Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dvě na šedesátou čtvrtou *5*
  • Takovou tu exploraci a přežití na planetě přinesou ostravští Craneballs s hrou Planet Nomads. Ono to vesměs vypadá graficky i jako NMS, rozsahově určitě momentálně ne tak masivní a vlastně tak nějak to bude sandbox, jakých jsou teď mraky. Ale nevím, asi protože to dělají Češi a Space Engineeři jsou teď rozbitý, tak si částečně dokážu představit průběh hraní NMS a až mi dojdou možnosti co dělat na planetě, tak přepnu na Planet Nomads. *1*
    https://www.planet-nomads.com/
  • Je to primárně lowzolovka, takže žádný dedikovaný servery, navíc always online, s mody bych moc nepočítal
  • Ty jsi vtip, už radši nic nepiš, pane software.
  • Jen doplním že Evropa používá dlouhou škálu a zbytek světa (až na pár vyjímek) krátkou. Tady je mapa: http://i.imgur.com/CYffkPq.png
  • Nu snad bude podpora modifikací
  • Na herním serveru? No to me pos*r *8*
  • Tady v diskuzi se zase sešla banda odborníku na hry. *5*
  • vysvetli to majitelum ps4
  • Tak pak třeba to nebude hra pro ně. Je zbytečné hledat v tom něco co v té hře prostě není. Je to jako by hráč akčních her hrál sportovní hru a hledal v tom nějaké střílení. Podle mě to bude hra hlavně o hráčově fantazii. Kdo ví co je na té planetě? Ano může být prázdná, ale je? Jsou tam jeskynní systémy a třeba v podzemí nějaká civilizace či zbraně schované od nějaké civilizace atp ... No otázka je spíš v praxi no .. uvidíme jak říkáš. I tak jsem zvědavej. Hlavně by to fakt zabila ta zvířata na každé planetě.
  • 18 trilionů 446 biliard 744 bilionů 73 miliard 709 milionů 551 tisíc 616. *3*

Pokud by vás zaráželo, že tam nejsou žádné kvintiliony, je třeba si uvědomit, že v angličtině se takhle vysoký čísla počítají jinak -- oni nemají miliardy, biliardy atd., takže po milionech jsou biliony, triliony, kvartiliony,...
  • Star citizen ve svém momentálně těžce zalagovaném a rozporcovaném stavu je 9999999x než celý koncept no mans sky.....
  • jamar28
    Trilionů.
  • jamar28
    Na hru jsem se těšil od chvíle, co jsem se o ní dozvěděl. Vypadá to jako skvělá oddechová hra. Ale 60 euro je prostě hrozně moc. 20 bych za to dal.
  • Tohle opravdu nechapu, jak muze nekdo takle predobjedat hru, kdyz o kvalite se nevi prakticky nic, jaka doopravdy bude... To ti nevadi, ze kdyz to bude propadak, tak si jen tak splachnul tolik penez? A proc vubec, kdyz si ji klidne muzes koupit primo pri vydani a nic tim nestratis... Nereknu, kdyby pred vydanim probehla verejna beta, nebo nejaka poradna ukazka hernich mechanik, nebo kdyby si hru alespon koupil v predprodeji za vyrazne nizsi sumu... Nebo kdyby to byl klasickej crowdfounding, kde vic vybranejch penez muze zasadne ovplyvnit vysledek...
    To, co z gameplayu zatim ukazali, je z hlediska hernich mechanik opravdu infantilni a proste to nemuze dlouho bavit, navic fakt, ze mesic pred vydanim nic lepsiho neukazali, nevzbuzuje zrovna nadeje.

No offence pls, nerikam ze to nemuze byt nakonec dobra hra, nebo se ji nemuze casem stat, jen bych tohle mysleni rad pochopil *4*
  • No mně to moc super nepříjde. Přiletím, podívám se na pár 3D modelů, řeknu si wow to je ale krásně vmodelované a letím pryč, protože nebude důvod tam dál být a tak pořád dokola. Na hru se těším, ale myslím si, že na tohle budou lidi v recenzích nadávat. Počítám hodnocení tak 6-7 bodů...uvidíme.
  • O vyvoji software neco vim, dokonce i z pozice jednotlivce. Wiki pise, ze puvodne na tom pracovali 4 lidi, pozdeji pak zhruba 12. Jako sorry, ale za tri roky vytvorit akorat proceduralne generovanej vesmir, ve kterym nemas v podstate co delat - to je vtip. =D
  • teda osmnáct kvintilionů
  • deset quintilionů? *4*
  • napiš to slovem, frajere *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit