Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • conflig
    Nějak extra velký skok nebyl ani při příchodu PS3, zkrátka ještě nejsou technologie nato aby mohly více využít nový HW
  • TheGGG
    Bože bože jooo konečně je to tady, radši ani nebudu číst diskuzi tak na mne ani nereagujte
  • uprimne, jestli tohle ma byt nextgen na dalsich 7 let na konzolich, proc to vypada current gen na trochu nadupanejsim PC? Veci co jsem cekal ze ukazi silu nextgen konzoli, jako AI nepratel, fyzika , otevrenost sveta, nebo sirsi skala moznosti co hrac muze se svetem provadet, misto toho to vypada jako klasicny tunel, stejne drevnaty motion capture na ktery koukame uz roky, stoleta NvidiA physix z toho taky jen cisi, AI porad na urovni kostky ledu, jestli takhle ma vypadat nextgen, tak si radeji koupim gamepady k PC a pockam na PS5 :)
  • Děláš jako kdyby tam tý krve bylo málo.
  • Grifus
    To nejsou, kdyz na tom noziku neni ani krev, nextgen jako svina... *2*
  • Grandhalf
    Ani nešlo tolik o to RÝL , možná sem měl napsat spíš KŮL ... Každopádně je to úchylný , hnusný a zbytečný , aspoň podle mě ...
  • ucho
    stejně jako není možný skočit ze střechy a chytit se lana na nějakým vznášedle, který pak letí dál. na tom laně se držet jednou rukou a druhou střílet za letu maníky... je to na efekt a je to hra... vývojáři si to moc dobře uvědomujou, ale nemůžou dělat z nepřátel super zabijáky, protože hráč je prostě jouda, co si má při tom myslet, že je dobrej... vývojáři mu tak musí dát řadu výhod a dostatek času na reakce.
  • God-of-War
    S*at na vas, kdyz piratite...beru vas celkove.
  • To se běž zeptat očního, jestli ti náhodou ty super grafické hry na TV nezkazily zrak :) Podle mě totiž ano *15*
  • God-of-War
    Ctu dobre?:)
  • Shaker
    i tak uz je to ohrany... Divim se, ze sami vyvojari tohle nevidi. Sorry, ale neexistuje zpusob jak nekomu vrazit nuz do krku rukou na ktery lezim zatimco mi ten nekdo miri pistoli na hlavu a je pripravenej vystrelit a navic je to podle prvniho pohledu profik, v takovy fazi je to proste game over.
  • Shaker
    Sony fanboy detected!

Porovnavat grafiku dvou her z nichz jedna je primarne v dzungli a druha zatim ukazala jen trailer v mestsky oblasti je blbost. Navic kdyz obe hry vypadaji graficky paradne...
  • Shaker
    pravda... s*at na lidi, hlavne, ze to nese...
  • jindra.veliky
    to chci pod stromecek i s PS4 a 3D televizi *5*
  • Jo, ale představení Killzone 2 na PS3 (či kerej Killzone to byl) celé vypdalo jako CGI film od Pixaru a ne jako videohra, sakra, se na to podívej. To samé Motorstorm, žádné gameplay záběry, zato spousta cinematic záběrů, pro gameplay komplétně atypických pohybů, herních prvků apod.
    Tohle Killzone byl 100% gameplay a pokud si retardovaný, tak se podívej na Watch Dogs, které včera prezentovali taktéž.
  • márnosť...všetko pekné ale celé ako v spomalenom filme *13* permanentný " slowmotion ! ten gamepad... *9* zlatá myš...ked to bude na pc možno skúsim ..takto ni.. *1*
  • Black_Hand
    a) rozmazle video nic nerekne, ani ze 720p videa neni moc co rict o kvalite. b) co rozliseni :). kdo vi jestli to bude byt jen full hd. u konzoli clovek nikdy nevi. takze s temito soudy bych jeste pockal. to video se snazi presvedcit, ze bude ve full hd soutezit s timto: http://img.gawkerassets.com/img/18f2efjwhm9l4jpg/original.jpg http://media.pcgamer.com/files/2012/06/crysis_3_-_e3_2012_-_dambusters_-_assess_adapt_attack.jpg .
  • ucho
    hry nejsou RÝL. kdyby byly RÝL, tak tě zabijou během první minuty...
  • Caincz
    Crysis 3 je v prodeji od včerejška...
  • Crysis 3 si dnes spousta lidí už zahraje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit