Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na tomhle serveru můžeš buď trollit, nebo diskutovat. Ty sis vybral trollení a na diskusi proto nemáš nárok.
  • Dobrý den, chtěl jsem se optat, zda někdo neví, jak spustit Guitar Hero live pro Xbox 360 na Xboxu One S?? Ježíšek přinesl novou konzoli, ale s tímto jediným máme problém.
    Předem děkuji za rady. )

Ahoj, Karel
  • jamar28
    Neznám jinou nezávislou hru, na které dělalo asi 20 lidí a vypadala by takhle. Ty jo?
  • http://allthingsplaystation.com/hellblade-important-know/
  • aha tak to asi nebude hrdina adventury Blade Runner, ale Witch Doctor vedle něj je jasnej *1*
  • Mart9
    Tak Harryho Pottera vpravo by měl poznat každý
  • ALHAZRED
    Zdravim všechny, preju krasny, šťastny a vesely, ja dostal od Ježiška Assassins Creed: Origins tak se konečne prilepim k monitoru a vychutnam si starobilej egypt, jo a vyšla čeština do Fallout 4, Sleeping Dogs a Prey, pohadkovy vanoce... *14*
  • TheGGG
    to víš že jo anonymku, tak se vrať k tomu MK a nepruď
  • TheGGG
    no kromě toho, že má naprosto unikátní přístup k problematice duševní poruchy (hned po návštěvě diskuze na games.tiscali druhý nejlepší způsob jak se k problematice mentálních poruch přiblížit), tak má i naprosto famózní 3D zvuk, který v jiné hře snad zatím použit nebyl...
  • No one cares.
  • Na Hellblade není revolučního vůbec nic.
  • jamar28
    Nestraš. Mě to snad nečeká.
  • Tvl ty postavičky nebudu znát ani když je odkrejou. Holt majnstrým nehraju. co už

Veselé Vánoce všem
  • Mne tento rok nic nebavilo proto je pro mne slabý
  • Ale je, Hellblade je revoluce v herní naraci , Nier pak kombinace několik žánrů do funkčního celku, takže revoluce v gameplayi a průlom v mixaci žánrů, do teď jsme neměli tak povedený mix žánrů.
  • To se musis zeptat Burzuje nebo pockat dalsich 15 let, az ti bude tak kolem 30.
  • Na těch hrách není nic průlomového, ale jinak souhlas, dobrý rok.
  • jamar28
    Mít her plné zuby? To existuje? Je to nakažlivé? *15*
  • A veselého Slavžížka!

Zrovna jsem vydal novou knihu, tak kdybyste si chtěli udělat dodatečně radost.
    https://www.versobooks.com/books/2469-lenin-2017

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit