Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To ti můžou zrobit i na filmy , ty si koupíš dvd film který si nainstaluješ a musíš to mít zapnuté online kde si to aktivuješ na jejich účtě ( DVD přehravače budou hrát jen přes online ) tak kdyby si chtěl film půjčit kámošovy tak on si ji nainstaluje ale nespustí protože ty jsi ji už aktivoval tak že tvůj kamarád musí zaplatit plnou cenu filmu *1* a jak to budeš chtít prodat tak dáš 20 procent vydavateli filmu i když sis ten film koupil , prostě to jde udělat tak všude akorát by museli být speciální dvd přehrávače ze speciálními disky které by normální přehrávač nespustil *1*
  • Hawk
    vyděl si Metro na full verzi vyděl si Crysis 3 , MAFIA 2 dx 11 na full verzi ani jedna hra nedosahuje ani z 50ti procent kvalit na konzolích jak na PC . Navíc konzole brzdily vždy jen PC hry tak že předpokládám že nové konzole vylepší výkonost her aby mohli na PC hry vypadat konečně tak jek si zaslouží a jestli se zlepší výkonost konzolových her díky nové generaci konzoli tak se zvýší výkonost her i na PC a pokud se zvýší výkonost na PC hrách tak nové generace konzoli jim nebudou sahat ani po kotníky graficky to je holý fakt at se ti to líbí či ne . *5*
  • Bože víš ty vůbec něco o tom jak ty konzole fungují??? Když si vezmeš výkon PS4 potom předpokládanou cenu. Za 12000 cca se vyrovnají dnešním herním počítačum. Ty jsi asi ten typ člověka, kterej musí mít všechno na ultra aby si hru užil. Taky jsem PC-čkař ale tyhle názory mě fakt štvou. Btw jestli jsi viděl gameplay killzone shadow fall tak ten jel údajně cca na půl výkonu ps4 tak se nad tím zamysli.
  • Happy_Hippo
    Ja sa priznam, ze osobne, mi je to jedno :) Vzdy som si kupoval nove hry - ten pocit pri rozbalovani hry :), a najme ked je hra naozaj kvalitna tak ten pocit, ze som prispel aj vyvojarom za ten paradny kus je skratka bozi, som v tom divny ja viem, ale to je to, preco kupujem hry, pre ten dobry pocit. (najma na PC vsakze)

No ale zase na druhu stranu chapem ludi ktorym to vadi, preco by mal niekto proste obmedzovat to, co spravim s MOJOU vecou ktoru si kupim. Vydavatelia si na toto vymysleli taky oser, ze ta hra vlastne nie je MOJA ani ked si ju kupim, mam len licenciu ktora ma opravnuje na jej pouzitie a bla bal... To je jeden z dalsich darebacky chamtivych cinov ktore mi kazia ten moj dobry pocit ked kupujem hru...

Na druhu stranu, ked teda vlastnim licenciu a nie hru na jej pouzitie, preco by som nemal mat pravo preda tu licenciu? Ked uz teda pristupim na tu trapacku hru chamtivcov? Uz ani to nejde? Preco? Preco nemozem predat moje opravnenie na uzitie hry? Resp. preco by mal mat vydavatel pravo, pozadovat poplatok za to, ze ja chcem niekomu predat, resp. pozicat hru? To je ako keby som si kupil 2L Colu, a kazdy druhy kto sa chcel z nej napit by naviac este musel platit poplatok za uz raz kupenu Colu.... Je to zvratene, nehanebne, chamtive.

Ale aka je z tohoto cezta ak to bude mat aj Ps4? Jednoducho investovat peniaze do PC, alebo skratka prestat hrat a zacat pozerat filmy a citat knihy?? :D... teda do tej doby, dokial aj tie budete moct pozicat popripade pozerat vo viacerych ludoch bez poplatku :)...

Inak uz to ze Microsoftu preslo nehanebne spoplatnenie multiplayeru aj bez dedikovanych serverov (teda defakto uplne neopodstatne platenie za vzduch) je uz neskutocny paradox dnesnej doby hlupych ludi "krori si radi priplatia za kvalitu".... Ale to je uz ina tema :D
  • To dokazuje jen blbost lidí, nikoli výkon jejich marketingu :D
  • To nie je pravda, vacsina always-online DRM hier boli najlepsie predavane hry daneho roka - z toho jednoducheho dovodu, ze sa proste pri vydani nedali stiahnut. Ale to nema vobec nic spolocne s touto temou... Ale aby som odpovedal na tvoju otazku - pokial to iste zavedie aj Sony, tak ano, som si isty ze zarobia viac.
  • lol

proč by si měl vydavatel strhávat procenta za to že chci já prodat hru kterou jsem si koupil za plnou cenu ?? to je blbost nemyslíš proč bych mu měl znovu platit jen proto že chci hru prodat . tak ty budeš platit za internet že si HO pořídíš plus goleden kartu aby si mohl mít účet plus hru kterou si koupíš a plus zaplatíš za to žei chceš ještě prodat ha ha ha ha ha já se tomu jen směji tak ty budeš platit jak k00k0t jen proto aby sis mohl zahrát konzolovou hru cha cha cha cha díky at si to nechají lepší si zahrají na PC kde graficky bude úplně stejný ne li lepší pokud máš nadupanou mašinu PC tak se o to nemusíš vůbec bát konzole ji nebude sahat graficky ani po kotníky a s odstupem času už vůbec ne ŘEKNU JEN JEDNO ZLATÝ PC a konzoli at si nechá celý MC

Konzole nikdy nebyli a nikdy mít na PC nebudou ani graficky ani celkově to je holý fakt ! *5*
  • nemyslím že to odesere koncový uživatel když to lidi nebudou kupovat tak si to odesere leda sám microsoft oni jistotu nemají oni jen můžou doufat že lidi budou takový hlupáci aby jim platili za všechno co se dá .A věřím že jim to fungovat tak dobře jak si představuje microsoft nebude , kdyby to byl účinek tak by to dávno zavedli i na PC hry taky ale jeden vydavatel ted nevím jestli to byl Crytek nebo kdo zavedl takové podobné zaopatření k vůli pirátům měli to pár měsíců to zabezpečení lidi jim to nekupovali a firmy zjistila najednou že předtím se zas tak špatně neměli jak ted s tím novým zabezpečením tak to zrušily lepši jen aby se jim vrátili zisky zpět , to samé bude i s novou konzolí prostě nepůjde tolik na odbyt jak si microsoft myslí a pevně v to věřím *5*
  • Myslíš že vydělají víc ? já tomu nevěřím jak už tu bylo psané na PC taky dělali opatření k vůli pirátským hrám ted přesně nevím který vydavatel to měl že hry šli spustit jen přes aktivaci plus online přihlášení k servru , měli to jen pár měsíců pak tohle zabezpečení zrušili a to jen díky tomu že jim to lidi nesežraly a oni díky menším ziskům se vrátili ke staré metodě ochrany . *5*
  • Nikdo nerekl ze si kazdych 14 dni kupuji novou hru, stejne tak ze se co druhy den cpu steaky. Slo jen o to uvest jeden priklad ze penize lze utratit ( podle tve retoriky vyhodit) mnohem mene smysluplne nez porizenim si hry za 1000,-.
    Kdyby se kazdy ridil tvoji logikou tak si toho v zivote moc neporidi. Protoze by to nemohl prodat nebo by to bylo vyhazovani penez. Treba takovy dite, do bazaru ho nesoupnes a pritom do nej clovek nacpe neskutecne velke castky do doby nez se osamostatni. Za to by byla kvanta zvysovani vykonu PC. *3*
  • Ale zase tu máš určité proceto (možná doslova) zákazníků, kteří internet nemají (nikoho takového neznám :D, ale lidi se proti always on i tomu 1x24 celkem bouřili) nebo prostě jen mají rádi ty krabice. Potom by si tedy museli někteří koupit ke konzoli internetové připojení a pro XO live gold (pro PS4 online služba nebude s největší pravděpodobností zpoplatněna). A proč že tam dalával xbox tu blu-ray mechaniku :D? Asi jen na ty filmy, což by mohla být pravda, zvlášť podle toho jak probíhala konference. Ale musím říct že pro mě je to taky nejlepší cesta. Jen je mi líto těch lidí z obchodů, kterí ztratí práci.
  • na to by stacilo 1% rozpoctu marketingu ktery uzira 90% zdroju studia, jsem sel do kolen, kdyz tu byly pocty zamestnancu v Blizzardu 2/3 marketing zbytek ostatni a programatori+grafici nejmensi oddeleni cele firmy... Ale je fakt ze marketing ma Blizz dokonalej jak dokazou prodat i vstupenky na sve demo prezentace je neuveritelny vykon, vetsina firem dnes na sve presentace zve zakazniky a jeste jim dava darky aby prisli *3*
  • prodavat to rovnou pres digitalni ucet z uctu na ucet za zakaznikem danou cenu a provozovatel at si ztrhava procenta to je schudna cesta a kamene obchody??? a co jako? proc brat na ne ohledy, kdo bere ohledy na lakyrnika, kdyz stejnou praci udela roboticke rameno, proste pokrok, dnes nejsou potreba stejne jako opravari psacich stroju...
  • No ved presne to som hovoril. Akurat s tym rozdielom, ze skutocne mozno predaju o novinku menej, ale asi ti unika fakt, ze z hry ktora bola kupena second hand neuvidia vyvojari ani vydavatelia ani cent. To je to iste ako s piratskymi hrami. Takto si ti dvaja co kupili v bazare pockaju pol roka na zlacnenie, ale z tych penazi pojde urcite percento vyvojarom, coz predtym neslo. Vysledkom bude celkovo mozno menej utratenych penazi za hry, ale vyvojari a vydavatelia dostanu penazi VIAC. O tom som presne hovoril.
  • Ale je přece pohodlnější jen ty peníze kasírovat, než hnout zadkem a něco udělat. Taky né každý studio má liské zdroje pro vyvyjení jak říkáš hutných dlc a zároveň dělat novou hru. Takhle to snad dělá UBISOFT s Assasins creed, aby ho vydala každý rok a kvalita jde dolů.
  • Jasně já neříkám že se mi to líbí, že hra stojí 1500. Druhá věc je, zě 90% lidí co pracuje v těhle firmách nemá zase milionový konta a ti co je mají je klidně propustí, aby nemuseli šáhnout na svoje peníze. Myslím že už to tu někdo psal, měli by to dát minimálně za cenu pc-her. Celkem se mi i líbil nápad, že by si hru prodal někomu na xbox-live. Nejsem nějakej programátor, ale myslím si, že by to šlo dát tak, aby z toho vyšels ty i vývojář dobře, ale zase tu máš třetí stranu, což jsou kamenné obchody. Podle mě je tohle celkem patová situace, ze které všichni spokojení vyjít nemůžou a myslím si že to spíš odsere koncový uživatel.
  • Tak proto EA zrušili Online Pass, protože už pro ně nebude mít žádný význam. *1*
  • No to hej, preto som aj povedal, ze omnoho viac to pomoze mensim a "niche" titulom, nez velkym hram. Ako som povedal, mne je uplne fuk co to spravi s CoD a podobnymi hrami, mna zaujima co to spravi s hrami ako boli Demon Soul alebo Valkyria Chronicles...
  • Tak to si mě fakt rozesmál už tě vidím jak kupuješ co 14dní novou hru 1500kč jen proto aby sis ji schoval a zarámoval na věčný časy ale u tebe to chápu jestli deně nebo co druhý den se cpeš steke za 300kč tak není problém utracet za hry 2 litry .Já si lepší zvýším výkon na svém PC ........................... *3*
  • naopak ted budou moct zvysit nebude konkurence *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit