Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • davidBray
    "nejsem lopata, abych četl časopis" ty budeš asi hustě krutopřísnej úleťáckej superborec co :D
  • A proč nemohu oboje? Čtu všechno.
  • Sleduj Steam. Rising Storm tam byl cca 14 dní zpátky za 7euro a když sis k tomu vzal i Red Orchestru tak to vyšlo na pětieuro.
  • ja doporučuju číst nejakou hodnotnou literaturu, když už marníte čas hraním tak ho nemarnete ješte čtením o hrách.
  • Veskoslav
    Pakliže si nepamatuješ, co píšeš. Doporučuji zajít za doktorem;)
  • Osviceny
    Redakci nenadávám (uveď příklad), více méně odvádí dobrou práci až na pár lidí. O tom kdo píše jako sjetá opice bych mohl polemizovat, příspěvky jako trololo, blablabla o čtyřech slovech jsou od tebe také na úrovni ;). Kdy jsem řekl, že je zde úroveň článků a recenzí mizerná? Občas se vykytne slabý článek, tak ho okomentuji a doufám ve zlepšení, ale nikdy jsem neřekl, že je zde obecně špatná úroveň, tak nějak si namlouváš spoustu a spoustu věcí co není pravda a co jsem nikdy nenapsal. A jsem zde hlavně pro osvětu hráču, aby se probrali ze svých kukečl a stali se z nich motýli... To tvé urážení o tom kdo co čte nemá už ani smysl komentavat, jen mi přijde že jsi docela narcis ... tímto končím, vyjádřil jsem se k tobě a nebudu tě už řešit
  • conflig
    Výběr hry mi sedl dokonale, zrovna jsem hledal nějakou dobrou střílečku předtím, než dorazí Arma 3
  • Veskoslav
    Podle mě tohle číslo je ještě lepší než to minulé:)
  • Veskoslav
    Ne;) Na to nemám:)
  • JezboX
    Zrovna včera jsem dočetl minulej díl. Zejtra ráno kupuju. Pokud bude obsah tak nabitý výbornými články jako v předešlém dílu tak myslím, že mi ten týden dovolený co mě čeká pěkně uteče.
  • Veskoslav
    Neustále tady redeakci nadáváš, neustále píšeš naprosto zcestně a jako silně sjetá opice a neutále tvrdíš, jak je to tady hrozné, jak úroveň článků a recenzí mizerná atd. A stále tu otravuješ a stále tu jsi. Nějak si protiřečíš, ne? Nikdo ti nebrání odsud odejít, z tohoho hrozného místa, z pekelního místa zatracenců, kteří stále čtou i mimo net. Ale chápu. Pro někoho, pro kterého byl vrchol přečíst Asterixe je poněkud zvláštní se podivovat nad tím, že někteří lidé stále preferují tištěnou formu informací a rádi čtou:)
  • jindra.veliky
    Hale, ty chodis na právnickou fakultu? :-D
  • Osviceny
    reaguj na úrovni, nebo nereaguj vůbec.... ale že se divím, klasický Veskoslávek
  • Veskoslav
    Bla, bla. Zase jsi unban a zase strašíš:)
  • Osviceny
    LEVEL si fakt nekoupím, mrtvá platforma, nejsem lopata, abych četl časopis, když je vše na webu.... důvod proč ale píšu je otázka na redakci. Sami jste v podcastu, po té co jste přešli na GAMES pořád tvrdili, že časopis je mrtvá platforma, že LEVEL se SCORE za chvíli skončí atd, měli jste na to stejný názor jako já.... ale jakmile skončil LEVEl u Burdy, tak jste z čista jasna obrátili o 120% a chmátli po LEVLU (dle mě ukradli, ale to je na dlouhé povídání). Osvítil vás bůh, praštil vás někdo po hlavě, podplatil vás někdo, a nebo jste prach obyčejní pokrytci, kteří zničil dlouholetou práci svých kolegů ??? Děkuji za odpověď
  • Red Orchestru jsem si pořídil před měsícem - kdybych to věděl předem :D... je to řež, hlavně pro otrlé a trpělivé.

Vzkaz pro redakci: děláte to dobře, vytrvejte, na nespokojence nedejte!
    Jo a retro je lepší vstupenka do mého mládí než Věc Makropulos :), holt nostalgie je mrcha.
  • No, pokud to auto vezme po tom úžasně proslulým tříset kilometrovým tankodromu, tak to zabere minimálně takovou dobu...
  • Veskoslav
    Ostrava: Trafika od Tesca měli, Interspar mají také, Albert vedle u baráku ho má taky. Asi chodíš na špatná místa.

Edit: V hypermarketu Ivančice v Brně je na 100% Level:) Měli tam asi 10 čisel cca 3 hodiny zpátky:)
  • jindra.veliky
    jen skoda ty hrozny grafiky - ten UE3 tam fakt vypada desne, nvm jak v Rising Storm... *13*
  • davidBray
    Přerov, "malej" Albert, koupeno asi před hodinou. Je mi tě fakt líto :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit