Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě by zajímalo jak je to s těma hrama. To LEVEL nakupuje hromadne klice (a je jedno jake ) nebo musi mit povoleni od ditributora (steam). Treba napriklad kdyby neslo ted o prachy mohlo by se s levelem prodavat Spliterecell Black list atd... ? (Samozřejmě já si level nekupuju kvuli hram mg! Jen se ptam jak to asi muze byt...)
  • Red Orchestra je nejlepší pařba, čert vem ty modern shitty..
  • ďouuče, chlapcíí jaá myslíím že SUPERR docela jsem vyvalil bulvy když čtu Red Orchestra 2 plná hra, je to vcelku nová smažba a chtěl jsem si to vždycky zahráát s bráchou a kámošem ale oni néé a néé si ji koupit,,,,,,,, a tak za 99,- plus počteníícko ve starym dobrym LEVELu (jsem zvědav co ze starýho dobrýho tam zbylo) takže vážně S-U-P-R!!!!!!! co chcééšš *1*
  • Paul_cz
    Primárně proto že peníze jsou všechny CDProjektu, zatímco na Steamu musí 30% odevzdat Valve.
    Plus bonusy a žádné DRM.
  • RO2 byl součástí jednoho z Humble bundlů za 1$.. trochu rozporuplné, dát to jako plnou hru, ale chápu, že né každý o bundlech ví.
  • Jack1947
    Proc? Mne se obalka i celkem libi.
  • Jack1947
    Mne naopak potesila, treba zas zacnu s MP hrami kdovi *15* .
  • A napsat třeba konkrétně v kterym? Protože co si matně vzpomínám onehdá sem nějakej podcast slyšel a tam jeden z redakce "hanil" tištěný magazíny. Pojem ukradení Lvlu naprosto chápu, nejdřív je tvrzeno, že papírům už odzvonilo (negativní reklama v té době na stávající "toaleťáky") a ejhle, najednou se v tom jede. Styďte se.
  • On někdo čte ještě tištěná média? Dejte to za 50 bez hry a budu si to kupovat taky. Zavádět Anastasoviny, na to pánové nemáte, a už vůbec ne redakci.
  • Lebo nepotrebuješ Steam ....
  • Ja si new level kupuju kvuli cteni, ale ty hry jsou podly myho fakt otresny. Proste tragedie. ALe nekomu se muzou libit...
  • proč je to na gogu lepší?
  • tak nevim kde beres svoje informace ale nerek bych ze je to tak drsny. i když je logicky ze to bude mit sestupnou tendenci. to asi nikdo necekal nic jiného. I když chápu ze to nemůžou napsat.

btw nevim kde redakce vzala ze nejdulezitejsi sou první tri cisla. Uspesnost tistenyho media muzes hodnotit tak po pul roce - roce nebo klidne i dvou takze tri cisla nic moc neznamenaj.
  • Kdo by to kupoval na Steamu kdyz to muze kopit na GOGu, ze?
  • Robotron3
    Co je podle tebe hodnotná literatura?
  • Tak já si ho už potřetí nekoupím *1* A podle informací ze zákulisí co mám, tak prodeje mají zatím sestupnou tendenci... první číslo ze zvědavosti prodeje trošku lepší, další číslo bylo cca o třetinu dole. Tohle bude podle mě tak na 1/3 až 1/2 prodejů čísla 231.
  • promitac
    blbsiu hru na obalku ste si uz nemohli vybrat...
  • GlaDOS
    Taky jsem čekal nějakou custom obálku a ne levně vypadající artwork. Ale nevadí, stejně jdu po obsahu.
  • blixa
    No, vzhledem k tomu, že píšeš, že jsme o tebe přišli "definitivně", tak se asi bohužel nedá nic dělat - ale každopádně to prověříme. Level v ČR distribuuje firma Media Print Kappa a měl by být k dostání na cca 3500 prodejních míst po celý republice. Distribuce je ale dost složitá věc, je zřejmý, že občas nemusí zafungovat tak, jak by měla. Jak říkám, prověříme to, v Brně by měl být Level k dostání na každém kroku.
  • blixa
    Už jsme to vysvětlovali několikrát v podcastu, pokud tě to zajímá, poslechni si ho. Zaujala mě ale jiná věc, a to tvoje obvinění z "ukradení Levelu". Možná bys nás mohl taky osvítit, abychom zjistili, ve kterém vesmíru se koupě časopisu, který už někdo nechce dělat, považuje za krádež..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit