Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jo a ty ?
  • Konečně ukázka co za něco stojí. Musím uznat, že tohle vypadá výborně. DX11 zde jde cítit. Takhle nějak jsem si představoval nextgen titul. Na začátek to není vůbec špatné.. jen tak dál a doufám, že s novou generací konzolí se posune pc.

PS: Crysis 3 se může jít zahrabat (jak grafikou, tak celkově)
  • God-of-War
    Jinak mas oci v pohode??
  • Pěkné, ale to obvykle Killzone tituly bývají. Co mě ovšem zarazilo je opět trapné ovládání gamepadem. Nelze zapojit klavesnici a myš (myslím k hraní her) ? Také jsem si všiml malých ústupků směrem k výkonu. Ale necháme se překvapit.
  • Cože ?? :D :D Jako grafika pěkná a hlavně prostředí nádherné ale že by to ukázalo něco víc než crysis to fakt néé :D úroveň grafiky mi to připomíná far cry 3 ikdyž se to nedá moc srovnávat je to úpně z jiného prostředí...
  • God-of-War
    Crysis 3 je proti tomuhle sracka:)
  • Některé scény jsou neskutečné včetně různých efektů. Na metrové LCD to asi bude masakr. Koukal jsem na Crysis 3 na PC na max a tohle je ve všech směrech dál, i když ne zas o tolik, ale je. Dá se říct, že je to slušný výsledek na jednu z prvních ukázaných her na PS4. Jsem zvědav, zda se potvrdí spekulace, že jde o launch titul.
  • Tak teď otázka když je Ps4 obývákové pc budou hry vychátet i na normalní pc ?
  • Magister_Peditum
    Vypadá to pěkně. Hlavně je príma to obří měřítko toho všeho.
  • OMG, to by v Sony museli být úplní tupci aby svoje exkluzivity dávali i na PC...
  • Tak snad to dají i na PC, když port by měl být jednoduchý *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit