Přejít na výpis diskuzí
Vypadá to, že se opravdu plánuje remaster Diablo II a Warcraft III
20.6.2017 | Patrik Hajda
66 příspěvků
-
Nějak mě ty remastery nechávají chladným. Většinou si tu nostalgii užiju víc u původního vzhledu.
-
Lituji ten ruský tým, který má "remaster" W3 docela v pokročilém stavu. Nechtěl bych ab mi po letech došel dopis "Hej kluci skvělej nápad a teď to zahoďte protože sme ho najednou dostali taky jinak si připravte právníky".
-
Kdyby nic jinýho, tak proto, že původní hra je 4:3 a počítače s moderníma displejema ji roztahujou, což z už tak obstarožních modelů jednotek a vlastně všeho dělá dost nekoukatelnej maglajz.
Nějaký ty vylepšení UI by se taky šikly.
Skoro všechno se dá vyřešit pomocí různejch toolů, ale bylo by fajn mít to oficiálně a bez práce.
No a kdyby se rozhodli udělat něco i s těma modelama (což se nestane, ale člověk může snít, ne?), byla by to paráda. -
Jsi tak dospělý *14*
-
O Diablu hovořit nebudu, ale proč se remastruje W3???
W3 je skvělá hra, která bez problémů funguje i na nových pc. Na dnešní dobu to pochopitelně není žádnej grafickej zázrak, však ta hra už má od vydání ledaco najeto. Ale i přesto má své kouzlo.
Multiplayer ve hře stále funguje / žije. Není to sice jako za časů vydání, už se kolem něj točí jen takový "kult" :-D Po RTS stránce to je skoro mrtvé, ale hraje se tam především Dota, Legion TD... vlastně obecně TDčka jsou tam asi nejhranější... a různé survival mapy.
Předpokládám, že hru remastrují v lepší grafice a logicky budete moci sledovat větší plochu, než na kterou hra byla stavěna v době vydání, což je ale úplně k ničemu, protože beztak uvidíte na většině obrazovky fog of war.
Takže asi největší otázka je jen o tom, jestli bude zpětná kompatibilita se stávajícími mapami a zda bude mít hráč v remasterované verzi nějakou výhodu (dejme tomu lepší bojový přehled). Ať tak nebo onak, tak nekompatibilita remaster zabije, stejně tak i výhoda, která jen rozdělí zbytek komunity na dva tábory. Takže jediné pozitivum vidím jen pro hráče SP... takže jinak řečeno se to bude jen pirátit. Navíc jsem ani nenakousl, že se v mutiplayeru dost často cheatuje :-D Proto je potřeba si dobře vybrat z nabízených hostujících her. To je i důvod, proč je tam většina mrtvá a hrají se především jen někteří (např. ENTgaming), kteří se o to aktivně starají.
Je možné, že jsem něco nepochopil či přehlédl, ale zrovna remaster W3 nevidím jako nejlepší nápad (subjektivně). -
Odpad je jedine co tu produkujes WC3 je top v strategiach ty lama
-
Raději bych viděl podařený remake Noxe než D2, která po patchi 1.06 (nebo tak nějak) stálo za....
-
V rámci zachování rodinných vztahů, bych byl rád kdyby to nebyla pravda *1*
-
Jo, RPG taky ty prvky dřív bylo hlavní lákadlo... a komornost. :D
-
A taky v celym světě Warcraftu nemůžu vystát vzhled elfů, z kterejch udělali namyšlený, ošklivý antény.
Místo uší křídla a obočí záchraný lana.
To je důvod, proč jsem nikdy nehrál WoW.
Warcraft 3 jen přišel se zajímavou 3D startegií se zoomem... a to bylo to, proč to byl takovej trhák.
Ale stylizace docházela až k trapnosti. -
Já Warcraft 3 měl rád... ale jsou tam dvě hlavní věci co němůžu vystát a díky tomu hra extrémně omrzí: Vlastně skoro ihned, když si to člověk chce zahrát znova po čase.
* Zoom. Ten zoom. To neni možný jak blízko na tu zem a věci čumíte a jak málo vidíte.
To prostě Blizzard miluje všude (SC) a to přesně na Blizzardu nesnášim. I když se hry hrajou jako eSport, tak mít tak mít tak moc zazoomovanou hru neni vůbec důvod k ničemu. Akorát víc jezdit myší. Všichni můžou mít stejný možnosti ale lepší.
* V kombinace s extrémně malejma mapa, a to je proč vlastně ten zoom.
Kdyby byl pohled na větší mapu, tak máte pocit, že herní plocha je všechno na obrazovce Taky je na mapách děsně málo surovin, což se nedá modifikovat a taky proto to rychle končí a neni prostor si užít hru, město, dobývání s kámošema a trochu víc experimentovat.
Warcraft 3 má nějaký svoje kouzlo, v době, kdy to vydali to bylo něco jinýho, víc osobního (asi kvůli zoomu).
Ale pak si uvědomíte, že to je jen taková prázdná krátká klikačka bez voleb, s třema budovama, kde ani datadisk prakticky nic nepřidal až na trapnej příběh, kterej mě jen bavil kvůli spádu. Postavy jsou dětský, mají dětský chování, dětskej vzhled nehledě na grafickej styl a vypadají trapně až na vyjímky. Arthas je extrémně nabubřelej, vymatlanej bu*ík a retard*vanej kre*én a Illidan jeho otravnější a hnusnější verze s nejtrapnější zbraní ever až po tej blinkující namyšlenej striptérce. Vlastně všichni jsou tam jak kdyby chlastali starej absinth a nevěděli která bije. Je to pro děti, no. Příběh je nutnej všude ale radši bych si u strategie užil tu strategickou část, která měla geniální základ a nic víc navíc hra nedala.
Řikam, láska tam byla veliká, než jsem zestárl a uvědomil si, že je to jen tak nějak třpitivý ale omezený jak Panttison. -
Místní Ovčáček opět nezklamal *1*
-
Tak snad nedělají z Diabla 2 fixou malované hnusny jak z Diablo 3
-
Jedna stará kočičí moudrost, která se sem teď moc hodí, říká: Co to sakra meleš ty vořechu???
-
Já už pár let brousim to Diablo 3 a tak se nemužu zbavit dojmu, že remake Diabla 2 už tu je... Možná přidaj Griswolda
-
Na Warcraft III se těším, Diablo mě až tak nebere..
-
Co to povídáš za naučené blbosti? :)
-
No výborně, Warcraft 3 se mi hodně líbil a rád si ho zahraju znova. A navíc - nehrál jsem datadisk, takže to konečně doženu.
-
Mě přijdou remastry docela zbytečný, radši remake. Ale musí to být remake co za to stojí jako např. remake Half-life 1 - Black mesa. Kdyby udělali v podobným duchu remake Diabla 2 (což samozřejmě neudělaj) byl bych v nebi.
-
proč by někdo dělal remaster té kreslené pohádky warcraft III? V době vydání to byl cringe odpad a je jim i nadále....