Přejít na výpis diskuzí
Vydavatelé by měli mít podíl z prodeje Xbox One bazarovek
24.5.2013 | Adam Homola
70 příspěvků
-
Já mám pocit že v této generaci Microsoft vyloženě chce aby si konzolisté kupovaly mašinu od Sony...
Zatím z toho co o těch konzolích vím, bych prostě do X-Boxe fakt nešel... -
Aby jste měli vůbec jaké zisky si rozdělovat ha ha ha ha vydavatelé si můžou přát co chtějí jestli se jim na to zákazník vysere tak si to můžou prodávat mezi sebou . Už tato novinka že musíš mít internet aby si spustil hry plno lidí odradí od koupě a s těma bazarovkama je další věc .Pevně věřím že tahle konzole už s těchhle důvodu úspěch mít nebude možná jen USA a Anglii a v zemích kde nejsou ekonomicky moc závislé a rozhodně jsem si jistý nepřekonají zisky své předešlé konzole *1*
Ze začátku jsem uvažoval o koupi taky ale ted mě Microsoft přesvědčili proč si mám zůstat u PC a zvětšit si lepší výkonost svého PC než utrácet ohromné sumy jen za hry které jsou ti v podstatě na dvě věci ........ díky *1* -
diky MS že jsi za mě vyřešil dilema jestly nové pc nebo tvou konzoly *1*
-
objektivita zaručena
-
Kdyby to byla pravda, tak to znamena, ze kdo se s xone jednou denne nepripoji k netu, ten si nic nezahraje.
-
Ta tvá stojící cena by platila leda při dokonale elastické poptávce her, což pochybuji, že je. No promiň mám mít zkoušku z ekonomie O:-). Chtěl jsem říct, že kdyby se to nekupovalo, tak by ceny šly dolu což je docela reálné při těch přirážkách co na tom mají :) viz cena film/hra...
-
No zatím to není 100% potvrzené že to tak opravdu bude, ale pokud ano, nezůstalo by než si počkat na slevy v obchodech.. Jinak vlastním PS3 a věřím že budu mít i PS4, (ale stále čekám na E3, na více informací o obou konzolích, připravovaných her atd.). Také jsem zvědav i na těch 15 exkluzivních her co bude mít X-box one, pokud by se mi hodně zamlouval právě i X-box one, tak bych po nějaké době koupil i tuhle konzoli a měl prostě obě..
-
I kdyby to Sony zavedlo po vzoru MS, trh se s tim popere a nakonec bude vse ok. Bazarovky sice pujdou do kytek, ale jiste se obevi vyprodeje a ruzne slevove akce...
-
http://sony-fanboy.blogspot.cz/
-
snad to Sony neudělá. pak by to mohlo dopadnout tak, že lidi by hry nekupovali hned po vydání a čekali by na nižší cenu, ale protože by byly prodeje menší, tak by stály pořád stejně