Přejít na výpis diskuzí
VÍKENDOVÁ ČTYŘKA: Slevová akce Shop.Games.cz podruhé!
19.2.2011 | Inzerce
61 příspěvků
-
když zkevníte Fallout New Vegas aspon za polovinu cenu sem váš *1* i stim postovnym
-
arcaniu uz ani nekomentujem, totalne vyhodene 40€ a nikdy viac nic podobne nekupim srat im na hlavu
-
najde se tady někdo z Brna? že bychom dali poštovné napůl... :D (čekat budu tak do 15:00)
-
Ja vim, byl to pouze vtip :)
-
megahry měly svého času 40,-, co si pamatuji xzone, tak 120,-. jelikož jsem toto poštovné nedávno řešil s jedním obchodem s dvd, možnosti jsou dvě:
- větší obrat, tedy dostanou u české pošty nižší cenu (v tomhle jsem ale nezjišťoval detaily, ale věřím, že je to možné)
- musí být s cenou za poštovné ztrátoví, ale na tom se zahojí na ceně za zboží, ještě tam od nákupky malý prostor je.
nemění to ale ten fakt, že česká pošta si jednoduše kolem těch 120,- za tuto službu účtuje... -
Hádej proč? Jinak by si přece nemohli za mizerné české titulky účtovat těch 700 Kč NAVÍC
*1* -
Xzone má 60, JRC (Game) 65, Gameexpres 80, Megahry taky, takže proč tady 120?
Eshop u Games podle mě nemá takový počty objednávek, aby to nešlo, minimálně zatím, ručně.... -
Já vím, ale právě já chci platit převodem, ale stejně to mám za 120 kč :-(
-
To poštovné je opravdu vtipné, díky ale už z principu nechci!!!
-
napriklad zminovany fear 2 na steamu neni... a 99,- je proste dobra cena, i lepsi nez v zahranici :) (coz se prakticky nikdy nevidi u zadne akce ceskych obchodu... :) )
-
Pro ty, kteří trápí poštovné -> počkejte si na slevy na steamu, vy darmožrouti :)
-
nejde o to, jestli je líný, ale o to, zda by to zvládli. ještě tam patrně figuruje jiné pojištění. každopádně taková je realita českých eshopů a české pošty. prostě něco to stojí a nevyplatí se kupovat jednu věc (což tak trochu hraje do karet daného eshopu, méně práce a větší páka na zákazníka. i když samozřejmě některé zákazníky ztratí a výhodu mají ty, kde je rozumný osobní odběr)
-
ano, pošta si účtuje 26,- za doporučený balíček v bublinkách, když ho tam zaneseš, avšak když si jako firma dojednáš zasílání s poštou, dostaneš se na těch 120,- mrknutím oka. tolik si česká pošta jednoduše účtuje klasicky. aby tě to stálo 26,-, musel bys vše jako podnikatel řešit sám, a to je další práce navíc, nepohodlné, s dlouhodobého hlediska nevyhovující a při větších obratech šílené...
a pokud se podíváš podrobněji u českých internetových obchodů a na většinu eshopů s hrami, prostě tam mají stejnou částku, což je velký kámen úrazu těchto obchodů. (týká se to i eshopů s dvd) -
Posta si za dobirku uctuje cca 80 Kc. Proto je takovy rozdil ve vysi postovneho pri platbe kartou (plati se jen balik) a pri dobirce (plati se balik a pekny poplatek za dobirecne).
-
Už aby vymysleli jak posílat hry přes email a bylo by to OK *4*
-
i když se to sečte tak je to 220 kč za fear 2 to je pořád nejlevnější na celym českym internetu
-
Asi tak. Jsem příznivec serie Gothic vlastně serii Gothic miluju. První druhý díl s datadiskem úžasné rpg, které si zahraji i teď s chuťí. Trojka už tak extra nebyla, ale dala se hrát. Po odchodů Pyraní jsem od toho nečekal nic moc, ale tohle? Hrůza děs běs s původní hrou to má společného jen název ostuda téhle hře. A myslím že tak to vidí snad každý fanoušek Gothicu.
-
Teda nevím jak ostatní ,kteří nakupujou v zahraničí ,ale já bych si tady u nás hry nekupoval i kdyby anglická verze u té české byla.Rozhodně ne za ceny za které hry nabízejí.
-
Z popisu Arcanie jsem dostal záchvat smíchu: "Hlavní děj stále zachovává tempo – neustále přináší nová překvapení, napětí i nádherné animované scény"; " Vychutnejte si naprostou svobodu a téměř nekonečné možnosti, jak je znáte ze série Gothic." atd atp, boha jeho, to jsou kecy :D
-
Ale ony ty duvody nejsou az tak nepochopitelne. Vydavatel vetsinou prikazuje anglictinu z ceske verze vyhodit, aby predesel dalsimu vyvozu hry do (pro nas) zahranici. Tim ze se hra (vetsinou) domrvi cestinou, prestava byt pro ostatni zajimava.