Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Bože *7*
  • kubi-wan
    Payback je super výmazovka! *1*
    Tady mě ale odrazuje (přestože Ramba mám fakt rád) ten on-rail systém... nechápu, co je těžkýho na tom udělat, aby se hráč moh pohybovat sám... *9*
    Přitom by stačilo udělat úplně obyčejnou střílečku. Chci tak moc?
  • Jen by mě zajímalo, jestli je to pot nebo sliz.
  • Menorri
    Všechno to začalo na Zemi roku 2513, kdy návštěvníci vypnuly ochraný štít a Rambo se z Bollywoodu mohl vrátit na naše grafické karty... *1* *1* *1*
  • calwin
    rail... čo? :D
  • Hovorili ste, ze o tejto hre tu nepadne uz ani slovo *16* . Srandujem, trailer je ... zaujimavy *4*
  • To zatracujete jen proto že je to railshooter?
  • Jo! Konečně po dlouhé době skvělá naprosto béčková a špatná hrá jako Soldier of Fortune Payback, která však dokáže pobavit líp než kdejaký AAA titul. Takže za mě jo a moc se těším na špatná a béčková jatka
  • Mortuus
    Aaaaah!!!! It cannot be unseen !!!
  • blixa
    Petre, proc tady pises o hre, kterou jsem uz pred rokem zrecenzoval? ;)
  • http://www.youtube.com/watch?v=EtUJjz8Xpds Třeba se tam i objeví podobné scény :D
  • Mahcake
    Epic. Fail.
  • Tady se nechodí
  • Lukyz
    Tak tohle může už jedině překvapit hratelností, zklamat určitě ne *1*
  • a ja se fakt tak nostalgicky tesil.. proc tyhle veci dopadnou vzdycky tak trapne.. to zase bude reci az to nebudeme kupovat..
  • On má postavu tanečníka z diskotéky. Ještě zvonáče a bylo by to dokonalý.
  • Rejžování na známým jméně jako nedávno vydaný TWD: Survival Instinct, nic víc. Akorát tady to dopadne určitě ještě hůř. Trailer je tfujtabjl.
  • Kozy
    No jo, next gen, to se hned pozná.
  • Béčková hra :D
  • Abych řekl pravdu,pod pojmem ''několik let vyvíjená hra'' si představuji opravdu jinou hru než tuhletu ''rychlosrač'u''.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit