *7* Kdyby ses zadíval na textury tak se zbliješ.... V té rychlosti je to všechno krásné. Battlefield 3 má ovšem krásně čistá videa. O tom není pochyb. Jenomže je to video, takže nevím nevím.
  • Když vyšel HL1, tak jsem byl ještě školou povinný a u rodičů jsem si vyprosil grafárnu Voodoo2, koupil jsem si HL a řeknu ti, že v té době jsem na to čučel jak puk. Nevídaná grafika a částečně diký tomu celková atmosféra bylo něco nového. A HL2 další velkej pokrok. Takže na tyto dvě hry mě nešahej, jo! :-)
  • Aktivní 3D (TV+brýle s baterkou) je fakt super. Hraju s tím GT5 a při pohledu z kabiny a při opakovačkách to nemá chybu. PS4 je jasná koupě, už jen vědět, kdy vyjde a kolik za ni budou chtít.
  • ale 5 let to vyrabet nebudou, tohle neni Grand Turismo
  • ano :)
  • Už podle avataru :D
  • Crysis 1,2,3 Battlefield 3 dál nevim
  • A kdo to bude platit? Si myslíš že jen tak někdo nacpe miliony do vývoje hry která bude až za nějakých 5 let jen proto aby jsi tam měl všechno to co chceš?
  • to si vazne uz pc ckari delate srandu!!!ty vyhledy to mesto,vodopady pecka!a co to vase crysis3 travicka uboha nic moc,a hlavne ta fotecka ty kopule v pozadi *15* vazne pecka.hral jsem multak.prosim nestrapnujte se vice.na to crysis3 nema!a okamzite chci vydet neco hezci na pc!ted hned!
  • Rozlehle? Vzdyt z videa je videt, ze je to tunel jako prase, udelat kulisy okolo ke kterym se nemuzes priblizit zas tak pracne neni. Znicitelne prostredi tu mame od dob Red Faction (2001), clovek by rekl, ze o dvanact let a dve generace konzole to uz bude dotazene k dokonalosti, ale misto toho je ve vetsine her znicitelnost naopak horsi, nez v tom prastarem Red Faction. Proc mela Severance z roku 2001 lepsi fyziku souboju nez dnesni hry? S AI je to podobne, chvili to vypadalo, ze ma slusne naslapnuto, ale ted se jednak resi vsechno pres scripty, druhak se na konzolich o nejake "inteligentni" chovani nepratel stejne moc nehraje, hezky respawn pred hlaven, hlavne at se to dobre kosi.. a vykonem to urcite neni, protoze uz stary Unreal a Quake mel lepsi AI botu, nez to co vidime v dnesnich hrach (a evidentne tedy bohuzel i v tech budoucich). Kdo pripravi ruznorode modely? 3D animatori a modelari, ktere za to plati, kdo jiny?
  • Ty asi nejsi normální.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit