Přejít na výpis diskuzí
Všechno nejlepší do roku 2018 přeje redakce Games.cz
24.12.2017 | Redakce Games.cz
122 příspěvků
-
Na tomhle serveru můžeš buď trollit, nebo diskutovat. Ty sis vybral trollení a na diskusi proto nemáš nárok.
-
Dobrý den, chtěl jsem se optat, zda někdo neví, jak spustit Guitar Hero live pro Xbox 360 na Xboxu One S?? Ježíšek přinesl novou konzoli, ale s tímto jediným máme problém.
Předem děkuji za rady. )
Ahoj, Karel -
Neznám jinou nezávislou hru, na které dělalo asi 20 lidí a vypadala by takhle. Ty jo?
-
http://allthingsplaystation.com/hellblade-important-know/
-
aha tak to asi nebude hrdina adventury Blade Runner, ale Witch Doctor vedle něj je jasnej *1*
-
Tak Harryho Pottera vpravo by měl poznat každý
-
Zdravim všechny, preju krasny, šťastny a vesely, ja dostal od Ježiška Assassins Creed: Origins tak se konečne prilepim k monitoru a vychutnam si starobilej egypt, jo a vyšla čeština do Fallout 4, Sleeping Dogs a Prey, pohadkovy vanoce... *14*
-
to víš že jo anonymku, tak se vrať k tomu MK a nepruď
-
no kromě toho, že má naprosto unikátní přístup k problematice duševní poruchy (hned po návštěvě diskuze na games.tiscali druhý nejlepší způsob jak se k problematice mentálních poruch přiblížit), tak má i naprosto famózní 3D zvuk, který v jiné hře snad zatím použit nebyl...
-
No one cares.
-
Na Hellblade není revolučního vůbec nic.
-
Nestraš. Mě to snad nečeká.
-
Tvl ty postavičky nebudu znát ani když je odkrejou. Holt majnstrým nehraju. co už
Veselé Vánoce všem -
Mne tento rok nic nebavilo proto je pro mne slabý
-
Ale je, Hellblade je revoluce v herní naraci , Nier pak kombinace několik žánrů do funkčního celku, takže revoluce v gameplayi a průlom v mixaci žánrů, do teď jsme neměli tak povedený mix žánrů.
-
To se musis zeptat Burzuje nebo pockat dalsich 15 let, az ti bude tak kolem 30.
-
Na těch hrách není nic průlomového, ale jinak souhlas, dobrý rok.
-
Mít her plné zuby? To existuje? Je to nakažlivé? *15*
-
A veselého Slavžížka!
Zrovna jsem vydal novou knihu, tak kdybyste si chtěli udělat dodatečně radost.
https://www.versobooks.com/books/2469-lenin-2017