Přejít na výpis diskuzí
Vidláci, ochlastové a jiná lákadla okresu Blaine na videu z GTA V
14.9.2013 | Petr Poláček
408 příspěvků
-
Tam je Kenny Fucki!n Powers!!! PC playerz, consoles are fuckin in and you are fuckin out! Presne takhle by to zahlasil *1*
-
Neviem sa dočkať, už len 3 dni :) teším sa ako malý
*edit
mimochodom kto si chce pozrieť čo vlastne zberateľská edícia GTA V obsahuje, nech sa páči
http://www.youtube.com/watch?v=cToQvoeoRFo
Ten kto za hento vyhodí 140 euro je podla mňa čistý blázon...mne stačí špeciálna, ktorá stojí polovicu toho čo zberateľská :) -
Tak GTA V už hraju a je to fakt super!!! Taky jsem podepsal petici, aby to nevyšlo na PC, však vy si ty hry jenom stahujete...
A co se týká grafiky, je to paráda, prostě NEXTGEN, takovou grafiku ani ty PC nedokážou vygenerovat, což je další důvod, proč by to nemělo na PC vyjít, stejně se to tam nebude hejbat, viz GTA IV. -
-
Omlouváme se,zdrhnul nám pacient.Už se to nestane.
-
-
:D
-
:D :D
-
víme, stává se vám to maximálně jednou za 10 let *1*
-
-
^
paradox -
-
marna snaha o vtipnou provokaci
-
-
Ale ten next-gen mě dostal =DDDDD
-
-
-
-
Ctyrka me nebavila, ale tohle je 1000x lepsi!! Akorat tam je nejaky bug, protoze pri questu s pronasledovanim milence se hra pokazde restartuje. *13*
-
-
ale ho*no....originálky z krámu často padaji úplně stejně jako torrenty, v tom bych jádro pudla fakt nehledal.
-
-
Moc hry nekupuješ co *1*
-
-
no jo chcelo by to mat doma kupenu verziu a nie warezaka...
-
-
uvidim jak bude padat origo
-
-
-
Neda mi to si trochu, nezarypat, velice vtipne, jak vetsina minusu je jen a pouze podminena tim, ze vetsina hracu nevlastni konzole, je to vazne sranda, sledovat jak se vali minusy , naopak kdyby to byla PC hra only (+) *3* , ne tak neberu to nikomu a kdyz si potrebuje schladit, ego posramocene tim vsim, kdyz nez aby si koupil (z druhe ruky nebo novou konzoly) misto toho , place a dela jakoby byli konzole nejake spiknuti ci co, tak ja mu to neberu, kdyz mu pomuzou ty minusy v jeho zivote pro lepsi spanek, ci celkove den, Jen je to vtipne, velmi , verim ze i kdyby byli zadara, tak by si tu konzoli beztak nekoupily uz jen z trucu *15* , neni nic lepsiho nez tady vest duchaplne diskuze, a plakat na davno spatnem hrobe at uz pasivne, (nic nerikajicim komentari) nebo aktivne, pro mne no Problem " Im always wanted to be useful". Tot vse, a priznejme si jednu vec jsme vsichni hraci, tak nac bojovat nestacilo by si podat ruce a bojovat treba ve hre (kdyz uz ne bopk po boku tak aspon proti sobe) Diky , vsem co si to prectou Hate or no hate , vsem trollum a vsem - (samozrejmne minuskujte dle, libosti nechavam to pouze na vas, minusy jen potvrdi co jsem zde napsal.) Protoze jsem a vzdy jsem byl, dobry clovek tak i jim preji krasny zbytek vecera. *3* A pokud mozno hezkou dobrou noc.
-
-
Jednak jsi negramotnej a jednak bych řekl, že se tu mínusuje spíše PC komunita..
-
-
Rikal ze ma nejakou poruchu psaní či tak něco
-
-
Tak teď je otázka zda rozezná mínus a plus..
-
-
Uprimne, mi na + - nezalezi, argumentovat to co jsem videl nemusim ani nechci, sve jsem rekl jak se s tim kdo probere, je ciste na nem. *3*
-
-
To je v poho, rad si vyslechnu/prectu ze neumim psat ( to jsem prosim mnel vcera jeste plusy, aha tak tojo ja jsem asi jeste k tomu slepej, kdyz jsem si myslel ze vetsina minusu je prave od pc hracu , np , priste se polepsim). Mimochodem uz jen ten zajem precist si to, a i s opravnenou kritikou vzdycky potesi to: Lawliet.
-
-
Přečetl jsem a reagoval jsem. Viz druhá věta. Ta první věc mě zaujala víc, než to co jsi napsal, tak jsem to dal do první věty.
-
-
I tak bry, "zaujmout" je prece dulezite.
-
-
-
-
-
-
:D:D a stále tu pribuda viac a viac ufnukaných príspevkov:D ešte vydržte 2 dni a nebudete sa mat s kým hádat :D