Přejít na výpis diskuzí
Vylepšená verze Divinity: Original Sin vyjde na konzole na konci října
9.10.2015 | Adam Homola
88 příspěvků
-
Tom ak chces z 2014 co spomina xxxy..ok tak vyborne su Divinity, Talos Principle, Legend of Grimrock 2, This War of Mine , Endless Legend , Age of Wonders III, Shadowrun: Dragonfall , Elite: Dangerous, Wargame: Red Dragon a Asseto Corsa
Ak 2015 tak Pillars of Eternity, Kerbal Space Program , Cities: Skylines , Prison Architect , Invisible, Inc. , Galactic Civilizations III , Shadowrun: Hong Kong , Total War: Attila -
Podla toho aky mas vztah k turn based hram. Ak pozitivny tak Divinity.
-
Divinity nebo Pillars of Eternity? Neumím se rozhodnout a na obojí nemám čas. O obou hrách jsem si zjistil maximum a stejně se nedokážu rozhodnout. Obě vypadají výborně. Dokázal by někdo doporučit?
-
Ono je těžké, vám konsoloidům, něco doporučovat, když nedokážete ocenit skutečnou kvalitu (viz debata pod tímto článkem).
Pozn.: Reakci o tom, jaká je Divinity blbosti, si ušetři pro někoho jiného. -
nebudem trolovi hladat hru, kto chce ten si najde, kto nechce tak sa trapne vypytuje aby potom mohol dane hry zhodit, lebo nemaju dostatocny pocet recenzii, nemaju velky rozpocet alebo nebodaj "produkcne hodnoty" :D
-
Proč se vymlouváš? To mi jako PC Master Race nejsi schopen doporučit nějaké ty fantastické exkluzivity na PC, hodnocené přes 80%, máte jich přes 45% Mně tak napadá recyklovaný Total War, ale to je pořád dokolečka dokola stejně jako Civilizace. Teď zkus něco ty :) Máte jich tolik, že určitě na něco přijdeš :)
-
nebudem ti nic odporucat, kazdy sikovny clovek si vie najst a vybrat podla svojho vkusu, nie je odkazany na 4 exkluzivity rocne co sa potocia x krat v bazare :)
uzivaj si produkcne hodnoty a vysoky rozpocet v the order prepadaku :)
takze zaver, pre konzolaka je dolezite velky hype, pocet recenzii (na ich hodnoteni nezalezi az tak, ale hlavne nech ich je minimalne 100), produkcne hodnoty a velky rozpocet :D -
proč bych měl používat google? Ty jsi expert s ikonkou master race, takže jsi věrohodnější než google, takže ještě jednou prosím, poraď mi něco skvělého, co musím hrát z těch 45 exkluzivit.
Produkční hodnoty mě nezajímá, čekal jsem, že to pochopíš, ale bohužel ne. Takže vysvětlím, nemůžeš čekat 45 exkluzivit v produkčních hodnotách Order, Infamous apod. Když jedna exluzivita jako Infamous stojí to, co těch vašich 45 :) -
"tak ty čtyři hry mají větší produkční hodnoty a větší rozpočet než těch 45 a ještě by na dalších 45 zbylo" takze pre teba je najdolezitejsi pocet recenzii, "produkcne hodnoty" a velkost rozpoctu ? :D
pre nas je najdolezita hratelnost, zabava a velka moznost vyberu, takze preto ty hras na konzole a my na PC ;) velkost rozpoctu, sa musim smiat ako moze byt niekto taky jednoduchy ako si ty :)
poradit nejaku hru ? pouzi google, ak to nedokazes tak sa ani nesnaz ich hrat, vacsinou to nie su casual konzolove exkluzivity ktore prejde aj cvicena opica :) -
a ještě smutnější je to, že výroba toho remasteru je dražší než ty vaše exkluzivity?
-
a nekteri nedospejou vubec... tak jako ty...
-
Ja bany nemavam hnisko, to je tvoja specialita. Fuha prekvapil si, mali sme rovnaky tip. Vidno, ze mas obcas aj svetle chvilky. Metacritic ale nie je argument , je to statistika....aj pri PS4 tam mas dobre hodnotene exkluzivity typu N++ ci Galak-Z: The Dimensional , bez nich by remastergeneration vyzeral este ubohejsie. Co narobis, na konzoly, kde exkluzivity su nutnost je ich radovo menej ako na PC , kde o ne nejde...smutna realita dnesnych dni. Ale zase nevesaj hlavu, v pocte remasterov a portov starych hier PS4 nikto prvenstvo nevezme ;-)
-
Tak mi nějakou poraď. Tuhle ptákovinu jsem hrál a hrál jsem i POE.
Když jsme u těch čísel, tak ty čtyři hry mají větší produkční hodnoty a větší rozpočet než těch 45 a ještě by na dalších 45 zbylo :) -
hlupacik Tom, pre teba je dolezitejsi pocet recenzii ako pocet kvalitnych hier, nuz 45 vs 4, co ine ti ostava ako pocet recenzii a zhadovanie hier ktore nepoznas ? :)
-
hlupák hlupáků Del zase nechápe psaný text. Vysvětlím ti to jednoduše. Nahoře ten PC magor(něco jako ty) vykřikoval cosi o množství exluzivit, které jsou vysoce hodnocené na MT, což je samozřejmě stupidní argument, když ty indie hry mají naprosto jiný stupeň hodnocení a navíc mají v průmeru 20 recenzi, což házi na hodnocení hry jiný pohled než u Bloodborne, která má přesně 100 recenzí. Chápeš hlupáku? Nikde netvrdím, že ty hry nemůžou být dobré, bavím se jen o vypovídající hodnotě Metacritic.
-
Bavit se o tvem vkusu, to je jako bavit se o koulich Merkel. Tvari se jako ze tam jsou ale vime jak to je.
-
Hnisas dobre ale na uplne spatnem hrobe.
1. Original Sin nejede na Unity.
2. Unity je dost dobry engine. Viz. napr CitySkyline ktere na Unity jedou.
3. To ze Wastland naprosto vywastoval prachy od lidi a nevyuzili moznosti enginu, neni problem enginu. Pokud ja budu delat hru v Unrealu bude to naprosta tragedie presto ze Engine je super. -
Mantorko myslel som ze mas ban ako xy pc master race co sem dojdu prezentovat to co je pcxboxsector stranke velebene. Ale uz viem o koho ide....dokvitol sem i Lubocko82 dalsia pc persona. Zial pouzivate rovnaku retoriku tak som si to pomylil. Ale vlastne pravda ty nie si az tak utocny a osobny a snazis sa i argumentovat. Ten metacritic ma zmiatol bo to je i tvoj casty argument
-
Opět nepřekvapen, i když musím říct, že argumenty typu "zastaralá hratelnost" nebo "počet recenzí = kvalitnější hra", to už je skutečně zoufalost. To je asi stejný level hlouposti, jako tvrdit, že Justin Beiber je etalonem kvalitní hudby, protože má miliony prodaných desek, všude fanynky, recenze. Navíc klasická hudba už je zastaralá. *15*
-
aha on má možna hnísa pravdu, ten pc magor Mantor je možna vážně multi-acc.