Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Casopisy, noviny, televize, radio to vsechno je prezitek, protoze at chcete nebo ne postupne vse pohlti i s obsahem zminovanych medii internet a neni dlouho doba a budeme pres net telefonovat, tomuhle se rika pokrok a ten je nezastavitelny.
    • Hloupost.
      Televizi internet asi pohltí, protože oproti ní přináší pouze výhody (respektive veškeré TV-vysílání bude online). Ale ani jedno ze zbývajících médií prostě pohltit nemůže. Tisk vůbec nepřichází v úvahu - nepotřebuje připojení ani energii a je tu také hmotnost, skladnost a bůhví co dalšího. Dále zařízení na příjem s reproduktorem bude vždy levnější, menší a méně energeticky náročné než zařízení s jakoukoli obrazovkou. Internet maximálně zmenší trh těchto médií a tento prostor zaujme sám. To už se ale stalo.
  • Dle mne nějaká obdobný formát vznikne na tom novém "dětském" kanálu co plánuje ten hlupák z Novy.
    • nějaký*
  • "Výsledky pořadu byly podle mě s ohledem na vysílací čas, kanál ČT2 a cílovou skupinu dobré"
    Takže přeloženo, koukalo na to pět a půl lidí a i když ČT oficiálně sledovanost nepreferuje, každá záminka se, v době velkých rozpočtových škrtů, hodila.
    Částečnou vinu na tom neseme i my a upřímně kdo z vás na to ještě pravidelně koukal? Osobně jsem přestal tak před třemi lety, ale nevadila mi neaktuálnost recenzí, ani zastaralá grafika, ani scénky. Prostě mě nebavilo zapínat TV jen kvůli pár minutám, navíc když GP neměl nikdy pevný vysílací čas. Tu samou křivku sledovanosti (zrychlenou v čase) u sebe pozoruju i v případě Re-playe.
  • Jak tak koukám na graby z virtuálního studia tak za těch 13 let se toho u GP asi moc nezměnilo, ani schopnýho výtvarníka udělat virtuální studio si zjevně nebyli schopný sehnat/zaplatit. Když se s virtuálním studiem v ČT začínalo a jako první "testovací"pořady byl Objektiv a GP, tak studio Objektivu bylo narozdíl od GP docela koukatelné a to zůstalo zdá se dodnes. Velká škoda.
    • GlaDOS
      Přečti si ještě jednou rozhovor. Vytvoření nového studia by nebylo zadarmo a jelikož mělo GP přesně danný rozpočet a vedení je tak nějak ignorovalo, těžko s tím šlo za takových podmínek něco dělat.
  • Kdo a nebo co, že je ten dramarug ? *3*
    • Blb co stojí za koncem Game Page, prtotže chce multikulti sa.čku
    • BoB.2
      hups asi se někdo překlep
  • To má ČT v oblibě odstřelit pořady pro lidi mezi 13-40ti lety. Viz například můj oblíbený Paskvil. Hlavně že mají programy pro dechovkáře, pro buziky (Q nebo jak se to jmenuje), opery a podobné "atraktivní" věci. Díky tomu už 3 roky neplatím koncesionářské poplatky, protože se na ČT nedívám, tak nevidím důvod, proč bych jim měl sypat do kasy.
    • To, že se nedíváš na CT neznamená, že nesmís platit koncesionářský poplatek.Tím vyvstává otázka, že buď nevíš o čem mlůvíš a platíš aniž by sis to uvědomoval nebo za tebe platí rodiče nebo jsi neplatič.
      • Ano, jsem neplatič a nestydím se za to ;-)
        • A jaké to je mít trvalý pobyt přihlášený na obecním úřadě ? :)
          Já vím, že tam nejsi (po diváky), ale mohl bys o tom povyprávět :)
    • Tak to hlavne radsi ani nikde nezminovat, protoze koncesionarsky poplatky se plati z pristroju, ktery vlastnis, a ne ze sledovani CT ;) Jinak je za to asi 10000Kc pokuta (myslim)
      • vlastik.plaminek
        To je jako se příhlásit na PČR, že jsem znásilnil sousedku. Sice jsem se jí ani malíčkem nedotknul, ale nástroj na to mám. Navíc nevidím důvod, proč platit nějaký poplatek za přístroj, který už jsem zaplatil prodejci.
      • To je mi jasné, ale většina těch poplatků nejde na provoz a zkvalitňování techniky, kterou používají všechny stanice na území ČR, ale cpe se do trapných pořadů ČT, do točení céčkových českých filmů a na odměny vedení ČT. Jinak já sem v klidu, protože mám trvalé bydliště jinde, než opravdu bydlím a tam se poplatky platí, takže mi pokuta nehrozí :-)
    • Porušuješ zákon, bravo! Jen na okraj k Paskvilu: vznesl jsem nedávno dotaz proč není Paskvil v iVysílání (bez klipů tam kdysi byl) a prý že z kapacitních důvodů. V době YouTube dost směšný argument.
  • Pokud je pravda co Broukal říká tak je to podpásovka od ČT je mi jasné že je ČT zaměřena spíše na dokumenty a kulturní pořady ale nemyslim že by GP byl uplně špatný a že by neměl dobrou sledovanost.Zkrátka nechápu.Asi ta sledovanost padala u jiných pořadů a proto se rozhodli jeden uřiznout a nahradit ho dalším pro seniory.
  • no jo, chlapec bude muset po několika letech nicnedělání začít konečně pracovat a evidentně je z nastalé situace v šoku *2*
    • Trol.diskuzni
      Těch pár měsíců před KONCEM by to už mohl mít v patě, chlapec... *5*
  • nejlepsi je stejne replay s nejhezci moderatrokou *14* *14*
  • Posledni kapka CT .. prestavam platit poplatek a at si za ty krestansky s****y plati duchodci a kravy na materske !!!
    • pockej, az budes mit sam kravu na materske.
    • zdeeneek
      Duchodci a zensky na materske za zruseni GP urcite nemuzou. Nejses trochu mimo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit