Přejít na výpis diskuzí
Vydání WarZ doprovází obvinění z nesplnění slibů - UPDATE
19.12.2012 | Aleš Smutný
185 příspěvků
-
A došel k tomu že i Černarus s 15km je větší *1*
-
Možná to vyzní hnusně, ale už od začátku sem doufal v to, že WarZ pohoří a su rád, že to dopadlo, jak to dopadlo, protože u toho bylo až moc "náhod". Takže za sebe říkám, tento článek je zatraceně dobrá zpráva ((:
-
Děkuji ale nejsem žádná autorita jen u modu je alfa nanejvíš do verze 1.0 pak už je většinou vydána nějaká stabilní verze a jak si můžeš přečíst tak už mají verzi 1.7.4.4 což na alfu je dost, a WarZ jak může byt hotová když 14 dní před vydáním to měli jěště v alfa verzi *8*
A to že je arma neoptimalizovaná by tvurci modu kteří úzce spolupracují se studiem které ji vytvořilo mohli skusit ošetřit.
A o koupi army, do doby než nějaký dayz byl jsem si army všímal jen pro to že je česká a že má největší vykreslovací vzdálenost, jinak na ní s prominutím není nic záživnýho. -
To jsou i větší mapy v Planet Side:)
-
Už to stáhli i z akcí Steamu, kde byla sleva.
-
Nekdo si dal tu praci zmerit opravdovou velikost te mapy a podivejme se k jakemu cislu dosel...
http://www.pcgamesn.com/article/how-big-war-zs-map -
Jeste aby ne kdyz na foru je petisetpostovej hate thread :D http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3030652
-
No nevím. Těžko očekávat nějaké vylepšení od člověka, co vedl vývoj Big Rigs: Over the Road Racing.
-
Tvl. puknu smíchy, tyhle blamáže miluju *15* ta animace postav *1* a příplatky ve hře za capiny *16*. Bych se styděl jenom pomyslet na nějaké srovnání s ... Dobrá arkáda na zhulebný večer.
-
http://store.steampowered.com/app/226700/
Už to nejde koupit. -
Tohle se deje na konzolich, mas tak zarucenu rozumnou uroven her, ale zase to schvalovaci rizeni nejakou dobu trva a neni zadarmo.
-
Pokud vím tak na stránce dayz je napsané, že je to alpha verze. Já sem si myslel, že ve které fázi vývoje se hra nachází určuje víceméně člověk co na tom pracuje a né někdo na fóru games .... to se ti potom jako nejvyšší autoritě na určování v jaké fázi vývoje se hra nachází omlouvám.
Já nechápu proč by WarZ neměla být hotová pokud by ji vydali ... není to MMO je to jenom normální MP hra a nikde pokud vím není psané, že je to betaverze.
Jaká je optimalizace Army ... s tím asi člověk co pracuje na půdodním DayZ modu nic moc neudělá, narozdíl od někoho kdo dělá vlastní novou hru.
Ale pokud si armu někdo kupuje jenom kvůli Dayz ... to sem nečekal. -
Ups!
Skoncují* -
Můj zájem o WarZ opadl po prvním Ingame záběru a teď vidím, že není čeho litovat. :)
Holt trapná snaha dostat se na trh dřív než DayZ.
Až hru dodělají, zkoncují s jejich stupidním stylem vyhledávání hackerů a jejich následným
banováním (přičemž většina zabanovaných jsou nevinní hráči), přestanou tak ukrutně lhát hráčům do gesichtu a následně tvrdit, že žádný slib neporušili, možná bych o koupi popřemýšlel. -
Když už Steam nevrací peníze za reklamace, tak by si měl trochu pohlídat co pro koho prodává !!! Tohle jsem naštěstí nestačil koupit, ale tenhle rok jsem se už napálil na Iron Front 1944 -víc jak 30 euro za totální bugfest, strašně jsem se na to těšil, ale za dva dny jsem s tím sekl, nedalo se to hrát. V poslední době pak také Iron Brigade, v podstatě indie hra "chráněná" jak steamem tak GFWL, -opravdu hnus, strávil jsem víkend hledáním všech míst kde tenhle hybrid ukládá saves, abych mohl začít novou hru, protože v hlavním menu hry prostě zapoměli tuhle volbu dát?!?! Novoroční předsevzetí : nekupovat nové hry na steamu dokud nespadnou pod 10euro *9*
-
V alfa fázi to bylo možná do verze 1.5-1.6.. To si trochu protiřečíš ne? Když budu chtít hrát DayZ tak si musim koupit Armu 2 ( kterou na nic jiného nepotřebuji samozřejmě) a její optimalizace taky není růžová když i na Gforce 560ti to na full neběží perfektně. Nemluvě o cooperaci (hraní dayz v týmu) u které jsme se nemálo zasmáli. WarZ není hotová hra o nic vic než DayZ a to že si takhle nahrabaly do kapes jěště pred vidáním hry to je opravdu blbost těch kdo jim ty prachy nacpal, já si nikdy nekoupil hru pokud jsem nevěděl že to za ni chci zaplatit a to že jsem si už koupil chujovin *7*
-
Jo a kde prosím Tě na Steamu píšou, že je to Beta či neúplná hra? Neobhajuj tento zmetek.....
-
Počkat nejenom je to mod, který je zadarmo ale dokonce se nachází někde v alfa fázi. A to že musíš mít koupenou originální hru je u modu celkem normální ne? Přece nebudeš kupovat hru kvůli jednomu nedodělanému modu.
Dayz je nedodělaný mod VS WarZ je hotová plná hra.
Až vydají DayZ a bude to to samé jak tohle tak nikdo neřekne ani slovo, ale nejde srovnávat alfa verzi s hotovou hrou za kterou chcou peníze. -
A ani člověk nepotřebuje kickstarter aby ho vývojář mohl okrást. *1*
-
A nemysli si Dayz mě velmi baví...