-
ty jsi nejspíš nehrála Baldurs Gate, proto, jak správně poznamenáváš, se těšíš na další "Dragon Age". Dragon Age ale není Baldurs Gate. A Laryan není, žel bohu, Black Isle. Měl to dělat raději Beamdog, když už se do toho někdo začal s*át.
-
Mám za sebou opakovaně BG1 + Tales of the Sword Coast a Unfinished Business + fanouškovské addony. BG2 + Thrones of Baal + EE + Siege of Dragonspear a co já vím, co za těch cca 25 let vyšlo. Hrál jsem to postupně asi všechno. Tohle bude věřím dobrá, možná výtečná hra, ale nemyslím si, že na mě dýchne "Black Isle/Bioware" (byť reinkarnovaný a poplatný 20 letům 21. stol).. Dýchne na mě Laryan.....a to prostě není a nikdy nebude "Baldurs Gate".
-
Konečně hra, která (pro mě) zaplní prázdný místo po Dragon Age Origins.
DA:O byla asi jediná hra, kterou jsem zvládla odehrát za všechny rasy a origin postav a neskutečně mě to bavilo při každém průchodu hrou. Mělo to pro mě zvláštní kouzlo, které do teď nebyla schopná žádná hra zopakovat.Už při hraní EA jsem z BG3 měla podobné pocity...to kouzlo se vrátilo a já se nemůžu dočkat, až se zase ponořím do dobrodružství, které budu prožívat stejně, jako kdysi původní dragon age :D
Myslela jsem si, že už tohle nadšení ze hry nikdy nezažiju. Moc Larianu fandím. Mám pocit, že té hře dali "duši". -
Najdi si to.
-
Má to více slov než LOTR :) - to už o nečem svědčí. Ale jako grafoman a náruživý čtenář nejsem proti. Samozřejmě, že balast okolo se vždy najde. Numenera nebo staré Fallouty ale fakt nestárnou. Ty některé perly mně vžy dostanou hlavou ná klávesnici. I když zrovna u Falloutu si člověk poradí i s IQ 1 a UGH UGH :D
-
teda cestina 2M slov a desetitisice kombinaci postavy bude docela vyzva
-
Sry, nechci hledat. Víte jestli PS5 verze podporuje myš? Díky
-
EA jsem hrál pouze dvacet minut, přesto by mě zajímalo jestli bude možné projít BG3 jako barelmancer 😅 Stackování těžkých předmětů byl v DOS2 celkem fajn exploit když hrál člověk podruhé v honor módu. Tak se třeba Lariani poučí, i když tuším že za pár měsíců bude video od Spiffing Brita jak prošel hru pomocí nějakého mad exploitu 🥲
-
Někde jsem četl, že to bude jako v rozšíření Tasha's Cauldron of Everything. Tedy rasa určí, kolik si můžeš přidat k atributům celkem a ty si pak určíš, ke kterým. Předpokládám, že default bude to, co je v základních pravidlech (tedy silní půlorkové, odolní trpaslíci, obratní půlčíci a tak), ale na dva kliky si uděláš slabého, ale inteligentního půlorka.
-
Zakoupeno v den vydání předčásného přístupu. Renesance tohoto druhu RPGček je skvělá. Je dost možné, že jsi před BG dám předkrm v podobě Original Sin II nebo Tyranny :) Tu změnu kamery při rozhovorech a cut scénách chválím.
-
Já je chápu tak, že se dá použít nějaký jiný ruleset, ale ne že v tom přiřazení bude úplná svoboda. Ještě na to mrknu
-
Mám pocit, že bonusy nebudou fixní podle rasy, ale hráč si je bude moci přiřadit podle sebe, pokud jsem info z posledních dnů pochopil správně.