Přejít na výpis diskuzí
Všechno nejlepší do roku 2018 přeje redakce Games.cz
24.12.2017 | Redakce Games.cz
122 příspěvků
-
Tahle diskuse k prani svatku od redakce krasne shrnuje, proc by meli byt diskuse na games zruseny...aspon docasne, pokud by zdejsi hnuj nebyl odplaven jinam.
-
-
ano, samá lež a nenávist tady. že?
-
-
No one cares.
-
-
-
Vám taky *4* *4*
-
-
hohoho
-
-
Všechno nejlepší celé redakci.
-
Tvl ty postavičky nebudu znát ani když je odkrejou. Holt majnstrým nehraju. co už
Veselé Vánoce všem -
-
Tak Harryho Pottera vpravo by měl poznat každý
-
-
Toho bych nepoznal vůbec teda lol.
-
A ja myslel že to je Neo z Matrixu.
-
aha tak to asi nebude hrdina adventury Blade Runner, ale Witch Doctor vedle něj je jasnej *1*
-
-
-
to víš že jo anonymku, tak se vrať k tomu MK a nepruď
-
-
Ja si letos nejvíc užil hraní na tabletu. AAA produkce je oničem a indie scena prekvapive taky moc nového neprinesla.
-
-
-
když už je teda po soutěži, jak se jmenuje hlavní hrdina PUBG (to mě celou dobu zajímalo) a kdo je ten pokémoní šašek vlevo (netušim ani když ho vidim)
-
-
Hlavní hrdina se jmenuje Bojovník, máš to v článku *1*
-
-
správné odpovědi tedy byly, zleva: pokémon, feministka, bojovník, maskot, lovec duchů
-
-
Ne nebyli
-
-
to neni jméno, ale povolání, soutěž je neplatná, žádám opakování ceremoniálu! *1*
-
-
btw to vlevo je ženská? vžtyť to nemá prsa *8*
-
-
to tvoje holka taky ne *1* (první trolling 2018 na webu games.cz)
-
-
Spíš první nepovedený pokus o trolling.
-
tak to máš 11 hodin zpoždění *1*
-
-
-
-
-
-
Parádní herní rok, asi nejlepší rok za poslední dekádu. Dvě prolomové hry a to Nier a Hellblade. Výborná Zelda, Divinity, Mario, Nioh.
-
-
Na těch hrách není nic průlomového, ale jinak souhlas, dobrý rok.
-
-
Mne tento rok nic nebavilo proto je pro mne slabý
-
Ale je, Hellblade je revoluce v herní naraci , Nier pak kombinace několik žánrů do funkčního celku, takže revoluce v gameplayi a průlom v mixaci žánrů, do teď jsme neměli tak povedený mix žánrů.
-
-
Na Hellblade není revolučního vůbec nic.
-
-
Neznám jinou nezávislou hru, na které dělalo asi 20 lidí a vypadala by takhle. Ty jo?
-
-
@babyšnym
lol -
jsem rád, že jsem si takhle o vánocích mohl tolikrát vychutnat slovo narace. a ta sociální sféra je taky super
-
na dworkina nereagovat
-
Je to subjektivni, ale Hellblade v naraci je na úrovni kvalitního filmu, myslím, že tohle jsme tu ještě neměli..
-
Sorry, ale mně to prostě nijak revoluční nepřijde. Svým způsobem inovativní, dobře. Pěkně udělaný, určitě. Ale do stropu z toho neskáču. Asi se zkrátka na tomhle neshodnem.
-
sry ale vůbec, celý systém narace v Hellblade je unikum, celý příběh je v hlavě, všichni nepřátele jsou v hlavě, příběh si vykladá ona sama a ona sama se uvědomuje, že je i hlavní nepřítel(Hela), samozřejmě i schizofrenie pomocí dvou protikladných hlasů je unikum. Narativní složka je unikátní, proto je to průlomová hra.
-
jamar28: Při hraní jsem měl pocit, že neměli velký rozpočet, protože hratelnost je dost chudá. Ale dejme tomu, že je to umělecký záměr a taky hra nestála plnou cenu.
-
Spec Ops: The Line, která mě i bavila víc, než tahle. Do sociální sféry, ať už si pod tím představuješ cokoliv, zasáhla každopádně mnohem víc, protože zatímco Piktové dávno vymřeli, vojáci s PTSD tady žijí s námi a můžou naše životy bezprostředně ovlivnit, a to značně.
-
Dworkin: No a měl jsi při hraní pocit, že hraješ indie hru, na které dělalo asi 20 lidí?
-
je to jediná hra, která opravdu zpracovala duševní poruchu tak, že si řekneš, wau ta hra má přesah i do sociální sféry. Žádná jiná hra prostě nemá takovou naraci, jako Hellblade. Pokud, ano, tak ji vyslov.
-
A to je revoluční? Mně ta hra v ničem revoluční nepřijde. Je dobrá a užil jsem si ji. Ale revoluční není. Všechno tady už bylo, včetně binaural audia, akorát je to pěkně smíchané dohromady. Já tu hru nekritizuju, akorát ji nestavím na piedestal.
-
-
http://allthingsplaystation.com/hellblade-important-know/
-
-
Nic z toho není revoluční. Něco z toho je dejme tomu originální.
-
-
no kromě toho, že má naprosto unikátní přístup k problematice duševní poruchy (hned po návštěvě diskuze na games.tiscali druhý nejlepší způsob jak se k problematice mentálních poruch přiblížit), tak má i naprosto famózní 3D zvuk, který v jiné hře snad zatím použit nebyl...
-
-
Na Hellblade neni nic revolucniho ale evoluce toho jak se ve hrach vypravi pribeh to bezesporu je at uz si o gameplayi myslis cokoliv.
-
Na tomhle serveru můžeš buď trollit, nebo diskutovat. Ty sis vybral trollení a na diskusi proto nemáš nárok.
-
-
-
-
-
souhlas, letos vyšly skvělé hry, Total War: Warhammer 2, Divinity 2, Prey, PUBG, Wolfenstein, Torment, Thimbleweed Park a mnohé další
-
-
PUGB, hezky trolling i o Vánocích...Z toho co jsi vypsal, jen Divinity a možná Prey... Měl bys něco dělat se svým vkusem...
-
-
Spíš ty se svým, takovej velkej klučina a furt si hraje s Pokémony *7*
-
-
-
-
Všem hezké svátky a tady jedna vánoční *3*
https://www.youtube.com/watch?v=U83g0muVQhg -
-
Nic jim není svaté, ani na vánoce nedají klid!
-
-
prajem pekne sviatky,kvalitne tituly a menej mikrotransakcii....a Betke staly usmev.
-
Nesnáším vánoce
-
-
Hezké svátky :)