Přejít na výpis diskuzí
Vychází LEVEL 233 s plnou hrou Red Orchestra 2
23.8.2013 | Inzerce
212 příspěvků
-
Tak jsem si rekl, ze novemu Levelu dam sanci, koupim prvni tri cisla a uvidim. Treti cislo se mi moc nelibi. Polacek me v nem urazi, protoze me nezajima masovy multiplayer, na ktery nemam cas. Vavra, ac mu jinak fandim, tak se docela shodil, ne tim ze fandi Microsoftu, ale ze nechape ten odpor vuci jeho nove strategii, resi zastupne problemy a nedotkl se podstaty problemu. A o Rybkovi skoda mluvit, tan se k nechapavosti primo hlasi a snad je na to i hrdy. Jeste jsem to neprecetl cele, ale ma chut na dalsi cislo docela poklesla. Konec koncu, to co me zajima nejvic, Vita, se tam neresi vubec. Je mi jasne, ze nemuze zabirat 90 % casopisu, ale zas tak bezvyznamna, aby byla ignorovana neni a trochu pozornosti by si zaslouzila.
-
Ja bych vsechny ty internety zakazal aby lidi vic cetli papirove casopisy.
-
Proti gustu...
-
Na cestách dnes každý preferuje elektronickou podobu knihy i já, ale to nic neznamená. Znám dost lidí, co hodně čtou a doma mají knihovnu a neustále kupují papírové knihy, přitom na cestách mají čtečku. Dnes už to není mainstream , to je jasná věc. Stala se z toho okrajová záležitost, ale tyhle věci tady budou ještě řadu let.
-
Kdyby tam LEVEL přibalil místo hry pytlík psích exkrementů, tak si hráči užijí více zábavy.
-
A postupne sa aj rusia. Kde zijes ze si to neuvedomujes (uz len u nas v meste sa zrusili 3 kniznice z 5 a preslo sa kompletne na elektronicku formu) ? Vo vlakoch, kde sa za mojej mladosti citali knihy a skripta sa teraz citaju PDF citacky a notebooky. Ano su ludia co to este stale potrebuju mat papier v ruke (To este nehovorim o efekte na ekosystem. Na papier treba drevo, ze ?). Drzia sa toho vsak uz len starci, nostalgici, a ludia co sa nechcu alebo nemozu prisposobit dobe. LEVEL padne do niekolkych rokov (ak nie skor) a tvoje urazky a opovrhnutie na tom nic nezmenia.
-
Chyba už je opravena, jsem to nějak přehlédl, když jsem to po sobě četl.
-
Člověče ty tu kritizuješ, ale nejprve se prosím nauč i/y. Předem děkuji
-
Tak si je precitaj na nete a drz tlamu.
-
Lidi co by něco rušili bez ohledu na ostatní. Podle tvé rovnice by se mohly zrušit papírové komixy, když jsou i na internetu, stejně tak knihy když je můžeme stáhnout v PDF. Časopisy, knihy, komixy i další věci se kupují papírové, protože lidé z toho mají hodnoty, které z textového souboru v pc mít nikdy nebudou. Ani jedno z toho ještě není historie, a dokud to bude mít úroveň ani nebude.
-
Pak bych bral neznáme malé hry :)
-
"Každopádně lidi jako ty, by v první řadě neměli myslet vůbec." Ludia ako ja ? To su aky ludia ? Nemali by mysliet vobec ? To my vysvetli, co si touto vetou vobec myslel.
-
Seš socka? Jestli ne, tak nechápu, co řešíš. Stovka za měsíc je úplně v pohodě cena za ČASOPIS. Jestli k tomu časopisu dostanu něco NAVÍC je pro mě příjemnej bonus. Když nedostanu, pořád je to v pohodě cena. První tři hry mě nezaujaly, kódy si asi nikdy nevyzvednu. A hysterčím kolem toho? Ne. Protože hysterčit kvůli stovce měsíčně můžou jenom socky.
-
Na vědomí se dává, hráčům Red Orchestry nynějším i budoucím, že na steamu skupina pro české a slovenské hráče založena byla. Nechť každý kdož po týmovém hraní ve své mateřštině prahne, nechť se přihlásí. Ať kosit budem Fritze či Ivana, kosme je pospolu a k hrdosti národu. Zdar! http://steamcommunity.com/groups/ro2ceta
-
Spousta lidí zde na časopisech vyrůstala, což ty ale nemůžeš znát. Hodně lidí pamatuje skvělé roky Levelu (i jiných časopisů), což pak s příchodem internetu opadlo. Redakce se měnila, cena stoupla a časopis místo omlazování jen stárl. Teď je cena ideální, místo kolečka mám steam klíč a díky "nové" redakci, která ví co má dělat, se to i skvěle čte. Proto možná ještě před půl rokem lidi říkali, ať Level raději skončí, než funguje v tom stylu v jakém fungoval.
-
Nejlepší je jak byl ještě před krachem levelu kazdej proti papirovejm časopisům a jakmile to koupila zdejší redakce, tak tvrdí opak
-
A pak jsou tu lidi, kteří prostě rádi čtou časopisy. Každopádně lidi jako ty, by v první řadě neměli myslet vůbec.
-
Asi tak. Jednou měsíčně když už beru 2x do měsíce marvel komiksy mi to kilíčko přijde naprosto normální. Ono já bych bral Level klidně i za tu původní cenu s touhle sestavou v redakci. Vím, že za ty peníze dostanu pořádnou dávku kvalitního čtiva.
-
Dneska jsem nad tím přemýšlel a zjistil jsem, že ta obálka může mít i druhý smysl :) příště už bych očekával zase tradičnější jednoduchou a kříčící grafiku od memoryho, ale tahle "prezidentská" / "trůnová" není nejhorší :)
-
No a já u Bioshock Infinite strávil 49 hodin. 1x dohráno na hard, 1x na 1999 a pak ještě první DLC. Tak prosím negeneralizuj všechny podle sebe.