Přejít na výpis diskuzí
Videoherní Rambo podřezává krky v bakelitovém traileru
10.7.2013 | Petr Poláček
83 příspěvků
-
Co potřebuješ můj synu?
-
Njn...řeknu ti to asi takhle: "Moje máma vždycky říkala: Pro hlupáka každý hloupý!"
-
Pokud ho znas, tak bys mohl vedet, ze tyhle radoby rady nejsou k uzitku.
Význam této věty mi uniká. -
Blbe, povysuj se v realu, ne na internetovejch diskuzich. Pokud ho znas, tak bys mohl vedet, ze tyhle radoby rady nejsou k uzitku.
-
Bobe, když tak máš rád češtiny, tak ti dám hned jednu češtinářskou radu. Udělaly s tvrdým "y" znamená, že pracovaly jen ženy. A před "aby" se píše čárka.
-Komiksovej a herní fanda (hlavně RPG) a to hlavně v ČEŠTINĚ Disgrafik s poruchou učení. Nesnáším KRETENY co druhým lidem opravujou češtinu nebo pomlouvaj že neumí česky. JEDNOU SE DOČKÁM MMORPG V ČEŠTINĚ.
slovo pomlouvaj je v této větě zcela mimo, má úplně jiný význam. http://www.slovnik-synonym.cz/web.php/slovo/pomlouvat -
Disco Stu *1*
-
Netaktně upozorňuješ na jeho pravopisnou chybu a obviňuješ ho z hlouposti. To je pěkně ubohé, když přitom úplně ignoruješ obsah té zprávy, který obsahuje docela vtipnou a rozhodně trefnou narážku.
-
Vypadá to jak hra na PS2.
-
To ne, kdyz to nechaj na tech kolejich dohraje si to misi samo, daj volnou chuzi a testeri to nedohrajou...nevim co to znamena, vic jsem nezjistil... Spis je to proste jen bugfest toho nejvetsiho kalibru
-
Zabudli na konec a hodili to na testerov *3*
-
Nekde vedouci rekl, ze kdyz udelali volnej pohyb, testeri nedokazali dohrat ani prvni misi...tak nevim jestli to testujou opice nebo prostě neumí dělat hry...spíš oboje
-
WTF????????!!!!!!!!!!! *8* *8* *8*
-
To som sa naučil od teba
-
Už si niekedy videl že by sa M60 počas strelby nehýbali náboje?
-
Asi jako že vydávat papírovej časopis o hrách už v dnešní době nemá cenu. Taky Bach, v nějakym Fight Clubu *15*
-
Tuhle demenci máš od narození nebo je to něco nového?
-
Sliby chyby :)
-
Konzolistom stačí aj takáto hra, bez tak sa s tým gamepadom nedá poriadne hrat.
-
"A protože vám mohu svatosvatě slíbit, že o Rambo The Video Game se už na Games.cz neobjeví nikdy ani písmenko[...]" - Martin Bach, 17.8.2012 :D
-
Návštěvníci vypnuly? Ochraný štít?
Je to geneticky podmíněné, nebo jsi jenom padlý na hlavu?