Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • se startem Kickstarteru jich teď startuje dost (Starpoint Gemini 2, no není úplně simulátor, Elite Dangerous, Star Citizen, Kinetic Void a další)
  • Jack1947
    Vypada to celkem dobre, ono Vesmirnejch simulatoru... neni jako jehel v kupce sena, nejsou totiz skoro vubec....
  • máš řecht
  • podle jejich ne moc logických a chytrých slov je létání za velké lodě nudné... (tím jako naznačili že je celá X3 série vlastně omyl)
  • Ale né, já nechci scvrklou lodičku, proč nemohou dát do základní hry třeba 3, malou, střední a velkou? *7*
  • u FPSek mi to nevadí, ale u vesmírného sandboxu jo. X3 (jiné sem nehrál) mělo aspoň nějakou setrvačnost i když né nekonečnou, ale X Rebirth z toho co koukám nemá setrvačnost vůbec a vypadá to opravdu divně
  • proste to vypada jko fps (first person shooter), kam namiris kurzorem tam strilis. jenze si treba uvedomit že je za tim mnohotunovy kolos ktery ma jistou setrvacnost (i kdyz je to relativne mala lod) a nemužes nim hejbat jen tak jako by to bylo pírko.

to mi vadí i u normalnich strileček že na postavy taky neni aplikovana zadna fyzika ( battlefield), treba když sprintuješ a chceš nahle zmenit smer tak to v realu chvili trva a nejde to delat tak rychle jako s myší. No ale tady v te hre to vyložene bije do očí
  • Lawliet
    Díky za info.
  • X3:TC nahráno 600 hodin (hráno před rokem), hmm tak třeba já bych hrál offline hru ;)
    Jinak hra má nenewtonovskou fyziku (žádná setrvačnost, žádné nekonečné zrychlení), přecijen to není velké jak celý vesmír, ale pohyb lodě (Albion Skunk) je divný i na poměry X série, je to sice prťavá M6tka ale i tak se pohybuje až moc prasácky, mimoto se mi z videí zdá jakoby se hýbah a letěl jen kokpit ve smyslu že nemá záď nebo boky (proletí všude).
  • Ty seš prostě odzhora dolu kkt ovislej *7*
  • potvrzené to není, psalo se pouze o tom, že si to prvně mají hráči vyzkoušet a pak kdyby byl velký zájem by se mohly dodělat jiné lodě. Ale jak říkám, potvrzené to není.
  • tam neni zadna setrvacnost že s mnohotunovou lodí pohybuje presne jak s mysí a kurzorem? tohle se mi nelibilo už na puvodnim x (neco)
    a taky nechápu kdo by hrál offline hru
  • Lawliet
    Nebudou lodě přidávat třeba pomocí DLC, jak je dnes hojně zvykem?
  • To je pokračovanie toho simulátoru vesmírneho účtovníctva a dani z pridanej hodnoty? *1*
  • Jo, jo, to bude zabava v jedne lodi na celou hru. Ale hlavne, ze mame hnusne interiery s jeste hnusnejsimi NPC, protoze to je presne to, co te hre chybelo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit