Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejde, protože tyto konzole nejdou jailbreaknout. *1*
    Však i GTA Online je na PS4/XOne bez cheaterů, horší bude, až tam jailbreak pude.
    Na PS3/X360 taky nikdo nehackoval, než šly jailbreakout. *4*
  • TheGGG
    no jo, rusáci a číňani, ti uměli vždy vše jen zničit a rozvrátit...
  • Tilwaen
    co brani vývojárom, uzavriet vrejny test, a pracovat v klude na doladeni hry?

Fakt, že je hra v early accessu, za který už hráči zaplatili, nikoliv v bezplatné alfě.
  • Krescz
    2020 vyjde další patch
  • nahodou, zucastnujem sa Dozoru, a uz mi prislo oznamenie ze jeden typek ktoreho som oznacil za cheatera dostal BAN.

mimo to v hre 20 hracov je cheatovanie povolene, zakazane je v hre desiatich teda 5v5. Takze ak mas s cheatermi problém tak hraj kompetetivne zapasy.
  • mrtvá hra *7*
  • Lukyz
    Taky mám osobně v třetí Armě "pár" hodin, ale na nějaký drastický bugy si nevzpomínám *6*
  • Asi jsem přeslechl ale kdy je datum vydání plná verze?
  • Bude někdy nějaké to SP?
  • facepalm:
    Ty se tady budes ztrapnovat az donekonecna? Proc si trochu nezagooglis, nez vypustis takove pindy proboha ??? *8*
    Tak jen pro informaci. Vyvoj DayZ primo s Deanem Hallem zapocal v srpnu 2012. A kdyz tam Dean nastoupil uz se nejaky cas na hre pracovalo. Takze vem si kalendar a zacni pocitat. Jsem fakt zvedavej co zase vyplodis. *5*
  • jindra.veliky
    hadam ze si v Silveru :D :D

nejaci hraci holt umi pouzit mozek, predpokladat taktiku protihracu, koukat na minimapku, peclive poslouchat a nechodi jen jak blbci po mape :D
  • Vůbec nevím o čem mluvíš. Na A2 a A3 mám něco přes 2000 hodin, přitom si nijak nevybavuji který bug by mě zabil, ano, v A2 jsou známé bugy, (zmáčknutí V před překážkou, která tě zláme v textuře + "skok" z 2 a více schodů), ale po 10 hodinách se je naučíš a už je neděláš. Ale u A3 neznám bug který by tě zabíjel (možná s DayZ modifikací).
  • Co to tlachas ? Ta hra je uz nekolik let jednou z nejprodavanejsich na steamu. Ty ostatni nesmysli ti ani vyvracet nebudu.
    Prej ze na sebe nevydelala *1* . Prave ze ta hra uz ma vydelano takze neni zadnej duvod pokracovat ve vyvoji ...... to je ta pointa ktera ti unika.
  • Ty jsi jeden z těch kteří nazývají cheaterem každýho, kdo je lepší jak oni (takže prakticky všichni :)), viď?
  • Mně je naopak líto, že není více her jako Arma II, III, Take on Mars, Take on (jen to s těmi vrtulníky). S bugy se dokážu smířit.
  • platit milionu testerům mzdu.. a přemýšlel jsi u toho než jsi to napsal? Milion testerů, kdyby dostal každý jen stokorunu (za kterou to nikdo dělat nebude) tak je to měsíčně vyhozených sto milionů korun... fakt geniální nápad chlape.. u hry která ještě ani nevyšla/nevydělala. Že někdo vyvíjí hru třeba i čtvrt století je jeho PROBLÉM (co se týče rozpočtu, fanoušků, času), ale to že někdo za nedodělanou hru zaplatí a je jedno jestli je to alfa, beta nebo early access je jeho BLBOST. Stěžovat si potom na nějakou nedodělanost, neschopné a líné vývojáře.. fakt se chceš označit za svéprávného jedince?
  • Myslim si, že Arma 2, Dayz, Arma 3, Dayz stanalone by mohli vyhrat nakou anketu o nejvic zabugovany hre vubec. Dayz me celkem i bavilo, ale to se proste nedá hrat kvuli vsem tem bugům stravite 2hodiny nakym hledanim veci, utikanim rped zombikama atd atd a pak stejen zabije nakej debilni bug a to se mi stalo snad 1000x to je totalně k nasraní. Až sem si proste jendou řek že už na to nemam nervy a odinstaloval to. A myslim si že lidi v bohemce by se nad timhle už fakt meli zamyslet , protože vic zabugovanou hru neznam a zacit s tim neco dělat.
    A dayzstandalone jestli nekdy vyjde bude fakt zazrak ( Zabugovanej zazrak)
  • myslím si, že nejen tvůrci DayZ vedou boj s hackery (a podle článku ve mě zůstal dojem, že jim to moc nejde). Ptát se proč vést boj proti cheatům? Vážně hraješ rád hry, kdy ti dá nějaký nedomrdlý zakomplexovaný kr.pl headshot prakem z větviček ze vzdálenosti dvou kilometrů skrze kopec a město? Ono to totiž odrazuje normálně hrající hráče i ty hardcore (a poškozuje hru samotnou).
  • RedEagle
    Možu byt ešte radi :)) v takom Counter Striku GO v každej hre z 20 hračov 10 cheaterov a tvorcovia hry to maju u -prr-r.d.ele :))
  • Myslíš že na PS4/XOne nejde ve hrách vyvolat debug konzoli, hackovat apod.? :D Zpátky do reality než tě někdo označí za naivního..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit