Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Valve dočasně stáhlo WarZ ze STEAMu. Pokud jste nebyli spokojeni s kvalitou hry, můžete si zažádat o vrácení peněz.
  • takze takove horsi vic zabugovane DayZ s polovinou obsahu a za penize? no nekup to :D
  • Kein
    fake. *3*
  • jo
  • Jak chceš recenzovat beta verzi?
  • hlavní je, že vás to baví, tak si toto zvěrstvo dál obhajujte a utěšujte se, že ste opravdu koupili dobře. Á propos je na steamu Arma II:CO už po několikáté za 14.99 éček a za tu cenu je sakra hodně muziky.
  • to si dělají srandu, ne? Toto mně příjde, jako když malé děcko dostane funkci admina na fóru, ale rozhodně ne profesionální.... Chátra chátra chátra
  • Walldstein
    LoL...tak tomu se řiká EA rules...tedy: Hate jejich výrobku = banán.. *1*
  • *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    První video na které narazím: "The Best Videogame Ever Made: Big Rigs Over the Road Racing Review" *1* *1*

"Your truck drives the same EVERYWHERE! You can drive through buildings, through lamps, you can drive on mountains and not slow down. It's absolutely fantastic!"

*15*
  • walltar
    No dyť to říkám ... už vzhledem k tomu jak řeší elou thle féru je vidět, že sou to důěryhodní lidé. Já sem na netu zahlídl i pár důkazů ... důkazů, že to začali dělaz před půl rokem. *1*
  • Nikoli, tyhle reakce jsou na tom foru běžné. Sleduji to tam od vydání ""alpha"" verze a tyhle zprávy jsou na denním pořádku.
  • Kein
    Máš pravdu, "nechápeš" *5*
  • Toto asi bolo privelke susto pre autorou.
  • Najdi si to na youtube, člověče. Je to strašnej masakr :)
  • Ano, samozřejmě. Protože když to říkají vývojáři kteří vydali hru v alfaverzi jako plnohodnotnej produkt a neobtěžují se poskytnout jediný důkaz, tak to musí bejt pravda, žejo ;)
  • A neměli by ti přímo vývojáři z BI tu Armu II i s datadiskem poslat zadarmo,aby jsi si ten mod mohl zahrát? *4* Já tyhle děcka fakt nechápu.WarZ je s..čka a nechápu jak někdo do toho vkládal naděje na dobrou hru,když už od začátku bylo jasny jak to dopadne.Neustálé lhaní vývojářů a hromada slibů a nakonec system pay to win.Ale co taky čekat od vývojářů co stvořili hru "Big Rigs",která drží na metacritic rekord nejnižšího hodnocení,8% *1*
  • Valve jim duplo na krk jenom díky hráčům, nebýt těch community hub a diskuzí v nich tak na nic nedupe
  • Kein
    Tak jsem se poptal, a kámoš kupoval !betu! za 15$ takže nevím, kdo tady z koho dělá blbce. :-)
  • Fake?
  • trolo
    http://i49.tinypic.com/2z54v3l.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit