Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevím, kam na tohle chodíte? Je mi už dost přes padesát a hry stále hraju a kupuju, dokonce to mám doporučený od odbornýho lékaře, takže věkem to není. Hledal bych spíše v prioritách života a jejich přehodnocení ve středním věku. Také jsem opustil modelařinu a zůstal jen u her. Přehodnocení čeká to sice každého, ale tak už je to v životě zařízeno.....
  • Jen do nich, bobe!
  • tak to jo
  • A ja myslel že to je Neo z Matrixu.
  • vidis tam nekde guitar hero? ja ne

https://www.xbox.com/en-US/xbox-one/backward-compatibility/available-games
  • jsem rád, že jsem si takhle o vánocích mohl tolikrát vychutnat slovo narace. a ta sociální sféra je taky super
  • jo jasně, lepší je sedět před mobilem a hrát na něm hry, co jsou zadarmo
  • na dworkina nereagovat
  • jestli je to vubec zpetne kompatibilní
  • nj dnešní mládež sedí furt pred počítačem. a ten "starobilej egypt" je taky chuťovka
  • Ja si letos nejvíc užil hraní na tabletu. AAA produkce je oničem a indie scena prekvapive taky moc nového neprinesla.
  • Je to subjektivni, ale Hellblade v naraci je na úrovni kvalitního filmu, myslím, že tohle jsme tu ještě neměli..
  • Sorry, ale mně to prostě nijak revoluční nepřijde. Svým způsobem inovativní, dobře. Pěkně udělaný, určitě. Ale do stropu z toho neskáču. Asi se zkrátka na tomhle neshodnem.
  • sry ale vůbec, celý systém narace v Hellblade je unikum, celý příběh je v hlavě, všichni nepřátele jsou v hlavě, příběh si vykladá ona sama a ona sama se uvědomuje, že je i hlavní nepřítel(Hela), samozřejmě i schizofrenie pomocí dvou protikladných hlasů je unikum. Narativní složka je unikátní, proto je to průlomová hra.
  • jamar28: Při hraní jsem měl pocit, že neměli velký rozpočet, protože hratelnost je dost chudá. Ale dejme tomu, že je to umělecký záměr a taky hra nestála plnou cenu.
  • Spec Ops: The Line, která mě i bavila víc, než tahle. Do sociální sféry, ať už si pod tím představuješ cokoliv, zasáhla každopádně mnohem víc, protože zatímco Piktové dávno vymřeli, vojáci s PTSD tady žijí s námi a můžou naše životy bezprostředně ovlivnit, a to značně.
  • jamar28
    Dworkin: No a měl jsi při hraní pocit, že hraješ indie hru, na které dělalo asi 20 lidí?
  • je to jediná hra, která opravdu zpracovala duševní poruchu tak, že si řekneš, wau ta hra má přesah i do sociální sféry. Žádná jiná hra prostě nemá takovou naraci, jako Hellblade. Pokud, ano, tak ji vyslov.
  • A to je revoluční? Mně ta hra v ničem revoluční nepřijde. Je dobrá a užil jsem si ji. Ale revoluční není. Všechno tady už bylo, včetně binaural audia, akorát je to pěkně smíchané dohromady. Já tu hru nekritizuju, akorát ji nestavím na piedestal.
  • Nic z toho není revoluční. Něco z toho je dejme tomu originální.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit