Přejít na výpis diskuzí
Videoherní Rambo podřezává krky v bakelitovém traileru
10.7.2013 | Petr Poláček
83 příspěvků
-
Už se nemůžu dočkat! Dělat si srandu z CoD už mě přestává bavit...ještě že vyjde tohle
-
Já jsem ho z ničeho neobvinil. Naopak jsem se velmi taktně otázal, zda-li za to můžou geny nebo těžké dětství.
-
má pravdu ten chlapec bez konzolí by tohle nikdy nevyšlo, na PC by se to nevyplatilo to by nejen nikdo nekoupil ale ani by si to nestahnul! Tuto hru hraci uvidi JEN DIKY konzolim tak tedy DEKUJEME *1*
-
tohle je nextgen typicka konzolovka *3*
-
nikto ti nedokaze splnit, kolko ti ja viem slubit *1*
-
Radsej si pozriem filmy ako hrat toto. Rambo fakt nepotrebuje urobit ako hru.
-
Sliby se slibují, blázni se radují :D
-
Příště si dávejte Bacha jo. :)
-
Jedna vec je jista ... urcite to nebyl on-rail *15* (Ale taky VC se z toho stalo ve velmi ranne fazi)
-
dalsi on rail, jeste, ze ty next gen konzole mame, bez nich bych nevedel ani, co je to QTE *6*
-
Docela by mě zajímalo, jak vypadal koncept Ramba od Pterodonu ještě než z toho udělali Vietcong. Nevíte o nějakém Post Mortem?
-
Martin Bach minuly rok sliboval že na Games.cz o téhle hře nebude uz ani čárka.
-
Jsi tenkrát zapomněl na číslo u tej recenze, tak se nám to kvůli tomu vrátilo jako bumerang...
-
Ale mas pravdu, mne taky, chytil jsem se do vlastni pasti a cinim to, co jsem se snazil tobe vycist, tedy hazeni perel svinim. Ale jsem zase o kousek dal, hezkou noc.
-
Já to nemyslím nijak špatně, je to napsáno trochu v drzým tonu. Ale šlo mi o to upozornit Boba na dvě, pak tři jednoduché poučky. Není to nic proti ničemu.
-
Zmiz tvůrce a dej to někomu jinému. Rambo si tohle nezaslouží.
-
Tak to prr, neurážej PS2.
-
"Nema cenu mu nic radit, protože příště to beztak napíše stejně blbě a možná ještě hůře, což jistě víš když ho znáš." Stačí jako překlad věty: "Pokud ho znas, tak bys mohl vedet, ze tyhle radoby rady nejsou k uzitku. "
-
Podívej jak léta vývoje dokur**** Duke Nukem Forever...už od prvního traileru před nepočítaně lety jsme se těšili a pak jsme dostali co? Úplnou sr**** tohle si naštěstí na nic nehraje už z traileru..
-
Ten on rail je takovej hodně oldschool prvek...tohle se už dneska nevidí..naposled sem to viděl v nějakejch možná devedesátkách u jedný střílečky co byla portem z herních automatů.. *1*