Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Šťastné a veselé svátky konzumu a komodifikace!
  • nejaký vánoční letsplay nebo streamek by nebyl? proste pro nas udelat nejaky program. streameri jedou v plnem proudu a tady nic
    • Za mých mladých let jsme si sedli k počítači a něco si zahrály. Holt... doba se mění *2* *1*
      • za mých mladých let moc holky na počítači nehrály, ale jsem rád, že jste si to užívaly *4*
    • ALHAZRED
      nj dnešní mládež sedí furt pred počítačem, tabletem, kouka streami a ty na "games" sou taky chuťovka *1* *2*
    • Mart9
      Radši si něco zahraj.
  • jaké hry jste koupily na steamu ve vanoční zleve (počíta se i gog)
    • MGS5 a je to fakt dobry *3* a Prison architect
    • já koupil ve slevé Reaper of Souls a Nekrouše do D3 a rozjel krvavá jatka, včera sem se na tom seknul do 3 do rána *4*
    • Zahada opicieho ostrova Guybrusha Threepwooda z cias Atari ST.Navrat do cias zakladnej skoly.
  • taky přeju celé redakci, všem čtenářům i trollům pěkné vánoce
  • Všem bez rozdílu přeji krásné Vanoční svátky :-)
    • jak bez rozdílů? trochu tolerance aspoň o vánocích. jehovisti a ostatní vánoce neslaví.
  • ALHAZRED
    Zdravim všechny, preju krasny, šťastny a vesely, ja dostal od Ježiška Assassins Creed: Origins tak se konečne prilepim k monitoru a vychutnam si starobilej egypt, jo a vyšla čeština do Fallout 4, Sleeping Dogs a Prey, pohadkovy vanoce... *14*
    • nj dnešní mládež sedí furt pred počítačem. a ten "starobilej egypt" je taky chuťovka
      • Jen do nich, bobe!
      • jo jasně, lepší je sedět před mobilem a hrát na něm hry, co jsou zadarmo
  • TheGGG
    mery krisms a veselýho santu clause s dědou mrázem....
    • A veselého Slavžížka!

Zrovna jsem vydal novou knihu, tak kdybyste si chtěli udělat dodatečně radost.
      https://www.versobooks.com/books/2469-lenin-2017
  • I tobě, soudruhu!
    • tak to jo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit