Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • není originální a detailní. Originální? Víš co to slovo znamená? Tohle je stylizace různých mob, Warcraftu atd. vše smíchané dohromady, v tom nevidím ani špetku originality a o vkusu se tu nebudeme ani bavit, že ano?
  • so sad a je tam navíc konzolová hláška z konzolové série *15*
  • Jen tak mimochodem. Nic proti herním krabicím, sám mám doma x360 a teď ps4 a bavím se dobře, ale pro zaslepence a děcka trocha historie: http://www.dailyfailcenter.com/357011
  • xxxy
    gameplay je najdolezitejsi, ale to je zbytocne hovorit peasantovi co hra na lowzole...
    AAA exkluzivity ? a co mas z toho AAA? niektori konzolovi peasanti nemozu ist bez AAA ani na zachod, ty budes jeden z nich co :)
    pocet kvalitnych (priemer 75+) exkluzivit za rok 2014, rok 2015 bude podobny :
    ps4 - 4
    ps3 - 2
    PC - 45
    a o tom to je, o zabave a moznosti vyberu, na tvojom hriankovaci si moc nenavyberas tak hras vsetko co tam pride, na PC je ovela vacsi vyber...
  • Sice pleties hrusky s jablkami ale to som u pcckarov zvyknuty kedze nemaju argument na chybajuce aaa exkluzivity. Tak ok..tak oproti Infamous Second Son to vyzera ako hnoj a to je sandbox s famoznym gameplayom a moznostami.
  • xxxy
    este stastie ze dolezity je gameplay, tam prehrava The Order aj s rumunskymi hrami vyrobenymi v roku 1986
  • xxxy
    peasant race samozrejme dostane verzie upravene na ich uroven, aby to vobec dokazali hrat, takze naj verzie stale zostavaju pre PC master race :)
  • No neviem...grafika je cisty priemer. Bezi to na Unity a to nie je ziadny technologicky zazrak. Zase ako hnoj Wasteland 2 to nevyzera, ale zase je to cista lacna pc exkluzivita resp.bola a vyzera ako hra robena v Rumunsku v roku 2005 ked to porovnam s The Order
  • Chim
    S tím se smířit prostě nedokážu. :(
    EDIT: kdybych se držel tvé definice, tak je izometrický i třeba takový Zaklínač.
  • Original Sin je originalni. Grafika je detailni, je prijemna je jedinecna. Pokud ma nekdo citovy problem se stylizovanou grafikou nemel by se koukat ani na Simpsony. Dyk jsou zluty sakra! To vubec neni realne. :D Mistni jelita, vytahnete ruku z kalhot utrete ji do zaclony a zkuste to zahrat. lol

Pro hrace nad sedesat nebo s nizsim vzdelanim je k dospozici neoficialni nicmene dostatecne kvalitni preklad.
  • Hnisavec
    PCčkári nam ako v prípade Wastelandu urobili betatest, vychytali bugy a master race konzolisti dostanú tú najlepšiu ideálnu verziu....win win
  • Zrzzek
    A jaká teda? To už se tady řešilo. Pokud vyřkneš izometrické zobrazení v matematice, myslíš tím zobrazení zachovávající vzdálenost (podle wiki). Pokud řekneš, že je hra izometrická, myslí se tím pohled ze shora. (Tak, jako máš list v knize a list na stromě *1* .) Se stim smiř.
  • Chim
    A opravte si prosím v článku tag. Tato hra opravdu není isometrická.
  • Proč sem taháš Bloodborne? Tohle je diskuze o té barevné pohádce...
  • Chim
    Je fajn, když se jednou za čas dostane i na konsole nějaká ta skutečně kvalitní hra.
  • Taky se těším, na konzolích máme docela málo Pegi 3 infantilních kýču, takže per to do mě, budu to střídat s Disneyovkami.
  • Legracni je, ze jeden z argumentu pro pc hrani je, ze je tam lokalizovano vice her nez na konzolich, takze ti jazykove nevybaveni se spise soustredi na pc :-).
  • přeju, aspoň si na konzolích konečně zahrajou pořádný RPGčko, po všech těch dark vošoustech a podobnejch hovadinách
  • nehazel bych je vsechny do jednoho pytle, nekteri umi i cist
  • Nedávno jsem se dozvěděl, že čeština nebude , tak jsem objednávku zrušil, ale mrzí mě to. Spokojim se Zaklínačem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit