Přejít na výpis diskuzí
Videoherní Rambo podřezává krky v bakelitovém traileru
10.7.2013 | Petr Poláček
83 příspěvků
-
Bože *7*
-
Payback je super výmazovka! *1*
Tady mě ale odrazuje (přestože Ramba mám fakt rád) ten on-rail systém... nechápu, co je těžkýho na tom udělat, aby se hráč moh pohybovat sám... *9*
Přitom by stačilo udělat úplně obyčejnou střílečku. Chci tak moc? -
Jen by mě zajímalo, jestli je to pot nebo sliz.
-
Všechno to začalo na Zemi roku 2513, kdy návštěvníci vypnuly ochraný štít a Rambo se z Bollywoodu mohl vrátit na naše grafické karty... *1* *1* *1*
-
rail... čo? :D
-
Hovorili ste, ze o tejto hre tu nepadne uz ani slovo *16* . Srandujem, trailer je ... zaujimavy *4*
-
To zatracujete jen proto že je to railshooter?
-
Jo! Konečně po dlouhé době skvělá naprosto béčková a špatná hrá jako Soldier of Fortune Payback, která však dokáže pobavit líp než kdejaký AAA titul. Takže za mě jo a moc se těším na špatná a béčková jatka
-
Aaaaah!!!! It cannot be unseen !!!
-
Petre, proc tady pises o hre, kterou jsem uz pred rokem zrecenzoval? ;)
-
http://www.youtube.com/watch?v=EtUJjz8Xpds Třeba se tam i objeví podobné scény :D
-
Epic. Fail.
-
Tady se nechodí
-
Tak tohle může už jedině překvapit hratelností, zklamat určitě ne *1*
-
a ja se fakt tak nostalgicky tesil.. proc tyhle veci dopadnou vzdycky tak trapne.. to zase bude reci az to nebudeme kupovat..
-
On má postavu tanečníka z diskotéky. Ještě zvonáče a bylo by to dokonalý.
-
Rejžování na známým jméně jako nedávno vydaný TWD: Survival Instinct, nic víc. Akorát tady to dopadne určitě ještě hůř. Trailer je tfujtabjl.
-
No jo, next gen, to se hned pozná.
-
Béčková hra :D
-
Abych řekl pravdu,pod pojmem ''několik let vyvíjená hra'' si představuji opravdu jinou hru než tuhletu ''rychlosrač'u''.