Přejít na výpis diskuzí
Video z No Man’s Sky se zabývá možnostmi při objevování obrovitého vesmíru
14.7.2016 | Aleš Smutný
105 příspěvků
-
Hoodně vlhkej nesplnitelnej sen *5*
-
Jo. Pokud jen nechteji rejzovat na hype, dokud mohou *3*
-
Jste prilis mladi a nervozni, ja jsem uz starej a reklamy sou mi u zadku.
-
Zase tak malá hra to není. Už sama cena to napovídá...
-
No hej, ale cenovka 59€ ? Za PC verziu?
-
Presne tak, taky jsem chtel bejt hodnej a adblock jsem si tady vypnul kdyz me tak hezky poprosili..
Ale ty reklamy tady jsou tak nechutny, ze sem radsi prestanu chodit nez abych je vidal.. -
Mě nejvíc zaráží to, že od prvního představení někdy před 2 roky(?) jsem v jejich videích nepostřehnul cokoliv jiného. Zdá se mi jak kdyby jedno video stále dokolečka recyklovali. Jsem zvědavý na ty další tři co mají vyjít. Tam snad už bude něco nového.
-
Vypadá to, že tady je to jediná možnost.
-
Prava. Je treba pocitat ze i pres nekonecnou rozlohu herniho sveta to bude mala ondie hra na par hodin. Ja proti nim nic nemam a na hru se tesim. Ale proste necekam ze me to udrzi dyl jak osm hodin. Tedy jak vetsina malych indie her. Ale bojim se ze hromada lidi ceka stovky hodin obsahu a budou hrozne brzo zklamani ze uz jim to nic nenabizi a ze porad dokola delaji tri cinnosti bez cile.
-
No oni tam ty prvky nebudou, protoze to predevsim jejich technologie neumoznuje (proceduralni planety bez perzistence), ne proto, ze by to nebylo soucasti designu.
Jinak by me uprimne zajimalo, na koho krome mainstream hracu muzou cilit s barevnou arkadovou litackou :)
Je to proste hra s malym tymem a omezenym rozpoctem, to je u takovyhle hry limitujici faktor, se kterym treba pocitat... -
Mody jsou asi nejlepší pro starší hry, kdy jim dají nový dech a vyšperkují k dokonalosti (Brutal Doom, Jagged Alliance 2, OpenTTD...). Ano, spousta modů není potřeba (což nevylučuje ty dobrý), můžu taky souhlasit, že skutečně dopilovaný hry modovat moc nepotřebujou. Bohužel, zrovna TES série mezi ně nepatří.
-
Tahle hra je o tom, že máte loď, někde s ní jste a vaším úkolem je sehnat zdroje na to, abyste s tou lodí mohli letět o kus dále a zase shánět zdroje na další přesun a tak dokola, dokud nedocestujete do středu vesmíru (galaxie?), nebo dokud vás to nepřestane bavit. Čekat od této hry možnost stavět si základny na planetách atd. není možné. O tom ta hra není a nikdy o tom být neměla.
Těžko předem odsuzovat hru proto, že neobsahuje a nikdy neměla obsahovat určité prvky, které by tam člověk chce mít.
Jestli tato hra bude zábavná? Troufám si říct, že pro mainstream hráče dlouhodobě nikoli. Osobně si ani nejsem jistý, zda-li to vůbec je mainstream hra. Řekl bych, že spíše ne a spolupráce s Sony je také dána snahou ukázat, co vše lze na konzoli hrát a jednoduše mít tento typ hry v portfoliu. Hra to bude mít u mnoha hráčů opravdu těžké a to bych řekl i z důvodu prostého nepochopení, o čem hra má být - anebo neakceptování ze strany hráče. -
je to primarne konzolovka, takže musela projít pres stupidity check
-
cernej pasazer..
-
Pekne video....
-
Takze tak:
Celkovo to vyzera paradne. Papierovo. Chalani z Hello games maju brady jak sa patri, vyzera to cool a tak.
Problem je v tom, ze ja nedam vopred prachy do hry ktora vyzera ako tech demo a ktora vela slubuje.
Doba je taka, ze neverim nicomu a tito hosi z vyzeraju viac ako umelci nez game developeri.
Ide o to, ci ta celkova myslienka proceduralne generovaneho vesmiru nakoniec nepochova celkovu hratelnost.Viete, ta vec ktora nas drzi pri televizoroch (monitoroch) od cias 8bitov... -
o Adblocku si jeste neslysel? Ja ani nevim, ze by tady byli reklamy *5*
-
Ale dyt si to udelej jak chces, ale necpi mi ze bez modu to nejde, jak je ted v mode. Mimochodem, proc by sis kvuli gamepadu snizoval rozliseni? navic si vymjeslis nesmysly abys mel cim argumentovat, ja nikde nerekl ze FPS jako treba Doom se hraje lip gamepadem (i kdyz ja ho na nem hral a bylo to v pohode, je to spis o zvyku a jak clovek umi s gamepadem zachazet.) Skyrim rozhodne neni hra kde setiny vteriny rozhodujou jestli se neco stane nebo ne a musis mit jedine mys. Me proste periferie jako mys a klavesnice obtezujou, jsou to veci primarne delena a vymyslene na praci, jsou nepohodlne a chybi jim plno funkci co u her vyzaduju (vibrace nebo treba plynule zvysovani rychlosti diky analogovym cudlikum a packam)gamepadem hraju hry 20 let a jde mi to minimalne stejne dobre jako tou mysi.
Ale aby sme nezabihaly nekam kam neni potreba, me jde o to aby me nikdo netvrdil ze se bez modu neobejdu, a nepsal blbosti ze je to nejlepsi cesta jak si nejakou hru uzit, protoze to neni pravda. A to ze nekdo napise u hry ktera jeste any nevysla, ze doufa ze budou mody protoze je ajsny ze to bez nich bude kravina, me nadzvihne ze zidle, protoze vetsi tupost by clovek jen tezko hledal. -
Lol. Tak jsme se dostali od "nemožnost modovat je lepší" ke "FPS se hraje na gamepadu líp". Tohle už nemá cenu rozebírat. Takže když mám podělaný interface na PC verzi, mám si místo modů snížit rozlišení, připojit gamepad a předstírat, že se mi to hraje líp, místo abych si to udělal tak, jak mi to maximálně vyhovuje. To už je na léčbu tohle. Divím se, že s tímhle zaprděným myšlením tě ještě někdo bere vážně.
-
Stejně to nefunguje. Po kliknutí se otevře stránka se hrou, ikona zešedne, ale pořád hraje. Při dalším načtení stránky je opět normální a hraje... demence...