Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GTX 560 Ti, I5 3550 a hraju na max v poho :) Win 7 64 bit a 16 GB ram.
  • Ja jsem o zbranich pro pechotu nemluvil nebo jo? A je jasne, ze ten liberator nekdo pilotuje a nekdo strili.
    Paper tank se zakladni zbrani je tak maximalne na prejizdeni noobiku. Zkuste s tim setrelit letadlo a pak si kupte Skyguard a zkuste to same.
  • Já mám nastavenou High overall kvalitu a pak single ponastavovaný různý položky, protože tadle jedna ti tam přidává DX 11 a bez toho ta hra nevypadá tak dobře a na low vypadá vůbec hnusně, problém je v tom, že takový Amp station padá framerate i pod 20 a pak už se to moc hrát nedá, ale to si občas přenastavim na medium/low podle potřeby...nejsem nějak moc na grafiku, ale na low ta hra je neskutečně hnusná
  • Bych mu doporučil lego panáčky...s těma y mohl obsadit kuchyň i ložnici rodičů...jsou flexibilnější než armáda klasický plastik army, z lega si může postavit různé stroje a přizpůsobit se prostředí, třeba až bude obsazovat koupelnu může si postavit lodě a dobít říši kachničky
  • Oni to někteříborci dělají totiž tak, že mají AA akety a maxovanej zoom...pak se vznášej nad bojištěm cca 600m, přičemž letecký bitvy probíhaj víceméně nad zemí do 200-300 a lockujou nebohý letce zeshora...proto sotva co vyhodíš flare tě maj zase locknutý a můžeš se rozloučit, takovej leteckej camping
  • me tam vadi ty lagy. kdyz je tam vice hracu tak se to seka vic. hraju to na minimalni detaily s vice se to neda hrat . gtx560ti i5 2500k kdybi nekdo rek ze mam slabi pc. hraju na eu serveru
  • ad 1) Nesouhlasim. Anti-Air tank nebo MAX samozrejme letadlo sejme celkem lehce, ale opet ten kdo ma prachy si tu potrebnout zbran koupi a ten kdo ne, bude hodiny grindit XP.

ad 2) To ze zerg je spatny snad nemusim argumentovat.
  • ZvacA
    Cody-Kaiser ale evidentně dostal chuť expandovat a s plastovými vojáčky to nejde, proto ta forma náboru do jeho řad.
  • Tak zbrane si samozrejme koupit muzes, ale vylepseni na tu zbrani si uz koupit nemuzes, si to musis poctive vytunit za CERTy. Btw i mega vytunenej Liberator je k nicemu pokud nemas s sebou dvojici dobrejch strelcu. A zakladni pechotni zbrane jsou v pohode, staci trocha cviku a dostanes to do ruku a je ti pak jedno kdo ma jakou zbran. Ja si treba koupil AA rakety do Mosquita ale ze bych to nak exta daval a kosil si nooby ve vzduchu se teda vubec rict neda. Jo sem tam si sundam naky to enemy plane ale nekdy me taky sundaj hned jak doletim do bitvy. A se zakladnim Lightnigem se to dava docela slusne akorat nesmis byt noob a byt maximalne v pohybu.
  • Takový imperium máš v pokojíku ne?
  • ad 1) To s těma letadlama je obecně známo. Není to ale problém P2W, ale spíše jde o to, že letadla jsou tu zbytečně silná, protože tu není k dispozici žádné dobré základní anti aircraft zařízení. Letadla si tak můžou létat, jak chtějí a nikdo je dolu nedostane. Samozřejmě jen další letadla. Jenže problém je v tom, že letadla jsou nesmírně efektivní především proti pozemním cílům, které ale nemají efektivní možnost letadla zlikvidovat. U tanků problém nevidím - základní vybavení je v pohodě. Problém je s heavy tanky Vanu, které jsou až moc dobré oproti ostatním tankům.

ad 2) Když se mi něco nelíbí, snažím se přinést nějakou alternativu, snažím se vymyslet argument, kterým bych tu danou věc řádně zkritizoval. Bez argumentů a alternativy s prostým řečením, že je to prostě špatně, se nedá nikam dostat a taková kritika je zcela nekonstruktivní. *3*
  • nic moc... chci tam svoji vlastni frakci, cody imperium, kde bych vladl ja, meli bychom nejlepsi veci a hraci by se do meho imperia mohli pripojit jen, kdyz jim to osobne dovolim *3*
  • ad 1) Treba vybaveni letadel nebo tanku. Se zakladnimi zbraneni si nanic, prijde nakej noob koupi si vse za realne prachy do liberatora a leti farmit nooby.

ad 2) Ja tu nejsem od toho, abych hledal reseni. Pouze konstatuji, ze je to jen dalsi zergoidni PvP hra v rade, ktera zadne reseni nenabizi.
  • Jj...takhle tam akorát plníš úholu žrádla pro zbraně nepřátel aniž by si za to dostal nějakou odměnu, moc nechápu čeho tim chtěli tvůrci dosáhnout, protože takhle většinou bráníš v oslabení a nikdo se moc nehrne proto do toho aby jen tak chcípal
  • Mě se zdá bez problému...
  • Největší problém mám v tom, že kontinent nikdy nevlastníhe, pokud nejsem v omylu, tak v PS 1 bylo víc kontinentů (9 myslim?) a frakce měly základnu "Sanctuary" ze který se warpovali na nejbližší tři kontinenty...a když jste chtěli udělat útok na další (opravdu vlastněný jinou frakcí) tak jste museli přes warp s armádou aby jste měli šanci prorazit, tady se děje to co popisuje kolega níže, i když si fakt zabojujete a dobijete celej kontinent tak přes noc se sebere banda lidí z opačný frakce a zabere ho celej zpět bez jakýhokoliv boje, (to jsem zažil jednou a i když máte body za nic...fakt to neni zábava lítat po mapě která má 64km2 a zabírat základny bez jediný známky odporu).
    A vlastníci kontinentu kteří se měněj ob 5hodin nedává žádnej pocit z vítězství...v jedničce to zabralo dny než jste dobili kontinent patřící jiný frakci.

To, že některým středně velkým základnám snížili take pointy ze tří na jeden taky nevidim pozitivně protože se z toho stává nechutnej zergrush kdy se 500 hráčů nahrne na jeden point (!!!) a to opravdu se skillem nemá co dělat.

Stále přetrvávající bugy...třeba healing kterej se na vás "zamkne" a pak se za váma táhne zelená čára léčení (ale neléčí vás, jen zeleně svítíte) třeba přes půlku danýho sectoru a hezky řiká nepřátelům kde jste, nebo locknutej freelook když si spawnete stíhačku a musíte změnit pohled na "ze třetí osoby" a přepnout zpět aby jste se mohli volně rozhlížet, špatná interakce repair tools u vozidel kolikrát, když přistanete s rozsekanou stíhačkou který zbývá 5HP a hledáte jak jantaři místo kde se uračí začít opravovat aby nevybouchla je frusturjící.
    To jsou oparvu malé bugy a nevim jak se dostali přes BETU vůbec.
  • Hm, já to nehrál přesně 4 dny. Poté byl nějaká update, pokud vím. Pokud to přidali, je to jen a jen dobře. Dnes to zkontroluju a běda vám! *2*
  • Jak jsem psal, hraju to od prvního dne spuštění full verze. Betu jsem nehrál. Že odstranili body za obranu je fakt škoda.
  • ales.smutny
    Já - ke svému velkému překvapení - asi před čtyřmi dny dostal nějaké body za úspěšnou obranu. Takže...to tam zřejmě opět implementují...? Každopádně to byl malý šok :)
  • Já jsem asi největší noob letec, co kdy tenhle svět viděl.. a přesto se mi letadlo ovládá v PS2 hodně dobře. V čem to je? Ono to ani není letadlo jako spíše něco mezi vrtulníkem a letadlem co do ovládání v porovnání s BF sérií.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit