Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Splňuje doporučené nároky.
  • přesně tak.
  • Opět slepá ulička jako 3D a ostaní podobné voloviny. Za pár měsíců po tom nikdo nštěkne...
  • Nepripada mi to vubec drahe, nekolik kvalitních hd displeju, kvalitní zvuk, ovladace, senzory a samozrejme vývoj zarizeni. Ve vysledku cena samotna nijak zavratna neni. Chleba se bude lamat zejmena v otazce herni a vubec softwarove podpory zarizeni. Stale si myslim ze vr helmy se nehodi na soustavne hrani, bude to spis takovy cool doplnek na ohromeni pratel nebo vyzkouseni noveho dema ale hrac jako takovy je tvor spis liny, jako kazdy clovek, a po prvotnim odzkouseni uz nebude mit zadny velky zajem na slozite instalaci vr helmy na hlavu, zapasu s mistem, kabely, senzory aj. Radeji se vrati k monitoru/tv a gamepadu.
  • pred par lety 3D bryle a kde je jim dnes konec?? dnes VR a je jasne kde to zase skonci....
  • 1. dubna tak to asi zas chystají nějaký Apríl
  • na to budou mít steam
  • oholit vajcia a K.anal si nemusi?
  • Mám jej doma. Vezmi si na sebe něco pohodlného, lahev dobrého vína a můžeme se domluvit na setkání.
  • Ty si podle mě taky moc PS4 nenasadíš na hlavu a nepobliješ se, ale kdo ví.
  • Jestli budou i dobré hry tak pujdu do toho.
  • Mart9
    S pivem si moc her nezahraješ podle mě
  • srovnáváš hrušky se slivovicí. Na piva je to mnohem lepší přepočet
  • Připojuji se k otázce *3*
  • Ten astrosurvival co má vyjít souběžněs VR vypadá k poblití, ale chlastám přece taky.
  • Mart9
    Snažil jsem se jen říct, že v současné době není potřeba mít nadupané herní zařízení za desítky tisíc, aby sis parádně zahrál v podstatě dnešní hry. Podle mě.
  • Je to nový revoluční výrobek, u takovýchto produktů se vždy uplatňuje vysoce výnosná cena. Cena mi tedy příjde jako rozumně nastavená. PS3 taky na začátku svého životního cyklu stál kolem 20 tisíc kč a to nebylo nic revolučního, a taky měl na trhu blízké substituty ( Xbox, Wii), což virtuální realita zatím nemá
  • Vidlec
    Ale bylo jí dle jména tak šedestát a vyndaval jsi jí katétr ne?
  • zbytocne je mat herne PC a konzolu vseobecne...pretoze to k zivotu nutne nepotrebujes :) Takze ked clovek ma dost penazi na PC za 2000€ alebo i 3000€ tak si ho kupi lebo moze. Ale su ludia co im je moc dat za novu PS4 ale ty si za nu dal dost penazi lebo mozes.
  • rally, gran turismo, a ked si kupis k tomu volitelne prislusenstvo ako palku alebo devinu tak aj GTA ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit