Přejít na výpis diskuzí
Vychází LEVEL 233 s plnou hrou Red Orchestra 2
23.8.2013 | Inzerce
212 příspěvků
-
ty plne hry co davaji jsou trapas. to score dava peckove hry a takove ze si vzdy vybere kazdy
-
Jednička jo, dvojka se totálně nepovedla
-
RO1 s Darkest Hour addonem > RO2
-
A pořád se dá koupit za dvacku? To tedy nesmí dát jako plnou hru něco co bylo někdy ve slevě? To bude trošku problém s výběrem.
-
Nutno podotknout, že tady je to pochopitelně samý LEVELomil.. Takže počítám s tak -15 hlasy.
Naprosto souhlasím, že prodeje mají sestupnou tendenci. I já si po XX letech koupil LEVEL (i kvůli Giana Sis), ze zvědavosti a i proto, že mu teklo do bot a já právě kdysi s LEVELem začínal.. Ovšem kvalita některých článků (a že jich bylo), není příliš valná. Dočíst se, že XCOM, jedna z nejlepších loňských her, je vlastně odpad... oukej, byl to názor nějaké slečny, ale v těch dalších.. hodně překlepů, nezáživně čtivé, chyběl tomu šmrnc..
99,- Kč za dobré čtivo se Steam klíčem a kvalitní hrou, která není součástí různých výrazných slev a bundlů, to je klíč k prodejům. Nikoli průměrný zážitek se hrou, kterou snad každý pařan, co sleduje dění okolo her na netu, má, protože investoval dvacku. -
Tu stovku bych dal i bez hry, ta je jen příjemný bonus. Časopis za to stojí sám o sobě.
-
Tak musím říct, že Level zraje jako víno! Nejnovější číslo je toho jasným důkazem. Nabitý zajímavým obsahem a spousta čtení! Tenhle měsíc zaslouží ale největší poklonu Aleš Smutný za jeho mega slohovou práci,je to Pan spisovatel. Doufám ,že v příštích číslech budete pokračovat v nastavené kvalitě. Jediná vítka je k obálce,tentokrát je opravdu až příliš moc komerční,mám radši když jsou víc umělecký,když grafik zapojí trošku svojí představivost a svůj um a nevobšlehne jen ofiko artwork.
-
Asi jsi nepochopil, že jsem POUZE konstatoval, že je diskutabilní dávat k časáku "plnou" hru, která stála před pár týdny dvacku a byla součástí HUMBLE BUNDLE. Ona ta licence stojí asi krapet méně, než u jiné hry.
Co dá LEVEL příště jakou plnou hru.. Něco z Origin Humble Bundle? Koupí 10k klíčů třeba takovýho Medal of Honor a dají to k časáku? Jistě, takhle to nechodí, ale pokud srovnam LEVEL s Giana Sisters a LEVEL s RO2, tak je cena někde úplně jinde, nehledě na to, jaké jsou uvnitř články.
Jak jsem psal, né každý o bundlech ví.. Ti, kteří je znají se asi nenechají opít rohlíkem, že *5* -
Tak tohle je individuální... pro někoho je lepší se opravdu bavit u her pár hodin jako např. Journey než se nudit desítky hodin u her jako Skyrim či ME.
-
Máš hodně omezenej pohled na hry. Je mnoho typů her a ne všechny se hrají proto, že nabízí zábavu na desítky a stovky hodin. Většinou hry s lineárním, nebo rozvětveným příběhem mají logicky uplně jinou hrací dobu.
-
Dobrej prispevek *5*
-
Poslyš, já chápu, že seš toho plnej a musí to ven. *4* Ale vybral sis pro to mimořádně blbý místo, protože diskuse se vedla o něčem úplně jiným. Nechci ti dělat sparing partnera a pomáhat ti upouštět páru, sorry. Třeba se najde někdo jinej, já jdu dodělat maso a škrábat brambory. *1*
-
Pokud je fil dobry, tak se na nej podivas vickrat, neni tomu tak? Tak je to i s hrou.
-
Takže podle tebe je nejlepší film ten nejdelší? (momentálně Modern Times Forever - 10 dní)
-
vždyt ty ani nevíš jak dlouho jsi to hrál, 6 a 9 hodin je rozdíl 33% herní doby to je docela dost na odhad
-
OBROVSKÁ poklona a VELKÝ dík Alešovi Smutnému za MONSTR článek o Shadowrun Returns! Díky mistře! Zrovna tenhle nářez hraju a na článku jsem si vyloženě pošmáknul. Jinak mezi mé nejočekávanější gamesy patří (vedle Project: Eternity, Wasteland 2 a Torment 2: Tides of Numenera) zcela určitě Watch_Dogs a Zaklínač 3, takže mě opravdu hodně potěšil i rozhovor s jedním z tvůrců Zaklínače. Naprosto podařené číslo. Díky.Snad jen obálka je naprostý ("komerční") odpad a opravdu bych podobný artwork na resuscitovaném Levelu čekal až jako poslední možnost... Ale proti gustu...
-
Nech si teze na jindy... Bioshock: Infinite není dobrá hra ani při prvním projetí. Hra excelovala pouze v hypu.
-
Tak to si asi myslíte, že Brno má jen jeden roh, co? Ve Špalku v JRC nebylo tohle, ani minulé číslo v pátek k sehnání. A to jsem se ptal až odpoledne. Prý "možná" v pondělí.
-
Dworkine, vis proc byla tetris dobra hra? Protoze lidi u ni chteli stravit vic nez 8 hodin. Vis proc byla Pong dobra hra? Protoze lidi u ni chteli stravit vic nez 8 hodin. Vis proc Diablo byla dobra hra? Vis proc jsou tak oblibeny MMO? protoze nabizej tu moznost stravit u neceho vic nez tech 8 hodin. Ja s tebou proste nesouhlasim. Kdyz je hra dobra tak se k ni vracis a trebaze hra sama neni moc dlouha tak ty ji projdes 4x 5x 6x a stravis u ni vic nez tvejch 8hodin. Ale Bioshock se proste da dojet za chvilicku a uz nemas duvod se vracet behem tech par hodin ta hra rekne a ukaze vse a je konec.
-
jj já to měl za 14, sbíral jsem audiology, dělal sidequesty a prolézal každou skulinu