Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krescz
    tohle se musí stát
    • Nakonec to dopadne jako remaster starcraftu, kde se grafika prakticky nezmenila.
      • Ano nezmenila, protoze je to REMASTER a ne REMAKE
  • No výborně, Warcraft 3 se mi hodně líbil a rád si ho zahraju znova. A navíc - nehrál jsem datadisk, takže to konečně doženu.
  • Lituji ten ruský tým, který má "remaster" W3 docela v pokročilém stavu. Nechtěl bych ab mi po letech došel dopis "Hej kluci skvělej nápad a teď to zahoďte protože sme ho najednou dostali taky jinak si připravte právníky".
  • Tak snad nedělají z Diabla 2 fixou malované hnusny jak z Diablo 3
  • V rámci zachování rodinných vztahů, bych byl rád kdyby to nebyla pravda *1*
  • Dal bych prave varle za remaster D2 (samozrejme ne v enginu D3).
    • Bude to v enginu d2, grafika prakticky beze zmen, akorat to pujde pustit na modernich systemech a ve full hd.
      • Takze jenom full hd, jelikoz na modernich systemech to lze bez problemu pustit. Doufam, ze to udelaji jako s remasterem SC, kde jak paka oddalili kameru aby to dalo to rozliseni a budeme cumet na centimetrovou postavicku a cely to bude na bliti.
      • Presne tak, tomu se rika Remaster.
  • O Diablu hovořit nebudu, ale proč se remastruje W3???
    W3 je skvělá hra, která bez problémů funguje i na nových pc. Na dnešní dobu to pochopitelně není žádnej grafickej zázrak, však ta hra už má od vydání ledaco najeto. Ale i přesto má své kouzlo.
    Multiplayer ve hře stále funguje / žije. Není to sice jako za časů vydání, už se kolem něj točí jen takový "kult" :-D Po RTS stránce to je skoro mrtvé, ale hraje se tam především Dota, Legion TD... vlastně obecně TDčka jsou tam asi nejhranější... a různé survival mapy.
    Předpokládám, že hru remastrují v lepší grafice a logicky budete moci sledovat větší plochu, než na kterou hra byla stavěna v době vydání, což je ale úplně k ničemu, protože beztak uvidíte na většině obrazovky fog of war.
    Takže asi největší otázka je jen o tom, jestli bude zpětná kompatibilita se stávajícími mapami a zda bude mít hráč v remasterované verzi nějakou výhodu (dejme tomu lepší bojový přehled). Ať tak nebo onak, tak nekompatibilita remaster zabije, stejně tak i výhoda, která jen rozdělí zbytek komunity na dva tábory. Takže jediné pozitivum vidím jen pro hráče SP... takže jinak řečeno se to bude jen pirátit. Navíc jsem ani nenakousl, že se v mutiplayeru dost často cheatuje :-D Proto je potřeba si dobře vybrat z nabízených hostujících her. To je i důvod, proč je tam většina mrtvá a hrají se především jen někteří (např. ENTgaming), kteří se o to aktivně starají.
    Je možné, že jsem něco nepochopil či přehlédl, ale zrovna remaster W3 nevidím jako nejlepší nápad (subjektivně).
    • kostejnesmrtelny
      Kdyby nic jinýho, tak proto, že původní hra je 4:3 a počítače s moderníma displejema ji roztahujou, což z už tak obstarožních modelů jednotek a vlastně všeho dělá dost nekoukatelnej maglajz.
      Nějaký ty vylepšení UI by se taky šikly.
      Skoro všechno se dá vyřešit pomocí různejch toolů, ale bylo by fajn mít to oficiálně a bez práce.
      No a kdyby se rozhodli udělat něco i s těma modelama (což se nestane, ale člověk může snít, ne?), byla by to paráda.
      • Přesně to o čem mluvím.
        Proto je docela dobrá otázka, zda hráči (já jsem to vysloveně nenapsal a myslel jsem, že mne pochopíš) budou jak ze starého W3, tak i z remasteru hrát spolu. Rozuměj, pokud jen roztáhneš plochu, tak to nevadí, ale pokud ti hra umožní lepší orientaci na mapě (větší rozhled), tak to bude celkem výhoda. Jako jasně, na první pohled nepatrná, ale některé mapky jsou přesně koncipované na tenhle old model pohledu. Pochybuji, že je bude autor po x letech předělávat (jsou navržené tak, aby jsi nevěděl odkud přesně půjde nepřítel - já si nevybavím přesně názvy, ale tuším, že je to tak v mapách s názvem warlocks a tuším nějakej survival resident evil kupříkladu).
        Kolem a kolem to nakonec může být jedno, ale ubere to trochu srandy.
        Na závěr: moc tady na games nepobírám ten princip liků v diskuzi a tak mi nějak uniká pointa v čem se mnou nesouhlasí. Stačí se někdy připojit na bnet a podívat se, jak hra po x letech vypadá. Blizzard se o to už dávno nestará, pouze komunita. V tomhle ohledu je celkem hamba, že si udělá remaster a znovu vybere penízky, ale tak co už, trend doby je už takový.
        • kostejnesmrtelny
          Já netvrdím, že s tebou nesouhlasím. Ta poslední věta v OP je IMO zbytečná, ale vem to čert. Položil jsi (si) otázku, proč W3, tak jsem napsal nějaký důvody, co mě z fleku napadly, jako příspěvek k diskuzi, která se dá vést i v jiným než konfrontačním režimu.

          Jináč co mě se týče, já jsem třeba zarytej singlář, ve War3 jsem odehrál - no jestli 10 MP her tak je to moc. A pak samozřejmě pár set hodin DotA, ale to je jinej žánr. Zkrátka já se na to celkem těším, pro mě to smysl má určitě.
  • samuel.polak
    Ak to diablo bude v engine ako posledne diablo tak to nebude ta dvojka
    • nebude
  • Na Warcraft III se těším, Diablo mě až tak nebere..
  • MalyZeli
    Remaster Warcraftu, to je bomba, ovsem novej dil by byl 1000x lepsi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit