Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už dávno měli rozpoutat hype kolem her které na to vychází, což asi znamená, že tu prostě žádné hry na launch nebudou, zkousl bych tu cenu, kdyby byl i dobrý obsah
    • Project Cars, Eve Valkyrie, Asseto Corsa, Technolust či Vanishing of Ethan Carter. To je len na začiatok. Behom roka toho víde viac.
      • tj hodne slaby, mas tam 3x sim, technolocust netusim, vanishing je walking sim kerej taky hned tak nikoho bavit nemusi. Takze nevim, ja osobně tam to rozhodující lákadlo nevidim... pro mě VR hra co ten system proda musi bejt neco extra prostě. Něco co je tomu šitý přímo namíru, něco z čeho se zes***reš a zebl***ješ zároven a budes u toho řvát jak novorozenec, sliny ti potečou po bradě a uz to nikdy nebudeš chtít sundat z makovice... no dobře, sem se nechal unýst asi
        • Neboj sa. Vo vývoji je aj niekoľko hororových kúskov. Demá ako Affected ukázali dosť slušný potenciál takýchto projektov. Nájdi si Technolust a Affected na youtube.
  • Mart9
    Za cenu 2,5 PS4 je to prostě hodně.
    • srovnáváš hrušky se slivovicí. Na piva je to mnohem lepší přepočet
      • Mart9
        S pivem si moc her nezahraješ podle mě
        • Ty si podle mě taky moc PS4 nenasadíš na hlavu a nepobliješ se, ale kdo ví.
    • a za osumnáctinu ceny Škoda Octavia zase málo.. teď bychom si to ještě mohli přepočítat na fotbalové stadiony *4*
      • Mart9
        S Octavií si podle mě nezahraješ žádnou hru.
        • rally, gran turismo, a ked si kupis k tomu volitelne prislusenstvo ako palku alebo devinu tak aj GTA ;)
        • Já jsem jednu Octavií znal a dalo se sní pěkně pohrát např. na doktora *1*
          • Vidlec
            Ale bylo jí dle jména tak šedestát a vyndaval jsi jí katétr ne?
      • Vidlec
        Je to za ďábelských 666 piv (30kč).
        • Sr_Lobo
          To je urcite znameni od naseho temneho pana ... Karla Drdy!
  • 11:00 HTC Vive vyjde s cenovkou 799$ (=19475 Kč) začátkem května.

Tak teda kdy ?
    • Začátkem května.
  • Každá firma na nás chrlí virtuální realitu, ale obsah nějak žádný...
  • Existuje uz nejaka hra pro VR, ktera by za to stala?
    • Project Cars, Asseto Corsa, Vanishing of Ethan Carter, Technolust, Adr1ft, Eve Valkyrie. A sú aj iné. ďalšie vídu behom tohto roka. Crytek tiež pracuje na niekoľkých projektoch. O obsah sa nebojím.
    • Ten astrosurvival co má vyjít souběžněs VR vypadá k poblití, ale chlastám přece taky.
  • Sr_Lobo
    Hm tak pro me to bude bohuzel 25K VR + 11K graficka karta *9*.
    Kazdopadne to bude jeste nejakej ten patek chtit pockat.
  • Nema nahodou HTC problemy prodat i svoje telefony? To pak chci videt jak budou lidi kupovat neco naprosto noveho za takovou cenu
    • na to budou mít steam
  • Cena je podobná, jako u mobilu nebo TV, přičemž VR nabídne víc zážitků imho... Takže levná věc.
    • Zapomínaš ještě na drobné periferie jako je nabušené PC.
    • To by se mohlo zdat, ale mobil nebo TV je samostatny vyrobek, zatimco tohle je jen perfierie. Na to je 20K docela dost. Nakonec je to asi jedno, cele to VR bude urcite levnejsi, ale jen za predpokladu ze prezije a jestli bude pro prvni nadsence vubec neco, na cem to pouziji.
  • Vidlec
    Jako všechny nově začínající technologie je to spíše pro nadšence...
    • Paulcz
      Tohle začíná už po několikáté :)
  • Hahahahaha! Tak to good luck s masovym prodejem! ja mam dulezitejsi mista, kam nalejt 20 koliku...
    • ale máš jen jedno místo kam ti nacpat 20 kolíků
    • však aj iphone stojí viacej alebo samsung galaxy a masové predaje majú obrovské.
      • iPhone lidi využívaji každý den několik hodin, takže koupě telefonu který využiješ denně je v pohodě, tohle je věc, kterou využiješ pár hodin týdně, pracující člověk dá přednost jiným věcem...
        • to asi záleží, kde pracuje a jak ho tam platí, já si to třeba koupím až to bude u nás ke koupi *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit