-
Pro fff k P2W:
Pořád si v PS2 na všechno vybavení můžeš vydělat prostým hraním. Za prachy si jen ušetříš čas a máš vše o co stojíš hned. Tohle není P2W, tohle je klasické F2P. Mezi F2P a P2W není rovnítko, ačkoli bohužel některé F2P často poklesávají až na úroveň P2W.
Když se zamyslím nad termínem P2W a měl bych si ho nějak dle sebe definovat vycházeje přitom z názorů herní komunity, řekl bych, že P2W je:
Obchodní model, ve kterém lze ve hře získat zásadní výhodu oproti protihráči zaplacením určité peněžní částky s tím, že tuto výhodu nemůžou hráči získat prostým hraním či v nějaký rozumný časový interval. Pokud je veškeré vybavení k dispozici všem hráčům a lze jej získat v relativně rozumný časový interval, nelze hovořit o P2W. A podle mě v PS2 lze získat prostředky k nákupu výbavy poměrně rychle, i když to je věc názoru. Každopádně je tohle MMO FPS a to znamená, že nemůžeš mít všechno hned - v jiném MMO taky nemáš raidový brnění hned, no ne? *3*
Z toho důvodu se domnívám, že obchodní model PS2 není P2W, ale že jde o klasické F2P. Mimochodem, pokud ti vadí, že má někdo něco hned, tak si vem 1000 Kč - běžná cená podobné hry a tyhle peníze investuj do toho, co chceš mít. A problém aspoň zčásti vyřešen. Oni autoři taky musí platit účty a do nekonečna vydělávat na čistě kosmetických věcech taky nejde. A kdyby to bylo zase B2P, tak by to zase dost lidí vůbec nezkusilo včetně mě. *3* -
S podobným PC (skoro stejný, neznám další specifika tvého PC) hraju většinu na high a snížil jsem jen stíny a efekty - ne kvůli lagům, ale snižuju tyhle věci vždy. Nemám problémy s lagy - tu a tam nějaké jsou, ale jak kdy. Takže buď máš smůlu a tvůj PC si nerozumí s PS2 (to se stát může a děje se to), nebo je problém v internetovém připojení, případně v serveru, kde hraješ. *3*
PS Já měl problémy s lagy pouze první den hraní. Pak už vůbec. -
Vanu? Co to je? Budoucnost patří jen Republice! Na jakési Vanu si za chvilku nikdo nevzpomene. TR navždy! *5*
-
i7 2600K, 7950 3GB, 16GB RAM - na max detaily plynulo vo FULL HD, v brutal scene pada na 35 raz za 100 rokov
-
mam ra 8gb, kolik mate vy kdyz se vam to neseka ono to mozna potrebuje vic ,
-
Jedině http://i.imgur.com/pWjJb.jpg *1*
-
AMD Phenom II x4 4gb ram HD6870 skoro vše na low jen dvě položky na střední a hra se neseká.
-
My Vanu jsme dokonalý a rozdrtíme modré zaostalé opice a jako zakusek si dáme červené primitivi. *3*
-
Jasnej NC... (get it :D)
-
Loajalita až do smrti! Síla v Jednotě!
-
Nebo se schovat pod most a doufat, ze si te nevsimnou tanky :D
-
7950 a i5 2500K a taky na max(vyhlazování asi jenom 2x jestli jde nějak nastavovat) ve FullHD. 8GB RAM. Taky nemám problém s FPS, ani při velkých bitvách.
-
Treba s Vanu Scythe se dá celkem dobře lítat jako v BF s vrtulníkem a často to tak dělám.
-
Modráci byli jasnou volbou už od počátku :)
-
Koudis> jenze tady se bavime o tom, ze PS2 je zcasti Pay to Win. Skyguard je toho dobrym prikladem. Nejak nechapu, kdy se zmenila natura PvP hracu, kteri vzdy nanavideli, kdyz si nekdo za prachy mohl koupit lepsi zbran (v tomto pripade treba ten Skyguard).
PS2 je zcasti Pay To Win a zda se, ze jedinemu komu to zde vadi, jsem ja. *8* -
Stejná sestava. High nastavení. Bez problémů (minimálně těch způsobených mým HW).
-
Ok sorry ze sem do toho zapletl pechotni zbrane. Nicmene neni problem si dat napr. 10 i klidne vic killu se zakladnim Lightnigem. Samozrejme ne vzdy. Nekdy proste kapnes hned jak vyjedes. Ale to k tomu patri. Ja sem treba vcera teple vyjel z coveru za pisecnou dunou pustil tech sest kapsli a zajel zpatky do coveru reload a znova a znova, byl jsem tam dokad me nedosla munice nasekal sem si tam cca 20+-killu a jel si pro ammo.Staci si najit dobrej flek na ostrelovani nebohejch pesaku, nebo vyuzivat jeho rychlosti to te pak jen tak nekdo nerozebere.Opet plati ne vzdy ale mas vetsi sanci ze prezijes dyl a das si tech par potesujicich par killu. A kdyz se snim snazis prejizdet pesaky tak je dost pravdepodobny ze ti nekdo driv nebo pozdeji nacpe raketu z metru kterou nechces:] A pokouset se stim sundat letadlo? To neni AA kver tak co se divis? Jako da se ale musi byt zatracene nizko a letet pomalu a i tak je to spis mega-luck. Skyguard uz AA je a je jasny ze nemuze bejt za par CERTu kdyz je to pomale jedina lepsi AA zbran na tanka ve hre. Taky musis vzit v potaz ze je to MMOFPS abys nemel vsechno po tydnu hrani, to bys pak nemel zadnou motivaci. Kdyz za ten kver chce nekdo vyplaznout 10e tak proc ne sou to jeho prachy. Navic jsou ty zbrane docela drahy takze na to abys mel vsechno tak bys musel pustit docela dost penez. Myslim ze se najde dost rozumnych lidi a prepocita si to. Jasne najde se dost vocasu co nevi co z prachama a koupi si vsechno ale to neznamena ze by byli hnedka kdovi jaci skilleri. Taky jsem potkal uz par takovejch co meli prowlera potunenyho jak cip i s camo a byly to totalni lamy. Osobne si to teda radsi vyfarmim a budu z toho mit radost. A docela bych rekl ze to jde optimalni rychlosti.
-
Pozor pozor, detekujem anomaliu, nepritomny dubstep v traleri, pozor pozor, cerveny kod !
-
Kachnička má hodně taktik a mocných vlastností...ale to už bude muset zjistit Cody sám, až se vydá na cestu tam a zase zpátky .))
-
No to pochybuju, kachnička vlastní mocnou technologii vodního děla *1* .