Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám předobjednanou speciální edici, takže se na to tak či tak těším. Jen na začátku videa už už jsem chtěl říct wow jak krásný a pustý vesmír s planetou to je a bum z ničeho nic se tam objevily lodě a spousta věcí a tím nemyslím, že by vyskočili z hyper prostoru :-) Já si hlavně přeji, aby tam byly i prázdné a opuštěné planety. Jestli na každé bude nějaká zvířena, tak to bude za mne veliké zklamání. Dokážu si představit analyzování planet a jejich postavení ve sluneční soustavě a pak tak získat možnost najít planetu na které vůbec je život, ale abych na kteroukoliv přistál a všude něco lezlo? Tak to mě určitě bavit nebude :-) Nu uvidíme v těch videích co přijdou a snad se dozvíme něco víc ...
  • Me spis desi, ze vzhledem k tomu jak dlouho se o tom mluvi, tak to vypada "jen" takhle.
  • těším ale opatrně
  • walltar
    Nevím no... Pořád sem neviděl žádný zajímavý gameplay. Žádný hlubší systém, který by člověka udržel dýl jak týden.

Připadá mi to jako zajímavý základ pro hru... ale ne jako hra samotná. Se bojím, že se nechali, tak jako Frontier unést Procedurálním Generováním a zapomněli, že hra taky potřebuje zajímavý gameplay, že jen obsah nestačí.

Každopádně se těším na to video o survival aspektu, tam by mohlo být něco zajímavého... ale mohli ty videa udělat trošku delší.
  • Vakek
    Člověk u tohoto nesmí mít hlavně přehnaná očekávání :) jsem na to zvědav.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit