Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení soutěže o přístup do Battlefield 3 betatestu
26.9.2011 | Redakce Games.cz
98 příspěvků
-
opět srdečně děkuji za tvůj upřímný zájem o mě a o mé zdraví. Léčím se modafenem a ta rýma mě nemůže opustit. Ovšem tě musím upozornit že mé narážky na homosexuály jsou čistě negativního charakteru, takže pokud už jsi dlouho neojel nějakého chlapa, já ti k dispozici být nemůžu, preferuji spíše pochvy (ty pohlavní). Nedělej si proto na mě zálusk a najdi si někoho koho dobře znáš, komu bylo 15 a kdo miluje sérii her Battlefield.
S tím komplexem si mě odhadl, mám tzv. komplex méněcennosti, který se mě drží víc než ta má rýma.
Dietu jsem nedržel a ano občas se mě někdo dotkne. -
Lidi ty klíče budou rozesílat až zítra, že? Pokud vlastním MoH limitku ne?
-
Vzhledem k tomu, že beta začne až odpoledne, nevidím žádný důvod pro omluvenky... Zase chytrák *7*
-
pobavilo!:]
-
Bylo by zajimave vedet, kolik snilku doufa,ze zitra dostane klic (ano,ja taky *1* ).
Do ctvrtka to prece prezijeme. -
Uz som ti vravel ze sa daj liecit, skusal si ? Zjavne nie.
Inak pripadas mi ako zakomplexovany homosexual, zazil si ked si bol dieta (teda nedavno) nejaku zlu skusenost ? Niekto sa ta dotykal ? -
Zítra je velký den....
Zítra se zvedne věšině místních diksutujících nálada a jejich pohlavní úd ( dívkám se protentokrát omlouvám, tento příspěvek se jich NEtýká, neboť jak většina místích diskutujících NEví, dívkám se pohlavní úd zvětšit NEmůže, neboť ho NEmají. )
Zítra základní školy zaznamenají velký počet absencí, neboť většina lidí zde raději dá přednost pohlavnímu uspokojování nad průměrnou hrou a jakýkoli výstřel z pušky M16 bude zaznamenán kmitem jejich pravé ( minoritně levé) ruky.
Zítra dají místňáci přednost nové hře, místo análu jejich nového přitepleného přítele, jehož potkali minulý týden v gay-baru, kam šli se svými normálními, heterosexuálními kamarády podívat se pod záminkou, jak to tam asi vypadá.
Zítra je velký den..... vy moji kládoleštiči -
Když mám hru předobjednanou a aktivní v originu, tak kde si stáhnu betu BF3? Zítra ji budu moci stáhnout?
-
Vzhledem k tomu, ze kody mam tri, tak se s vami o dva rozdelim. Proste kdo ho vyuzije driv, tak tomu bude platit. *3*
Kody jsou nasledujici:
8WLCH-Y6QJ4-3MO3V-VZBP7-BNBTI
ZUMSG-MW6CN-SLUFL-6M2X2-5J2VO
Mejte se *4* -
Přesně tak.
-
pokud to chapu spravne,tak 29.9 je to otevrene pro vsechny,i pro ty co tuhle hru nemaji predobjednanou ze ?
-
"veřejný multiplayerový betatest Battlefield 3 odstartuje 29. září 2011 a hráči si tak budou moci zdarma vyzkoušet chystanou akční videohru ještě dříve, než 28. října 2011 dorazí na pulty obchodů.
Betatest Battlefield 3 bude k dispozici ve verzích pro PlayStation 3, Xbox 360 a PC. Hráči, kteří si předobjednají digitální verzi hry pro PC na portálu EA Origin, získají přednostní přístup do betatestu již 27. září 2011. Navíc všichni zákazníci, kteří si předobjednali Limitovanou edici Medal of Honor , získají rovněž přednostní přístup do betatestu od 27. září 2011. "
Electronic Arts Czech Republic, s.r.o.
Gemini building, Na Pankráci 1683/127
140 00 Praha 4,
Czech Republic
Z tohoto mailu vyplývá, že se jedná o klíč k PC verzi. Možná by nebylo od všci to v článku zmínit *2* -
Já si počkám do čtvrtka... *2*
-
nevím jak jsou ale ty klíče rozlišený, ale mám dojem že tohle budou asi jenom klíče na PC verzi ;) ale možná se pletu *1*
-
Blbosť, tolko je normálnych misií.
-
tie lokacie ma dostali *1* ale snaha bola...
-
S váma se asi začnu kamarádit! *1*
-
11
-
Tak hledej dál , je to tam :) kdo hledá najde :p
-
Tak jasne ze krabice je lepsi, kdyz se pak aktivuje na Originu, leda hodne velkej environmentalista by bral Origin *1*