Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eeeee
    V zasade mas pravdu, ale prehlizis jednu vec. Kvuli DayZ se zasadne zvedla prodejnost army, takze tisice lidi si ji opravdu kupuji jen kvuli tomuto modu.
  • po bezmála 12 hodin hraní mě hra i nadále pořád baví.Ano bugu je tam požehnaně a textury jsou nekdy uplně ohavné :D ale jinak hra má dobrej říz a hlavně atmosféru kdo nebyl v Bordel City nepochopí :D mrakodrapy skoro kazdej barak pruleznej tohle myslim ze v DAY Z nenajdete :) je to otázka času kdy se vše dá dopořádku.Uznávám že jsem od toho čekal mnohem víc a že sliby které dali nebyli dodržené ale kdo neni uplnej hnidopich tak to za tech pár korun stojí.Kdyby to stálo 50 euro tak neřeknu ale jde o 3 stovky a autoři dali prohlášení že se na hře začalo makat na plné obrátky. Jasný meli prvně makat ale tak vychcanost autorum ani nemám za zlé.Prostě to pustili a čekaj jeslti se jim do toho vyplatí další investice.Jelikož jsou přeplněné servery tak doufáž že z toho udělají plnohodnotný kousek který bude moc dělat konkurenci finalní Day Z
  • Huh a to jsem si to chtěl ráno koupit *1* díky za varování
  • Tak má 2 možnosti.
    1) Hrát dál. Hra běží stále, pouze ji nelze zakoupit přes Steam, ale hrát ji tam lze. Kdo by si jich chtěl nedejbože koupit, tak stále může přes oficiální stránky.
    2) Požadovat náhradu.

viz originál: "Those who purchase the game and wish to continue playing it via Steam may do so. Those who purchased the title via Steam and are unhappy with what they received may seek a refund by creating a ticket at our support site here"
  • smejki
    "originální" artwork WarZ
  • právěže sem nevěděl, co je to uprostřed... takže dík, za vysvětlení ( ; ale ten obrázek je docela smutný fakt no....
  • God-of-War
    Hru sem si koupil a nehraju... je to tam samej za*ranej cheater..dokud s tim něco neudělají, nešáhnu na to.
  • Nahoře zombie walk, uprostřed promo obrázek WarZ a dole fotky z The Walking Dead.
  • zjistili, že udělali tu největší blbost, co mohli....
  • A co ti co už si to koupili ?
  • Tento počin naštěstí neznám. *1*
  • walltar
    Ale tak víš .... hru vyvýjeli už několik let než DayZ bylo vůbec v plánu. *1*
  • co to je? (:
  • walltar
    No to právě teď půlka světa přemýšli jak může být WarZ hotová ... problém je, že jestli je to beta tak to tvůrci zapoměli oznámit. Pokud bereš číslování verzí jako doslovné a ne jenom jako pomůcku tak je tím pádem Warz hotová protože má 1.0. Problém u čísla verze je, že to každý používá jinak ... jeden napíše 1.0 jiný 1.0RC někdo zase 1.0a někdo 1.2.0.12 ... podle toho se mopc nedá určit v jaké fázi vývoje si pokud nesleduješ ty čísla a nezjistíš jak to tvůrce bere. Takže nakonec si zase v tom co ti řekne vývojář ... a pokud vývojář mlčí, vydá hru a nikam nenapíše, že vydává beta verzi tak je to prostě release.
  • trolo
    http://s16.postimage.org/atacxy4et/Zombies.jpg
  • už od samýho začátku bylo jasný že to bude šit kterej se chce jen napakovat na názvu a jménu DayZ... nevim co kdo čekal, a jestli tomu někdo opravdu věřil že to dobře dopadne, potěš pánbuh :D
  • Veskoslav
    Yes:)Doufám, že ho pak strčí do Greenu a nechají ho tam shnít.
  • No, tak WarZ bylo odebráno ze Steamu. Valve má u mě plus *3*
  • lol
  • to mi připomnělo praktiky českých operátorů... máte volné minuty do zahraničí zdarma, ale zaplatíte za spojení hovoru, apod. takovýhle prasárny nesnáším a opravdu je mi líto lidí, co takovýmhle všivákům zaplatili za jejich lži

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší