Přejít na výpis diskuzí
Vše co byste měli vědět o World of Warcraft patchi 4.2
2.7.2011 | Redakce Games.cz
88 příspěvků
-
No asi jo asi budu přehnaně arogantní ale , aspoň nemám potřeba zdejším nickám dokazovat kolik mi skutečně je , ano byla chyba že sem wow magorům říkal že jejich klenot je pro mně blbost a taky už se o to nikdy pokoušet nebudu. Ale stejně si stojím za svým názorem nasilně sem vám ho nevnucoval , o ničem sem vás tu nepřesvědčoval a že ste malá banda debilní č**aků už není nutné uváděť doufám že to o sobě víte sami ... zkráceně WoW je sra*ka byla je a pokud se udrží tak i bude stejně jako serie CoD , a pokud semnou nesouhlasíte tak si třeba vyserte oko *7* Adios debilos
-
nic lepsiho nebylo ve Vanille a TBC strasne zabugovany,nevyvazene classy o dost vice nez ted,rotace na 2 tlacitkach :P,Tcka priserna byla udelana jen pro 1 spec,takze se dalo hrat vzdy za 1 spec,talenty o tom radsi nemluve posledni talent u enha samana stormstrike :D,a abych ho mel musel sem dat talenty do blbin ktere mi byly k nicemu defense,flamentongu,apod..,feral tank k nicemu raidy musel chodit v modrym gearu,99,99% hracu byly naprosty lamy,co by ted nebyly schopni ani dat 5hc,problem s theorycrafty,strasne a zdlouhave se ziskavali potky,food,ted by asi nikoho nebavilo 2h to farmit :D.
Temer vetsina co pise ze bylo nejlepsi Vanilla a TBC to nehrali a nebo hrali na freecku.
Jediny cim to bylo zvlastni ze to bylo neco noveho warcraft jako mmo. -
Jo, jo, nostalgie je pěkná sv*ně.
-
Classic a TBC boli fakt super, WOtLK bol dobry zo zaciatku ako prvy dojem, no po navrseni lvlu 80 to islo so zabavou z kopca. Kto nemal EQ si neskrtol ani proti najvacsej lame s EQ.
Cely WOTLK sa vlastne tocil len okolo toho, kto ma lepsie itemy.
No a Cataclysm som ani neskusal uz. -
Protože je WoWFan zatím jediná partnerská stránka v programu Games Fanatics, možná bych spíš uvítal nějaký oddělený stream, kde by třeba byly všechny novinky z fansite. Chápu, že i když se ve světě WoWka jedná o velkou událost, tak to zas tolik ostatních lidí nezajímá. Ale je víkend a to by se tu přeci jen ani jiná novinka neobjevila.
-
Jo promiň, že tu 13 letý deti kritizují příspěvky jednoho 11 letýho...ale to je demokracie.
-
Jo, jo, mě se zdály všechny datadisky dobré, ale několik let stále dokolečka opakovat ten samý model, tzn. vyrubat hlavního bosse, získat nejlepší výbavu a za pár měsíců přijde nový dung a nový hlavní boss, to je prostě otrava a sebelepší inovace na tom nic nezmění. Plus potřebujete opravdu dobrou komunitu lidí, která je naprosto zásadní a jestliže ti lidé postupně odchází, tak ani vám nezbývá moc motivace zůstávat, když víte, že hra už vám nic mnohem lepšího nenabídne.
-
TBC... ach kde su tie casy... :(
-
Wotlk bylo akorat trochu jednoduchý, ale stejně LK na HC si lidi zrovna nedávali.Cata je parádní.To že se všem zdá že dřív to bylo lepší (včetně mě) je podle mě tím že už se to prostě za ty roky trochu přejída.
-
Rozumnej člověk nemá potřebu lízt na fora věcí který nemá rád a nepíše tam bezvýznamný urážlivý komentáře.
To dělaj jen zamindrákovaný lidi který si tak lečej komplexy,přehnaně arogantní idioti a samozřejmě pubertáci. -
TBC bylo prostě nejlepší, wotlk totalně mimo, cataclysm to trošku zvedl, ale už to zkrátka není ono.
-
Řekněte jedinou věc která byla v TBC nebo Vanille lepší než teť?
-
Jako proč ne ? Když bez urážení kohokoli jiného napíšu svůj názor je to pubertální chování ? Kdybych nasal WoW je p***vina můžou to hrát jen retardi jako requiem1990 pak je jasné že můžeš utočit nadávkami , uvědom si že sem nikoho (první) neurazil , takže mi odpusť že se vysmívám vašim názorům , a příště až se budete ohánět kdo má jakou inteligenci tak se nejdřív podívejte na tu vaši vlastní *3* *2* Adios amigos
-
tak za zlate casy bych povazoval spise vanillu, ale pravdou je ze tbc byla jeste pomerne povedena expanze (predevsim co se raid contentu tyce), narozdil od nasledujicich datadisku.
-
Samozřejmě .
Nevýhoda demokracie je ta, že se mužou vyjadřovat i idioti jako si ty .
Každopádně jako dospělej rozumnej člověk se nechováš . -
To je hnus, velebnosti.
-
Ty už se rozmysli jakou budeš použivat přezdívku .... Když si myslíš že mám pubertální příspěvky no tak si to mysli, stejně je mi jedno co vy tady 13 letí wow ko**tci píšete , klidně udělejte rekord v minuskování příspěvku, i potom na vás budu sr*t stejně jak na vaše bezcenné názory *3* *1*
-
Jedine pubertalni prispevky tu mas zatim jen ty. Ale neboj-z toho vyrostes. Snad.
-
Protože je tady demokracie , a není to stránka zaměřená na wow takže si tu můžu psát co chci , a rozhodně se neurazím když mi tu bude banda defektních 14 letých děcek nadávat že sem troll.A ZvacO no nevím tvoje matka si včera nestěžovala ;)
-
Protože nemá do čeho píchnout a to doslova...