Přejít na výpis diskuzí
Všechno nejlepší do roku 2018 přeje redakce Games.cz
24.12.2017 | Redakce Games.cz
122 příspěvků
-
Šťastné a veselé svátky konzumu a komodifikace!
-
nejaký vánoční letsplay nebo streamek by nebyl? proste pro nas udelat nejaky program. streameri jedou v plnem proudu a tady nic
-
-
Za mých mladých let jsme si sedli k počítači a něco si zahrály. Holt... doba se mění *2* *1*
-
-
za mých mladých let moc holky na počítači nehrály, ale jsem rád, že jste si to užívaly *4*
-
-
nj dnešní mládež sedí furt pred počítačem, tabletem, kouka streami a ty na "games" sou taky chuťovka *1* *2*
-
Radši si něco zahraj.
-
-
jaké hry jste koupily na steamu ve vanoční zleve (počíta se i gog)
-
-
MGS5 a je to fakt dobry *3* a Prison architect
-
já koupil ve slevé Reaper of Souls a Nekrouše do D3 a rozjel krvavá jatka, včera sem se na tom seknul do 3 do rána *4*
-
Zahada opicieho ostrova Guybrusha Threepwooda z cias Atari ST.Navrat do cias zakladnej skoly.
-
-
taky přeju celé redakci, všem čtenářům i trollům pěkné vánoce
-
Všem bez rozdílu přeji krásné Vanoční svátky :-)
-
-
jak bez rozdílů? trochu tolerance aspoň o vánocích. jehovisti a ostatní vánoce neslaví.
-
-
Zdravim všechny, preju krasny, šťastny a vesely, ja dostal od Ježiška Assassins Creed: Origins tak se konečne prilepim k monitoru a vychutnam si starobilej egypt, jo a vyšla čeština do Fallout 4, Sleeping Dogs a Prey, pohadkovy vanoce... *14*
-
-
nj dnešní mládež sedí furt pred počítačem. a ten "starobilej egypt" je taky chuťovka
-
-
Jen do nich, bobe!
-
jo jasně, lepší je sedět před mobilem a hrát na něm hry, co jsou zadarmo
-
-
-
mery krisms a veselýho santu clause s dědou mrázem....
-
-
A veselého Slavžížka!
Zrovna jsem vydal novou knihu, tak kdybyste si chtěli udělat dodatečně radost.
https://www.versobooks.com/books/2469-lenin-2017
-
-
I tobě, soudruhu!
-
-
tak to jo
-