Přejít na výpis diskuzí
Vydání WarZ doprovází obvinění z nesplnění slibů - UPDATE
19.12.2012 | Aleš Smutný
185 příspěvků
-
Kupoval sem to taky za 15 dolarů tak už drže huby bože. Víte o tom hovno, hráli ste to ? Ne, ale plná huba keců. Plně souhlasím s atmosférou WarZ oproti DayZ a to že je to zabugovaný ? Ani jednou se mi to nestalo, ale to může být personální.. (Dayz sem hrál zhruba 3 měsíce, tam sem chcípal na bugy pořád..). A ten blábol, že DayZ je free mod je taky hovadina, vždyť se stejně musí koupit Arma a kolik lidí si to kvůli tomu koupilo.. (neříkám že je to špatně, sám sem to koupil, ale ty bludy co tady čtou sou fakt k popukání). Pusttě se do mě ;)
-
ano ten obrazok som si vymyslel a uploadol som ho na ofik web *5* . tie ceny boli take predtym. to ze to teraz stoji 15 ma nezaujima. 12.12 si kupovat mohol za 15 lebo to su ceny uz po "alphe" a po "bete".
hlavne ze mali kecy ze minecraft model = kupis alphu lacno a dalsie vylepsene verzie hry budu uz len drahsie a haha :-D. nasrali tym co si to kupili skor do tvare lebo teraz to ide kupit lacnejsie.
to ze k dayz treba armu je ina vec. je to mod. na mod vzdy potrebujes zakladnu hru. ak ju m,as tak ju mas, ak nie tak si ju kupis ale nekupujes mod. -
Já to kupoval za 15$ 12.12.2012 ;-) Člověk co mě k tomu dokopal, to měl nevím jak dlouho, a taky to kupoval za 15$
-
Já to kupoval před tím, než to bylo na steamu (na steamu to bylo den?) a to za 15 doláčů a dostal jsem se k tomu, přes člověka co to také kupoval za 15. Takže nelži. ;-) Nevím jak jsou staré tyhle tvoje ceny ale ty to očividně nevíš taky.
DayZ je zadarmo, ale Arma kterou k tomu potřebuješ už jaksi ne. Člověk co chce hrát DayZ musí koupit Armu. Jednoduché, není třeba hra se slovíčky. :-) -
Já to na jejich webu za těch 20 dolarů kupoval, tak pozor. Stačí, že lžou autoři. A je fakt, že lžou snad všude a o všem, což jsem ještě v herním průmyslu nikdy neviděl. V tom u mě zatím vedou, se hrou je to rozhodně horší. Nápad, zřejmě převzatý z DayZ pouze, má sice velký potenciál, ale vývoj za poslední 2 měsíce byl mizivý a všechny chyby co tam byly prve, jsou tam i teď, ačkoli hru zlevnili a dali na Steam. Jen podvod za podvodem. Nemělo by to být trestné?
-
Tak recenze dopsaná, zde ji přepíšu a odešlu ke schválení:) Snad Vám dá něco o této "hře":)
Doplnění: Recenzi mi nelze vložit. Chce, abych zvolil platformu bohužel, ta tam není:(
EDIT: Děkuji za doplnění:) -
tie ceny su nove. tie co som hodil ja su take ako boli predtym nez to bolo na steame. cize teraz to kupis lacnejsie ako predtym alphu/betu.
a aby bolo jasne. neni to mene jak dayz a nikdy nebude lebo dayz je zadarmo. je to mod na hru vies?
arma 2 je hra sama o sebe. ked si kupujes armu len kvoli tomu aby si si zahral mod stale si kupujes armu a nie dayz. dayz je zadarmo, za armu platis a aj dostanes armu co je super hra sama o sebe. -
Hele...já to za 15 doláčů kupoval, nevím odkud si to vyhrabal, ale je to už hódně neaktuální kec. Navíc ceny mají pořád na svých stránkách, nic nemusíš "hrabat" ani "vyhrabávat" https://account.thewarz.com/buy/buy.html
A nevím o tom, že by někdy základní verze stála 30. Ale to je jedno, pořád je to méně, než kolik potřebuje člověk na hraní DayZ. -
Ne Cody, nedělám. A pokud bych zde nakonec umístil recenzi, tak pouze čtenářskou, protože nemám takové kvality, abych mohl být redaktor přímo:)A nezapomeň si opět dát ihned plus po napsání příspěvku;)
-
tu recenzi deláš pro tiscali?lol uz se tesim az si ten skvost prectu
-
Já bych řekl, že tahle aféra nebyla ani tak o tom co tam je a funguje, jako píš o tom že vývojáři otevřeně lidem lhali ... Já bych tu hru nehrál už z toho důvodu, pokud mě někdo otevřeně začne lhát a opravuje to až potom jak se na to příde a je z toho velká aféra tak není žádný důvod abych mu věřil, že se tou hrou bude ztabývat v budoucnu.
-
Hmm tak to sem nečekal, že si někdo koupí plnou celkem drahou hru kvůli alpha verzi modu.
-
Od toho jsou recenze a Let's Playeři jako TB. Abych neutrácel za zabugovany polohratelny hry (čímž neříkám, že to někoho nemůže bavit, stačí se podívat na Farming Simulator) Myslím, že mi bohatě stačilo vidět jednu hodinu gameplaye, abych si o hře udělal názor.
-
V PC mám 8 her od opravdu malých studií a ani jedna nemá problém s nedodělaností:) Tady problém není. Tvůrci WarZ jsou akorát zmetcic, co si mysleli, že jim to projde. Naštěstí i Steam už na to přišel a poslal je do hájů a lužin, kde slunce nesvítí, zkráceně doprdele.
-
Dneska mě ráno zabili dva neviditelní hráči, poté mě zabil zombii přes stěnu, pak jsem se zabil pádem, když jsem seskakoval z auta, pak se sesypaly textury a "větve" vytvořili neprostupný stan, kdy nás to uzavřelo 3 a nemohli jsme ven, "vysvobodila" nás zombii, co nás skvěle našla ve tmě, aniž bychom se hýbali, stříleli či měli zaplou baterku. No myslím, že psaní recenze k téhle hře začíná být pro mě šílené útrpení.
-
btw teraz som nasiel - http://www.thewarz.com/email_img/The_War_Z_CBT03.jpg
najlacnejsia stala 20 dolarov nie 15. a to len do oct 20 potom za 30. -
warz ma specialny vyvojovy plan.
october 15 - alpha
october 31 - beta
xx december steam(nvm kedy presne to hodili na steam) - alpha again -
Moment, myslel jsem, že si stěžují ti, kteří zaplatili těch 11 nebo kolik EUR na Steamu. Pokud je něco na Steamu a není u toho napsaný něco jako beta/prerelaease.., tak se dá čekat, že je to dokončený produkt, ne?
-
Takže si ji nehrál, ale víš, že je špatná. To mi stačí. :-)
ano. staci to aj mne a kopu dalsim sane ludom. -
Já jsem s hrou spokojenej. Zabijení, hráčů, zombíků a farmení itemů funguje dobře a o tom ta hra je :-) ... to že ve hře ještě nejsou všechny věci je jasné, vždyť je to betaverze pro ty co si to předobjednali. Patche vychazí několikrát do týdne a furt přidávají nové věci, itemy, lokace a další věci. Cheater mě nikdy žádnej nezabil a to mam už odehráno hodně hodin. A jelikož už je banuji v hojném počtu, tak snad ani žádnýho nepotkam.
Co mi ve hře chybí jsou granáty na zabijení zakempenejch sraček v budovách *3*