Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ty kluče už nemusíte ani rozesílat *1* *1* *12*
  • 10.10
  • Jazz
    Do kolikátýho to bude trvat ?
    Předem díky za odpověď
  • morik
    Na váš dotaz "teplouš s blonďatým teploušem v avataru" nebyly nalezeny žádné výsledky.
    Ups wikipedia asi selhala co? No myslím že se umíš vygůglovat sám.
  • H4wk
    Ty si dement, pre detaily si prestuduj wikipediu.
  • morik
    Ano, ano dlouho jsem přemýšlel nad tvým intelektuálním příspěvkem, který je bohužel i nad mé chápání. Totiž není mi jasné to slovo, jež si (nepochybně úmyslně) zvýraznil Caps Lockem. Není ani v Ottově slovníku naučném, tudíž předpokládám že si také hraješ na SMÁRT GÁJ, nebo se jenom snažíš upoutat pozornost tím, že používáš výrazy základního a nejjednodušího cizího TONGUE, jež se v těchto končinách vyskytuje a mylně očekáváš, že z toho někdo padne na ÁSS.

Také musím reagovat na tvoji "větu," že mě vidíš, neboť rozhodně nejsi kdokoli z mých spolubydlících. Zbytek tvého hloupého příspěvku neokomentuji, oba jistě víme co teď se svojí HAND děláš.
  • Spíš to vidim na oficiální PROhlášení. "Zase sme to podělali, nestihly, omlouváme se, tady máte zdarma jako omluvu novej a mnohem lepší skin podrážek u kanad, teď už bude všechno lepší a řůžovější atd...". *16*
  • H4wk
    Tiez ma zaujima ;)
  • bude nejake oficialni vyhlaseni? nebo to poslou jen kody stastlivcum a zbytek bude cekat a cekat a cekat??
  • Hele a jak se choval Origin kdyz si ho zpoustel? Otevrelo se ti nejaky dalsi okno kde ti to nejspis hlasilo dostupnost BF3? Protože ráno když sem ho poprvý otevíral, tak mi spadnul. :) Samozřejmě v Originu žádnou ikonu tedy nemám.
  • JJ sorry, nedopsal jsem větu, jj v originu
  • Kde máš jako ikonu BF3, v Originu?
  • Pisu z tabletu a nějak to nezvladnul. to melo bejt na rancora. *6*
  • no me je to jasný :-)
  • rancor1223
    No vídíš, mě se spustí za 20 vtešin a to ani nemám čtyřjádro.. *7*
  • rancor1223
    To vim taky, ale teď budu muset hrát celou středu F1 2011 místo BF3 *1*
  • Já jsem ještě na mail klíč nedostal, co to má být. Předobjednáno mám dávno a ikonu battlefieldu 3 taky. Ale klíč ještě žádnej, já jim dám 27.9..............
  • H4wk
    Tvoje PC = big sh*t

Mne nic nesekne.
  • Origin = big EA sh*t

Celej komp (4-jádro, 4 gb ram, ...) se zasekne tak na 5 minut, než se ta blbost spustí a to je prosím pěkně ještě beta verze, která má unést nápor po vydání BF3 *11*
  • Buť v klidu, Open Beta je pro všechny a early Beta je v nedohlednu. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit