Přejít na výpis diskuzí
Vyjádření dramaturga Game Page Ondřeje Broukala ke zrušení pořadu
12.6.2012 | Petr Poláček
146 příspěvků
-
Já bych všechny ty pořady a televize zakázal.
-
-
Me se tv posrala a novou jsem si nekoupil a kupodivu mi nechybi. Hlavne reklamy, ktery me doslova sziraly. V dobe netu, kdy si muzete pustit skoro vsechno kdy se vam zachce a na co mate chut v budoucnu tv nechci. A monitor mam velkej.
-
A správně bys můj synu udělal. Televizní stanice jsou pouhými nástroji ďabla.
-
-
To by bylo jeste tak zajimavy :)
-
-
Doufám, že nemyslíš televize jako přístroje, protože to bych si pak neměl na čem pouštět filmy, protože čučet na film na monitoru mě fakt nebaví :-)
-
-
Muzu te ubezpecit, ze on nemysli :)
-
-
No dík *1*
-
-
-
-
Taková lepší petice http://www.ipetitions.com/petition/petice-za-dozivotni-nezarazeni-poradu/
-
-
která zkriplené hlava tohle vyblila? rád bych si s ním pohovořil, že by ho ani vlastní matka nepoznala...
-
Jak může sakra někdo hatovat Jindru Rohlíků? *8*
-
-
I když jsem to taky asi rok neviděl, tak to bylo v současným formátu celkem k hovnu, CT 2 by mela mít trosku jinej porad o hrách, neco jako replay, ale víc do hloubky, treba půlhodinový gameplaye nejlepších her poslední doby- když už to teda nebude aktuální. A místo Game Page by se to mohlo jmenovat Game Play *1*
-
Stejně si všechny informace o hrách můžete najít na netu... Telka je pro lamery. *5* *6*
-
-
Vsechno si muzes najit na netu, takze zrusme uplne televizi ne? Pritom jde spis o princip. Kdyz chteji a maji porad v TV kutilove, zahradkari, milovnici koni, cestovatele, obdivovatele rozhleden a zeny v domacnosti, tak zajmova skupina hraci pocitacovych her by meli mit take svuj porad, kdyz uz ho jednou meli. Pak jako by CT rikala, tahle zajmova skupina uz pro nas neni dulezita, uz ji nechceme. Tady jde o cest! ;)
-
Přesně tak. Na kvalitních ničím nezaujatých serverech jako IGN a Kotaku.
(Kecám, IGN je v hrsti velkých publisherů a Kotaku je ubrečenej lifestyle blog.)
-
-
Heh, je to překvapilo?Vždyť museli mít údaje ze sledovanosti a tak šla určitě v posledních letech hóodně dolů, stačí se podívat, kam se propadl Level. Pořad s obrovskou sledovaností by přece nerušili...Doba se prostě změnila, ale někteří lidi si to nedokážou uvědomit. Je to jako se zlatými stránkami, kdo dneska hledá něco ve zlatých stránkách, každý použije Google nebo seznam. Stejné je to i s GamePage, proč by někdo čekal celý týden na nějaké 26minutové shrnutí, když má neomezené možnosti v podobě YouTube, nemluvě o zahraničních portálech typu ign,gametrailers atd. Pochybuju, že těm, kteří platí koncesionářské poplatky, bude tento pořad sházet, mně tedy vůbec ne.
-
-
Sklapni - proč Krausovi zrušili Uvolněte se, prosím? Kvůli malé sledovanosti? Těžko! Holt Česká televize jde do kopru...
-
-
Vyjadřuju jen svůj názor slušnou formou, na rozdíl od některých... *1* Kdyby měl Game Page velkou sledovanost, tak už je dávno něco podobného na Nově atd
-
-
Proč se oháníš sledovaností u veřejnoprávní televize?
-
-
Kdyby se na ni nikdo nedíval tak k čemu by pak byla ?
-
-
-
-
No jasne, nikoho to nezajima, nikdo to nesleduje, a proto na konkurencnich tv vznikly hned dva nove porady o hrach.
-
-
Uvidíme, jak dlouho se udrží, schválně, jestli vydřží více než 3 roky.
-
-