Přejít na výpis diskuzí
Video z No Man’s Sky se zabývá možnostmi při objevování obrovitého vesmíru
14.7.2016 | Aleš Smutný
105 příspěvků
-
Jó, tak to je vychcanost. Ikona zvuku přeškrtnutá i v zapnutém stavu...
-
SKY UI jsme mel ve skyrimu taky, kdyz sem ho hral na M+K, a bylo to o neco lepsi, ale k dokonalosti to melo taky daleko, obzlast v dobe kdy to bethesda neustale patchovala a bylo potreba vzdycky cekat na novou verzi script extenderu bez ktereho SKY UI nefunguje. Nakonec sem zacal Skyrim hrat gamepadem a bylo vyreseno. Jo, hraje se to an nem o dost lip, ale kdyz holt nekdo trva zarputile na K+M, tak ma problem.
-
no, dali jsme ti dost příkladů, kdy mody hry výrazně vylepšily, viz otřesné UI u Skyrimu, možná to není spása, ale rozhodně to z té hry udělá lepší a hratelnější věc
-
Co? poradne si precti prispevky a pak mluv. Me vadi ze lidi se tvarej ze moderstvi je spasa, pritom to je nemsmysl. To ze si nekdo moduje hry mi je jedno.
-
Zdá se mi, že problěm je spíš na tvé straně, nikdo tě hry s mody hrát nenutí, originální produkt to nijak neovlivňuje, tak co ti vadí?
-
Ne nepousti, a tobe jo protoze mas ten zvuk zaplej, kdyz si ho vypnes tak nic neuslysis, kupodivu. Modifikace je nasledujici, kliknes levym ymsitkem na ikonu preskrtleho reproduktoru a ona zbledne, tim to vypnes. nemas zac..lol:)
-
Ne Skyrim sem hral 500 hodin bez neoficialniho patche, a hra mi nedodelana a nevyladena neprisla, proste me bavila tak jak je, ostatne jako dalsich par milionu lidi ktery ten patch nemeli taky. takze v cem mas presne problem?
-
Hraju na PC i na konzolich, TES zasadne na PC. A to co rikas uz neni pravda, fallout 4 jde modovat uz i na konzolich a remaster Skyrimu ktery bude pujde taky. A moje reakce je obecna, samo at si to kazdej moduje jak chce, ale at pak nepise ze bez modu to nejde jako by to bylo napsane nekde zlatym pismem a staly u toho dva vojaci se samopalem a kazdyho kdo je proti a mody nepouziva na miste zastreli. Moje primani reakce byla na pitomce nahore ktery by uz modoval hru ktera ani nevysla, jako ze uz je jasny jak ta hra je bez moderu v haji.
-
Mimochodem, argumentace, že nepotřebuju neoficiální patch, který opravuje stovky bugů, abych tu hru dohrál, je už hodně zoufalá. Takže... pánové a dámy, od teď už není důvod betatestovat hry. Stačí, když to jde dohrát. A každý, kdo chce vyladěné hry bez chyb, je hater, vymýšlí si kktiny, chce být v módě a neuznává hodnoty originální hry. Flashi, ty si fakt hloupý člověk.
-
Co to meleš? Ať se rozhodne každý sám, jestli mu to vadí nebo ne. Každý, kromě konzolových hráčů samozřejmě, kteří většinou mody nemají. A tohle tě asi štve. Protože... celé mi to přijde jako tvoje snaha obhajovat nemožnost modování na konzolích. Hloupá strategie, flashi. Jen se ztrapňuješ. Možnost volby > nemožnost volby. Popírat to je hloupým fanatismem.
-
Točíme se v kruhu. Důvod, proč tam dávají editor, je irelevantní, stejně jako jestli je jim editor ukradený nebo ne. Dávají ho tam = podporují modování a nemají problém s tím, jestli si tu hru někdo upraví, tzn. že mluvit o jejich autorském záměru a nějakých hodnotách hry s chybama je nesmysl. Tečka. Tohle musí pochopit snad i šimpanz.
Ale jinak typické bláboly - v Oblivionu, když sem si musel modem (mimo jiné) upravovat ten otřesný interface a obří text, který tam zůstal z konzolové verze, kdy se to ani neobtěžovali upravit, tak sem to vlastně udělal, jen abych byl módní a hatoval Bethesdu, že nic neumí, i když je ve skutečnosti dokonalá. To ví přece každý flash. *15* -
A to jsi rozhodl ty ze to je chyba? Plno lidem vubec nevadi, ze maji takove UI jake ma Skyrim, plno lidem nevadi ze v noci neni uplma tma, a ano plno lidi nepouziva unoficial Skyrim patch a presto hru dohrali a nikdy ten patch nepotrebovali.
A ano, mas pravdu, me zajima hra takova jakou ji udelali tvurci, zajima me to co vymyslela treba bethesda, pokud to je blbe a spatne vyladene a nehratelne, tak to nehraju. A nikdo taky nemluvil o pistoli u hlavy, ale o tom jak plno hracu vykrikuje ze mody jsou vsechno a cpou to vsem jako zakon. -
Ne, tvurcum je editor ukradenej, davaj ho tam aby uspokojily lidi a meli vetsi prodeje, protoze dneska je moda myslet si ze modovani spasi vsechno. To same multiplayer, cpou ho i do her kde je uplne k nicemu, jen proto ze kriklouni na forech vyhrozuji...no multiplayer, no buy. Az tihle hraci budou hromadne chtit hovinko se spejli aby se v nem mohli stourat, tvurci her ho tam daji, co jim zbude, chteji prodat. Ok, TES hry maji v modovani uz tradici, je to jejich soucast, ale valna vetsina tech modu jsou zbytecnosti, lidi si je tam davaji proto aby meli pocit ze si hru sami upravily, ze je vic jejich, kvalita stranou. navic je to zla spatna Bethesda ktera nic neumi, moderi to zachranej.....
-
Taky se vám po každém rozkliknutí okna spouští ten kravál z War Thunder reklamy, přesto, že je tam vypnutý zvuk? Vvětší nechutnost sem snad ještě neviděl.
-
Ale kdyz se budes s nekym o disku bavit, taks vuj nazor reknes ne? Nebudes se mu vyhybat.
Tady nejsi na strankach nebo foru dedikovanemu No Mans Sky nebo vesmirnym simulatorum. Jsi tu na hernim webu ktery je urceny pro hrace vsech vkusu. A tito hraci (kterym je clanek urcen - pokud takove clanky cist nebudou neodzvi se o novych hrach) se k nemu vyjadruji. Uplne normalni. Funguje to tak od doby vzniku internetu. Asi jsi na internetu novy, ze te to prekvapilo?4ZM -
Myslíš si, že je to obmedzené, ale je to tvoj, veľmi obmedzený názor. Hra napríklad môže byť určená pre mňa, pretože vesmírny survival sandbox je PRESNE to, čo ma zaujíma. Ale pokiaľ nevyužíva svoj potenciál, má plytké herné mechaniky a tým pádom nedokáže hráča dlhodobo udržať (čo od sandboxu tohoto typu očakávam), tak si proste kritiku zaslúži, tým skôr, že hru sprevádza od samého začiatku vývoja (resp. oznámenia) absolútne neopodstatnený hype, uť v dobe, keď ešte očividne ani sami autori nemali ucelenú predstavu, čo sa v tej hre bude robiť. Samozrejme súčasná kritika sa zakladá len na tom, čo je o hre odprezentované (a nie je toho zďaleka dosť, ale už to samo o sebe vzbudzuje obavy). Ale spomínaný hype nie je o ničom inom.
Ale necháp ma zle, ja úprimne dúfam, že hra nakoniec prekvapí a ak bude stáť za prachy, čo za ňu pýtajú, milerád si ju kúpim *3* -
To je ovšem další z tvých mnoha omylů, jak si můžeš myslet, že víš co je pro koho určené.To, že se mi nějaký herní prvek nelíbí přeci neznamenà, že si tu hru automaticky nezahraju. Nevíš nic, Jone Sněhu *1*
-
Nic nezpochybňuju, jen považuji za omezené vyjadřovat se a plivat na něco, co není určené pro mě.
Někdo tomu může říkat právo na názor, jistě. Já tomu říkám omezenost a nedostatek zdrženlivosti. -
A při tom kritizuješ něco, co není určené pro tebe a zpochybňuješ právo na názor ostatních diskutujících, takže děláš *4*
-
Protože bys dostal do huby, na netu to nehrozí. *1*